1. Børn & Familie
 2. Barnevogne
50+ overvåger
Baby Jogger City Elite Single Klapvogn

Klapvogn, Skum, Opbevaringsplads, Justerbart ryglæn, Liggeposition, Udtrækkelig solskærm, Justerbart håndtag, Justerbar fodstøtte, Sort, Grå, Rød, Beige, Tre hjul

Pris 4.218 kr.
Vælg farve

Amazon DE

fra4.218 kr.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.5

Baseret på 31 anmeldelser

 • 5

  65%

 • 4

  26%

 • 3

  6%

 • 2

  0%

 • 1

  3%

AnnaLavfors
Niveau 9·8 månader siden

Fremragende

Rummelig siddevogn med høj maksimal vægt og store terræn egenskaber!

Åh, godt.

Stor klapvogn til dem, der ønsker at komme rundt overalt, men stadig være i stand til at pakke klapvognen i bilen uden at tage hele bagagerummet op. Elite er temmelig bred over baghjulene, men har god affjedring og hjulene giver både sne, is og de fleste andre ujævne overflader. Håndtaget er justerbart, og det er nemt at låse forhjulet, hvilket er godt, da vognen kan trække lidt til side ved kørsel på skrånende overflader. Sædet er rummeligt, en normal størrelse fireårig har plads til at vokse mere. Fantastisk og hjertelig klapvogn, at det er mærkeligt, at ikke flere mennesker har opdaget!

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Baby Jogger City Elite Single Klapvogn er 4.218 kroner. Det er den bedste pris lige nu hos 1 butik.

Sammenlign alle Baby Jogger Barnevogne

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.