50+ overvåger
Emmaljunga NXT90 B

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

5.0

Baseret på 2 anmeldelser

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Lækker kvalitet, mange funktioner

Super lækker banevogn. Let at betjene og super fleksibel. Højdejusterbar, så selv en person på 200 cm og/eller 160 cm kan betjene den normalt. Kvaliteten føles lækker med flot finish og mange funktioner. Betrækket er lavet af genbrugsflasker. Centerfæstningen gør den virkelig nem at håndtere, men det går ud over lasteevnen, da den derfor IKKE kan bære andet end barnet. Kun 5 kg. kurven under stellet er beregnet til andre ting. Kan være i en stor stationcar blot ved at skille kasse fra stellet. 1, 2, pakket...

Dejlig stor barnevogn

Emmaljunga kan sit kram. En super smart og kvalitets barnevogn, som vi har haft store glæde af. Vi har haft competitions udgaven som er helt sort med hvis læder syninger. Den har stået i solen mange gange og har aldrig falmet. Kan være i en VW UP, dejlig kompakt.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Emmaljunga NXT90 B er 7.999 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 2 butikker.

Sammenlign alle Emmaljunga Barnevogn

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.