Tilbud -19%
Voksi Urban

Lignende produkter

Test

Her samler vi test, guides og produktanmeldelser, så du kan få et indtryk af, hvad andre mener om produktet.

4.5/5
Læs hele testen

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

5.0

Baseret på 2 anmeldelser

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Rigtig godt

Voksi Urban er en klassiker, der har været på markedet i lang tid og er yderst populær blandt alle dem, der bor om vinteren. Urban er fyldt ned og virkelig holder varmen, selv ved mange temperaturer under nul. Derudover har Urban en lang brugsperiode, når den omfatter en forlængelse, som rejsetasken er 120 cm lang. Hvad jeg savner ved Voksi Urban er en måde at hænge den op på klapvognens sæde, så den ikke glider nedad, men et tip er at bruge aborter til bedre at holde ridetasken på plads.

Fremragende

Utroligt hot ride taske, der virker selv på mange minusser.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Voksi Urban er 1.395 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 7 butikker.

Sammenlign alle Voksi Kørepose

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.