Remington Pro Power HC5800

Remington Pro Power HC5800

Hårtrimmer, Skægtrimmer, Ledning / Batteri, 120 min Driftstid, Ladeindikator, Ledningsfri, Hurtigladning
Flere egenskaber
fra 351 kr. til 519 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Denne nye skægtrimmer fungerer fantastisk både til skæg og hår og giver et flot resultat.

Remington Pro Power HC5800 er blandt det nyeste inden for trådløse hår- og skægtrimmere. Til en fornuftig pris får du en fantastisk maskine, der kan give gode resultater og skarpe linjer på både dit skæg og i håret. Skærene på denne nye maskine er titaniumbelagte, hvilket giver en holdbarhed ud over det sædvanlige og giver derfor din nye maskine en utrolig lang levetid. Skærene er også bygget med en speciel selvslibende funktion, der gør at du altid har knivskabe skår, der let og elegant sørger for at give et smukt resultat.

Med denne nye model fra Remington kan du glemme alt om tidligere ældre modeller, der både river og niver i dit hår. Dens skabe selvslibende skår leverer nemlig en fantastisk klipning. Remington Pro Power er udstyret med et effektivt lithiumbatteri, der giver hele 120 minutters trådløs brug. På en enkel opladning kan du altså let både klippe dit hår og trimme dit skæg adskillige gange, før du behøver at oplade den igen.

En af de lækre funktioner som denne trimmer har, er den såkaldte Boost funktion. Denne sørger for at give fuld styrke og lidt ekstra kræfter, når det kræves. Dette er specielt godt for dig, der har tykt hår eller skæg. Den justerer helt selv, hvornår der er behov for mere power end normalt, så du nemt kan foretage en klipning eller barbering, selvom du ikke har meget forstand på trimmere. Der er også en indbygget justerbar længdeindstilling, så du kan vælge alt lige fra 3-42 MM. Du kan altså få en præcis trimning efter dine behov og ønsker.

På blot 4,5 time er trimmeren også igen fuldt ladet, så du kan nyde af mange nye klipninger hurtigt igen. Batteriet er desuden udstyret med en hurtig opladningsfunktion, der gør at du på blot 10 minutter kan lade nok til at få en hel klipning. Den oplades ved hjælp af et standard USB-kabel, så du kan anvende den sammen med dine mange andre ladere.

En lækker detalje ved denne maskine er den indbyggede studsekam, der er specielt god til skæg. Her kan du justere fra 1-13 MM, så du får et præcist og skarpt resultat, også der hvor du gerne vil lave lidt kanter og detaljer. På det digitale display kan du altid se, hvor meget batteri der er tilbage på din trimmer.

Produkt

Produktnavn
Pro Power HC5800

Produktegenskaber

Type
Hårtrimmer, Skægtrimmer
Egenskaber
Ladeindikator, Ledningsfri, Hurtigladning
Strømkilde
Ledning / Batteri
Opladningstid
4.5 timer
Driftstid
120 min
Laveste længdeindstilling
1.0 mm
Maksimale længdeindstilling
42.0 mm
Log ind
Bliv medlem

For at bruge PriceRunner skal du acceptere vores Cookiepolitik.

Accepter
Afvis