Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Braun Series 5 5030s

Braun Series 5 5030s

Barbermaskine, Folie skærehoved, Hurtig opladning, Trimmerfunktion, 45 min Driftstid, ladetid 1 time(r)
Flere egenskaber
fra 586 kr. til 1.857 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Barbermaskinen Braun Series 5 5030S har ny FlexMotion teknologi, som tilpasser sig perfekt til huden og giver en hurtig barbering uden irritation.

Denne barbermaskine fra Braun er en af de første, som har taget den moderne FlexMotion Tec i brug. Kort fortalt betyder teknologien, at en lang række små knive uafhængigt af hinanden bevæger sig på kryds og tværs i maskinens bevægelige hoved. Men den teknologi er det nærmest ligegyldigt, hvilken vinkel og retning du bevæger Braun Series 5 5030S i, når du barberer dig. På den måde kan du nemt komme ud i de problematiske dele af ansigtet, hvor andre maskiner kan have svært ved at give en præcis barbering.

De enkelte små knive har Micro Motion-teknologi, hvilket betyder, at de bevæger sig ind og ud, når de kører hen over selv de mindste konturer i dit ansigt. På den måde får du en 100 procent tæt barbering og får ikke den hudirritation, som kan opstå ved andre barbermaskiner, når knivene skærer for dybt. Braun Series 5 5030S giver dig optimal hudkontakt gennem hele barberingen, og forkorter derved barberingstiden. Med CrossHair-knive, som går ind over hinanden, får du en helt tæt barbering. Den sørger også for at løfte de fladt liggende hår, som andre maskiner eller kan have vanskeligt ved at skære.

Braun Series 5 5030S er vandtæt ned til 5 meters vand. Det bliver næppe nødvendigt, men det understreger, at du sagtens kan skylle Braun Series 5 5030S under vandhanen, når du skal gøre den rent hurtigt. Og du kan også tage Braun Series 5 5030S med ind under bruseren, hvis du foretrækker at barbere dig i badet.

Én times opladning vil give dig 45 minutters barbering. Er Braun Series 5 5030S helt tom for batteri, kan du med fordel oplade den i 5-10 minutter, hvorefter den vil være klar til at give dig én perfekt barbering. Det lille display på Braun Series 5 5030S giver dig informationer, når Braun Series 5 5030S er ved at løbe tør for strøm og trænger til en opladning. Det kraftige Li-Ion batteri sikrer, at barberingen er lige kraftfuld, når maskinen kører på batteri, som når den sidder i opladeren.

Barbermaskinen har automatisk Volt-adoptering, så den kan bruges i stikkontakter, som giver alt mellem 100 og 240 volt. Så skal du ikke være bange for, at tage Braun Series 5 5030S med på rejsen eller bruge barbermaskinen i flyet. Når du køber Braun Series 5 5030S medfølger oplader, rejsepose og en beskyttelseshætte.

Bedømmelser

Produkt
ProduktnavnSeries 5 5030s
Produktegenskaber
TypeFolie
EgenskaberHurtig opladning, Trimmerfunktion
Driftstid
45 min
Opladningstid
1 timer
Hurtig opladningstid
5 min
RengøringVaskbar
Strømkilde
Ledning / Genopladeligt batteri