Storksak Eden Pusletaske

Lignende produkter

Test

Her samler vi test, guides og produktanmeldelser, så du kan få et indtryk af, hvad andre mener om produktet.

4.5/5
Læs hele testen

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

5.0

Baseret på 1 anmeldelse

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Fremragende

Eden fra Storksak er en skiftende taske, der føles utrolig luksuriøs, velplanlagt og unisex! Store, rummelige rum til bleer og forandring, og forskellige andre gadgets, som forældre måske har brug for at bære med dem. Den medfølgende skiftende seng føles også meget eksklusiv, og posen har en særlig babyflaske rum og en enkel affjedring til vognen. Når behovet for pusletasken er overstået, fungerer posen fremragende som en gymnastikpose, mindre weekendtaske osv. Fantastisk og super stilfuld!

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Storksak Eden Pusletaske er 944 kroner. Det er den bedste pris lige nu hos 1 butik.

Sammenlign alle Storksak Pusletaske

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.