Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

5.0

Baseret på 1 anmeldelse

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Fremragende

Bedst udseende og bedste universelle regnslag jeg har brugt. Arbejder på transportdele, arbejder på sæder og sidder også godt på sulkys, da der er en åbning til vognhåndtaget. Regndækslet er i en temmelig puddled model, men det er et plus, tror jeg, det betyder, at det aldrig er stramt at trække på vognen - som nogle gange når regnen kommer pludselig, vil du kunne gøre hurtigt. Der er et hul i klar plast til åbningen på forsiden af regnbetræk, og den kan også åbnes op med lynlås, så du kan løfte barnet ud af vognen lettere. Hvis du køber ED regnslag til din første vogn, kan du så meget sandsynligt fortsætte med at bruge det på alle kommende klapvogn modeller også!

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Elodie Details Raincover Pretty Petrol er 448 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 2 butikker.

Sammenlign alle Elodie Details Regnslag

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.