Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Kitchenaid Artisan 5KEK1522

Kitchenaid Artisan 5KEK1522

1.5L, 2400 W, Temperatur kontrol, Ledningsfri
Flere egenskaber
Fra 970 kr. til 2.200 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Kitchen Aid har gjort det igen – endnu en gang leverer de et produkt, der er blandt de absolut bedste på markedet i sin kategori. Artisian er i særdeleshed en elkedel udover det sædvanlige.

Kitchen Aid Artisian er det perfekte apparat til dig, der er entusiastisk omkring the eller kaffe. Denne elkedel kan nemlig justeres til at varme op til forskellige temperaturer. På denne måde kan du tilberede din grønne the ved mellem 60 og 70 grader, som de sarteste grønne theer skal tilbederes ved. På samme måde kan du eksperimentere med forskellige slags kaffer, der alle kræver forskellige temperatuer – du kommer virkelig til at kunne smage, hvor stor en forskel det gør, at den varme drik er tilberedt ved den perfekte temperatur.

Kitchen Aid Artisian er perfekt til den store familie – den kan rumme 1.5 liter vand, og der er derfor nok til mere end 10 kopper varme drikke. Kedlen holder sig kold udenpå, selv når den rummer hunrede grader varmt vand – på denne måde er der ikke fare for, små børnehænder kan brænde nallerne på ydersiden, hvis der er fart på i køkkenet.

Til travle dage er Kitchen Aid Artisian også perfekt. Når du har kogt en omgang vand, er vandet stadig 83 grader efter tyve minutter – du kan derfor sagtens koge vandet inden du hopper i bad om morgenen og have det ved en perfekt drikketemperatur, når du er klædt på og klar til morgenmad.

Kitchen Aid Artisian kommer i det klassiske, farverige Kitchen Aid design, og vil få de fleste køkkener til virkelig at lyse op. Så har du været bange for at få farver ind i køkkenet, er dette et nemt sted at starte, for selvom farverne uden tvivl er markante, er enormt smukke. Kitchen Aid har virkelig fundet nuancer der minder om gule solskinsdage, azurblå søer og marker fulde af valmuer. Det kommer til at give dit køkken et helt nyt liv, og bliver kun endnu flottere, hvis du kombinerer det med kopper ved siden af i en anden stærk farve.

Kitchen Aid Artisian er en investering i dine stille stunder med varme drikke. Den kommer til at give dig helt andre udfoldelsesmuligheder og en helt anden kvalitet end de elkedler, du har haft før, og den kommer til at holde i mange år – det sværeste bliver at finde ud, hvilken farve du skal købe.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnArtisan 5KEK1522
Produktegenskaber
TypeElkedel
Kapacitet
1.5 L
Effekt2400 W
EgenskaberLedningsfri, Temperatur kontrol
Højde21.8 cm
Dybde21.0 cm
Bredde26.3 cm
Vægt2.1 kg
Favorit
Prisalarm