GoPro Hero4 Black
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Elsker du at erobre skovens tinder på din mountainbike, eller er du mere til at piske ned af de sorte pister i højeste fart? Uanset hvilken hvad du holder af at bruge din fritid på, kan det være både sjovt og gavnligt at se sin egen præstation, og det er blevet langt lettere efter GoPros er kommet på markedet.

Et GoPro er et actionkamera, er der beregnet til at optage hændelser i høj fart. Kameraerne er beregnet til at kunne optage hvor som helst, og de er bygget herefter. De kan tåle langt mere vand, sand og mudder end dit almindelige kamera kan. GoPro kan sættes fast på overflader. Du kan for eksempel sætte det på din hjelm, hvis du er ude og afprøve nye tricks på dit skateboard, eller du kan sætte det på siden af sin sportsvogn, så du får hele udsigten i høj fart med.

GoPro4 er GoPros mest avancerede kamera hidtil, hvilket betyder at dine optagelser bliver endnu mere detaljerede og i endnu bedre kvalitet. Sammenlignet med GoPro3 har GoPro4 en dobbelt så stor processor, så kameraet arbejder sikkert og i høj fart, når du vil optage din egen høje fart. GoPro4 har desuden en langt bedre mikrofon end de tidligere modeller. Det betyder at der kommer en langt bedre balance mellem lyd og billede. På denne måde kan du bruge GoPro4, hvis du er til koncert og gerne vil optage din egen dans foran scenen, men også stadig kunne genhøre musikken efterfølgende i en ordentlig lyd.

Selvom GoPro4 er lille, let og kan bruges overalt, går det på ingen måde på kompromis med billedkvaliteten. Billederne fra kameraet står knivskarpt i 12 megapixel. Kameraet er ikke bare en forkælelse for din indre actiondjævel, det taler virkelig også til den kreative side i dig. Du har mulighed for at filme og tage billeder i et bredt væld af indstillinger og vinkler – du kan for blandt andet filme i vidvinkel og på den måde få hele udsigten med, hvis du for eksempel er nået til toppen af et bjerg.

GoPro4 egner sig ikke bare til bjerge – du kan dykke helt ned til 40 meters dybde med kameraet, så det kan også bruges til at forevige spændende ferier under havets overflade. GoPro4 er uforligelig i sin evne til at fange øjeblikkene uden rystelser og uskarpheder. Den seriøse sportsudøver kan bruge det til at se sin præsentation og blive bedre og bedre og alle andre kan bruge det til at kunne bevise overfor hele familien, at de faktisk lavede en salto på trampolinen uden at komme til skade.

Log ind
Bliv medlem