Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

GoPro Hero5 Black

GoPro Hero5 Black

Action camera, HDMI, Nat-optagelse
Flere egenskaber
Fra 2.239 kr. til 3.471 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Cotswold Outdoor

Hero5 Black

Hero5 Black

Hero5 Black

2.239 kr.
Fri fragt
Til butik

GoPro HERO5 Black er et højkvalitetsvideokamera, der er let at bruge for alle.


Med HERO5 Black får du nemlig en 2” touch-skærm, som er nem og superintuitiv at bruge. Brugerfladen er designet således, at alle kan finde ud af at køre menuerne igennem, så snart man får kameraet i hånden. Der er kun få indstillinger, hvilket gør det hurtigt og nemt at komme i gang med at filme, uden man behøver forstå en masse underlige muligheder. Derudover er skærmen designet sådan, at kameraet kan bruges under alle forhold. Selv på toppen af skipisten i høj solskin med den hvide sne omkring dig står skærmbilledet klart og tydeligt frem, så du let kan navigere rundt i menuerne. Touch-skærmen komplementeres desuden af en enkelt knap på toppen af kameraet, som blot kræver ét tryk, så begynder optagelsen.

Det er vigtigt med en god skærm, men faktisk behøver du den ikke til at starte optagelsen. Du kan nemlig styre kameraet helt uden at holde pause med den aktivitet, du har gang i, med den nye stemmestyring – du skal blot bede kameraet om at optage. Ofte er begge hænder nemlig i gang og kameraet uden for rækkevidde, men det er ikke længere noget problem, for du kan bare fortælle det, hvad det skal gøre. En klar fordel ved dette er, at man tidligere ville optage måske en halv time og efterfølgende redigere klippet, så man har de momenter, man ønsker sig. Men med stemmestyringen kan du bare starte og stoppe kameraet på de fedeste tidspunkter. På den måde slipper du for at skulle se hele optagelsen for at kunne vælge de gode momenter ud.

Rent videokvalitetsmæssigt er der med HERO5 Black lagt stor vægt på stabiliseringen af selve optagelsen. Det betyder, at rystelser og uskarpheder rent teknologisk er blevet sorteret fra, så videoen kommer med et renere og klarere billede. Så nu er det slut med rystede videoer, som er umulige at se.

Og du har nu mulighed for at dele dine videoer og billeder med det samme. HERO5 Black er via appen koblet direkte til telefonen, tabletten, computeren eller blot skyen, så billeder og optagelser ligger klar med det samme.

Derudover er HERO5 Black vandtæt, kameraet tager 12 MP billeder og 4 K videoer, du kan rette eksponeringsindstillinger, og kameraet gemmer lokationen, du har optaget på. Alle de små ting, som gør kameraet anvendeligt, er altså helt i orden.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnHero5 Black
Funktioner
TypeAction camera
VandtætJa
Tilslutninger
HDMIJa
Wi-FiJa
BluetoothJa
Display
Display
Ja
Touch screenJa
Lyd
Lyd
Mono, Stereo
Video recording
Max Video opløsning2160p (4K)
Maks billeder pr. sekund (FPS)
240 fps
OptagelsesfilerWVGA, H.264
Strømkilde
BatteritypeLi-Ion
Recording
SD TypemicroSD
microSDJa
Billede opløsning
StillbilledeJa
Stillbilled opløsning (MP)12
Zoom
Nat-optagelse
Ja
BilledstabiliseringJa
Favorit
Prisalarm