Braun Series 7 790cc
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Braun Series 7 790cc er blevet en moderne klassiker i kategorien barbermaskiner. Det skyldes ikke mindst Brauns Pulsonic-barbersystem, der giver en tættere barbering med færre strøg end næsten alle andre barbermaskiner på markedet.

Køber du en Braun Series 7 790cc får du ikke den billigste barbermaskine på markedet. Til gengæld får du en barbering, der heller ikke føles billig. Braun Series 7 790cc ser nemlig både ud som et kvalitetsprodukt og en barbering med maskinen føles også som en kvalitetsbarbering. Det skyldes for eksempel det praktiske, flotte design, de smarte funktioner og den automatiske rensefunktion, der gør Braun Series 7 790cc til en af de bedste barbermaskiner på markedet.

Braun Series 7 790cc levere i en elegant, mørk metalfarve, og den trådløse barbermaskine både ligner og føles som det den er, nemlig et tysk kvalitetsprodukt. Den leveres med en sort ladestation, der samtidig fungere som rensestation. Når barbermaskinen placeres i stationen, kan man både se status for batteri og rengøring i et lille display, der vender op ad. På den måde er det altid muligt at se, om barbermaskinen er klar til brug eller til en lille weekendtur. Barbermaskinen er 100 procent vandtæt, hvilket betyder, at du kan skylle den under vandhanen eller endda barbere dig i badet, hvis du skulle have lyst til det. Braun anbefaler dog, at man barberer sig, når man lige er stået ud af sengen om morgenen, hvis man vil sikre sig den tættest mulige barbering.

Og en barbering med Braun Series 7 790cc er virkelig tæt. Det skyldes særligt Brauns Pulsonic-system, der kort fortalt består af et vibrerende barberhoved, der samtidig er fleksibelt, så klingerne gnidningsfrit kan bevæge sig over kinder, kæbe og hals. Barberhovedet tilpasses automatisk ansigtets konturer, så barberingen bliver ensartet. Det er muligt at vælge tre forskellige programmer, der er tilpasset for eksempel skæglængde, og på den måde få den bedste barbering.

Braun Series 7 790cc er som nævnt fuldstændigt vandtæt, hvilket betyder det er nemt at rense maskinen ved at skylle den under vandhanen. Men som enhver, der har prøvet at fjerne skægrester ved, har de en tendens til at gemme sig i revner og sprækker overalt på for eksempel barbermaskinen. Det problem har Braun løst med et velfungerende renseprogram, der ikke kræver andet end at du placerer barbermaskinen i rense-/ladestationen. Så bliver den automatisk rengjort og klar til næste barbering.

Ligesom med Braun Series 7 790ccs andre funktioner fungerer også rensningen rigtig godt, og understøtter følelsen af, at Braun Series 7 790cc måske nok er dyrere end mange andre barbermaskiner, men at den samtidig er alle pengene værd.

Log ind
Bliv medlem