Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Apple TV 64GB (4th Gen)

Apple TV 64GB (4th Gen)

Medietype: TV/Film og foto, Trådløs kommunikation: Wi-Fi, Bluetooth, Billedopløsning: 1920x1080, Farve: Sort, Indgange: USB, LAN, Udgange: HDMIVis mere
Fra 1.497 kr. til 2.580 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med denne lille boks fra Apple kan du hente film direkte fra internet, tilslutte dine andre enheder og meget andet.

Der er utrolig mange nye muligheder med det lækre Apple TV, der er den fjerde generation af sin art. Det er blevet udviklet væsentligere siden sidst, og der er blevet tilføjet en masse lækre features, som gør det let at anvende boksen både alene og sammen med dine andre enheder. Med 64 GB harddisk kan du også let have plads til massevis af legede film, dine billeder, dine egen film og meget andet.

Apple har udviklet denne smarte lille boks med fokus på at have forbindelse mellem alle dine enheder og give masse af muligheder for forskellig underholdning, og dette må man siges, at de har lykkedes med. Til de af jer, der endnu ikke har prøvet en af de tidligere generationers bokse, er Apple TV en lille boks, som du kan tilslutte til dit fjernsyn med et lille HDMI kabel. Når det er gjort har du adgang til iTunes Store direkte fra dit fjernsyn, hvilket giver dig mulighed for at leje film og tv-serier i massevis og hente dem direkte ned til din boks.

Via internettet kan du også koble din nye Apple TV boks direkte til din computer, din tablet eller din mobil og så få vist alle dine billeder, dine videoer eller hvad som helst direkte på den store skærm. Det giver dig altså også mulighed for at se alle de film, som du skulle have liggende på din egen computer igennem boksen og op på dit TV. Eftersom Netflix også har taget verden med storm, understøtter den nye boks naturligvis også Netflix, så du kan se film og serier direkte derfra via din boks.

Du kan betragte den nye Apple TV som en form for mediestation, der altså gør det muligt at anvende alle dine enheder sammen. Hvis du har haft Apple produkter før, kommer du til at elske Apple TV boksen og alle de lette indgange og funktioner, men selv for dig, der aldrig har haft et Apple produkt i hånden før, er den lavet utrolig brugervenlig med en guide, der hjælper dig i gang. Fra dit nye mediecenter kan du altså både se film, tv-serier, høre musik og se billeder.

Ved hjælp af det såkaldte AirPlay kan du også fuldstændig trådløst forbinde alle dine andre Apple enheder med boksen. Det vil sige, at du altså uden nogen ledninger kan sidde på din iPad, din iPhone eller din iPod Touch og dele af dig med billeder, musik og meget andet på den store skærm.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnTV 64GB (4th Gen)
Type
MedietypeTV/Film og foto
Billed
Billedopløsning1920x1080
Understøttede videoformat1080p (Full HD), 720p
Funktioner
EgenskaberApp funktion, Fjernbetjening, Widgets
HarddiskJa
HDD disk størrelse64.0 GB
OperativsystemApple
Trådløst
Trådløs kommunikationBluetooth, Wi-Fi
Wi-Fi Standard802.11ac, 802.11b, 802.11g, 802.11n
Bluetooth aptXJa
Tilslutninger
IndgangeLAN, USB
LAN Ind1
USB TypeC
UdgangeHDMI
HDMI Out1
HDMI VersionHDMI 1.4
Optical Ud1
Design
FarveSort
Lyd
Understøttede lydformatAAC, AIFF, Apple Lossless, FLAC, MP3, WAV (PCM)
LydkompressionDolby Digital 5.1
Størrelse
Højde3.5 cm
Bredde9.8 cm
Dybde9.8 cm
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her