Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Just Dance 2016

Just Dance 2016

: , Genre: Musik, PEGI-aldersmærkning 3+
Flere egenskaber
Fra 149 kr. til 240 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Verdens mest populære musikspil er tilbage med endnu flere numre og nyere teknikker, der gør spillet endnu sjovere end tidligere.

Siden Just Dances første udgave udkom, har spillet solgt mere end 52 millioner eksemplar verden over. Det gør spillet til det mest populære musikspil nogensinde. Denne popularitet har lagt pres på skuldrene for udviklingen af spillet, hvilket nu har resulteret i en ny og spændende version af den gode klassiker, som du kender fra tidligere udgaver.

Med Just Dance 2016 kan du nyde en effektivisering af spillet generelt og et helt arsenal af nye sange og danse, så du kan vælge din helt egen favoritdans. Du kan vælge at danse til gamle disco klassikere som ”Let’s Groove” med Earth, Wind & Fire, men du kan også afprøve kræfter med moderne sange og danse som ”Uptown Funk” med Marc Ronson & Bruno Mars. Uanset hvilken dans der er din favorit, har du rig mulighed for at udforske et hav af forskellige stilarter og danse.

Det som for alvor har vundet popularitet med Just Dance serien er, at den er fantastisk til alle aldre. Uanset om det er til dine børn eller en festaften for de voksne, så vil alle aldre kunne få timevis af grin og aktivitet med dette sjove spil. I Just Dance 2016 er multiplayer funktionerne blevet endnu bedre, og du kan nu spille seks personer på en gang. Nu behøver du altså ikke at vente på, at vennerne eller familien bliver færdig, i kan alle sammen danse sammen.

I spillet kan du nu vælge flere forskellige måder at danse på. Hvis i holder fest, kan i vælge ”Dance Party Mode”, så i får den helt rigtige fest sparket i gang. Vil du i stedet lære nye danse og udfordre dig selv, kan du vælge den nye spændende ”Dance Quest”, hvor du efterhånden som du gennemføre mere og mere komplicerede danse åbne nye spændende muligheder i spillet.

Du kan også anvende Just Dance 2016 til at være din personlige træner. Der findes nemlig allerede en træningsfunktion, som har valgt nogle hårde danse, så du danser dig igennem den daglige træning. Du kan også selv tilpasse din egen spilleliste og lave en hård træning eller have en spilleliste klar til fest eller afslapning. Uanset hvilken type af dans du er til, så vil både du og dine nærmeste kunne få timevis af sjov og motion til at gå med Just Dance 2016.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnJust Dance 2016
Produktegenskaber
GenreMusik
PEGI-aldersmærkning3+
Favorit
Prisalarm