Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Apple TV 64GB (4th Gen)

Apple TV 64GB (4th Gen)

Medieafspilleren fra Apple er designet til at afspille film. Med 8K-opløsning får du billedkvalitet i topklasse. Den fås i sort.
Fra 1.497 kr. til 1.799 kr.
  • Butikker(4)

    Fra 1.497 kr.
  • Udenlandske(0)

Med denne lille boks fra Apple kan du hente film direkte fra internet, tilslutte dine andre enheder og meget andet.

Der er utrolig mange nye muligheder med det lækre Apple TV, der er den fjerde generation af sin art. Det er blevet udviklet væsentligere siden sidst, og der er blevet tilføjet en masse lækre features, som gør det let at anvende boksen både alene og sammen med dine andre enheder. Med 64 GB harddisk kan du også let have plads til massevis af legede film, dine billeder, dine egen film og meget andet.

Apple har udviklet denne smarte lille boks med fokus på at have forbindelse mellem alle dine enheder og give masse af muligheder for forskellig underholdning, og dette må man siges, at de har lykkedes med. Til de af jer, der endnu ikke har prøvet en af de tidligere generationers bokse, er Apple TV en lille boks, som du kan tilslutte til dit fjernsyn med et lille HDMI kabel. Når det er gjort har du adgang til iTunes Store direkte fra dit fjernsyn, hvilket giver dig mulighed for at leje film og tv-serier i massevis og hente dem direkte ned til din boks.

Via internettet kan du også koble din nye Apple TV boks direkte til din computer, din tablet eller din mobil og så få vist alle dine billeder, dine videoer eller hvad som helst direkte på den store skærm. Det giver dig altså også mulighed for at se alle de film, som du skulle have liggende på din egen computer igennem boksen og op på dit TV. Eftersom Netflix også har taget verden med storm, understøtter den nye boks naturligvis også Netflix, så du kan se film og serier direkte derfra via din boks.

Du kan betragte den nye Apple TV som en form for mediestation, der altså gør det muligt at anvende alle dine enheder sammen. Hvis du har haft Apple produkter før, kommer du til at elske Apple TV boksen og alle de lette indgange og funktioner, men selv for dig, der aldrig har haft et Apple produkt i hånden før, er den lavet utrolig brugervenlig med en guide, der hjælper dig i gang. Fra dit nye mediecenter kan du altså både se film, tv-serier, høre musik og se billeder.

Ved hjælp af det såkaldte AirPlay kan du også fuldstændig trådløst forbinde alle dine andre Apple enheder med boksen. Det vil sige, at du altså uden nogen ledninger kan sidde på din iPad, din iPhone eller din iPod Touch og dele af dig med billeder, musik og meget andet på den store skærm.

Log ind

Bliv gratis medlem