Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.1

Baseret på 26 anmeldelser

 • 5

  62%

 • 4

  19%

 • 3

  4%

 • 2

  0%

 • 1

  15%

Forventede mere af dette produkt

Jeg valgte at købe et regnslag fra Baby Jogger til min City Elite 2 Baby Jogger, for at få den optimale løsning i et ustadigt dansk vejr. Produktet lever ikke op til mine forventninger, og det virker ikke gennemtænkt. Eksempelvis forventede jeg at det kunne pakkes sammen og hænge på Baby Jogger, når det ikke blev brugt. På nuværende tidspunkt fylder det halvdelen af kurven under joggeren, som i forvejen ikke er stor. Derudover forventede jeg, at lynlåsen i bunden kunne åbnes, så det var nemmere at komme ind til barnet. Som det er nu, skal jeg løfte hele regnslaget af for at komme ind til mit barn. Jeg havde højere forventninger til en produkt designet til netop min vogn og til den pris.

E-mailbruger
10 måneder siden

Meget dårlig

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Baby Jogger City Elite Regncover er 194 kroner. Det er den bedste pris lige nu hos 1 butik.

Sammenlign alle Baby Jogger Regnslag

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.