Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Panasonic ER1611

Panasonic ER1611

Flere egenskaber
fra 895 kr. til 2.048 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Hvorfor gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet, når du kan få begge dele med den fantastiske Panasonic ER1611.

Stadigt flere danskere går ud og investerer i en hårtrimmer. Det kan der naturligvis være mange grunde til, men mon ikke de fleste af os synes, at det er fedt at have mulighed for lige at rette håret til og trimme det væk, som bare lige pludselig virker utroligt generende? At skulle bestille tid hos barberen eller frisøren for så lidt, er der ikke mange der har lyst til, både fordi det tager tid, men naturligvis også fordi det virker dumt at skulle betale for noget, man selv kunne have gjort i løbet af et par minutter, hvis man havde det rette udstyr.

Det har du, hvis du vælger at investere i en Panasonic ER1611. den er gået hen og blevet en utroligt populær hårtrimmer, og det skyldes helt sikkert, at den er ikke mindre end fremragende. Det er ikke uden grund, for den er at finde i mange frisørsaloner i Danmark, ja faktisk hos de fleste frisører. Der er tale om en højkvalitets hårtrimmer, og du er derfor garanteret et perfekt resultat, hvis du har det rette håndelag. Selv om værktøjet er i orden, er det en god idé at øve dig lidt, altså ikke gå for voldsomt til værks i starten, så kommer det professionelle resultat. Øvelse gør som bekendt mester, og her har du det bedste udstyr til at blive en mester i hårtrimning.

Der er 2 forhold, der er afgørende for, om du får et godt resultat. For det første at din hårtrimmer har nogle knivskarpe skær. Det har Panasonic ER1611, for her får du titaniumbelagte blade, der automatisk slibes ved brug, så du er sikret absolut skarphed og effektivitet, når du skal trimme. For det andet skal der gemme sig en stærk og robust motor under coveret, og også her får du noget af det bedste på markedet. Med et konstant omdrejningstal på 10.000 rpm er du sikker på, at de skarpe skær får tilsat den nødvendige power til en formidabel skærehastighed, så du får de bedste forudsætninger for et godt resultat.

På kun 1 times batteriopladning får du 50 minutters brug.

Trimmeren har automatisk spændingstilpasning, og du kan derfor tage den med dig også på rejser i udlandet, hvor du dog skal have en adapter med.