Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Tefal Aquaspeed Autoclean FV5335

Tefal Aquaspeed Autoclean FV5335

Dampstrygejern, Dampskud, Spray, Lodret damp, Autosluk, 2400 W, Dampkapacitet: 40 %
Flere egenskaber
Fra 435 kr. til 650 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med Power Zone-knap og Spray-knap kan du med Tefal Aquaspeed Autoclean FV5335 lynhurtigt tilføje vand og damp til strygningen, så den bliver mere effektiv og tøjet bliver mere glat.

Denne nye Tefal Aquaspeed Autoclean FV5335 kommer med 2400 watts kraft, hvilket giver dig en hurtig og kraftfuld strygning uanset om, du skal stryge tynde skjorte eller tykke duge. Strygejernet har en god, tung vægt, så det presser tøjet fladt og giver en bedre strygning.

Øverst på håndtaget af strygejernet sidder en række knapper, som udløser funktioner, der kan gøre din strygning nemmere. En af dem af Power Zone-knappen, som vil udløse et kraftigt skud af damp, som kommer ud af strygejernets bund. Dampen sætter sig i tøjet, som bliver mere fugtigt, og dermed mere modtageligt over for strygningen. Sørg for at bruge Power Zone-knappen med omtankte og lad der gerne gå minimum et par sekunder mellem, du trykker på knappen.

En anden fordel ved dampfunktionen er, at du kan stryge i vertikal position. Sæt strygejernet til den maksimale temperatur. Nu kan du stryge et stykke tøj, selvom det hænger på en knage eller en bøjle. Tryk ofte på Power Zone-knappen for at sprøjte damp på tøjet. Dampen sætter sig i tøjet der hænger nedad, og løsner fibrene, så krøllerne forsvinder.

Du kan sprøjte både damp og vand mange gange, da Tefal Aquaspeed Autoclean FV5335 har en tank med plads til 300 ml. vand. Den sikrer, at du ikke konstant skal gå frem og tilbage mellem vandhanen og strygebrættet.

Tefal Aquaspeed Autoclean FV5335 har flere forskellige temperaturer, som du skal anvende alt efter, hvilket tøj eller stof, du skal bruge. Strygejernet har et indbygget termostat, som sørger for, at strygejernet slår fra, hvis temperaturen bliver alt for høj. Alligevel skal du selv være opmærksom, når du stryger bestemte former for stof. Du skal sørge for at bruge den laveste temperaturindstilling, når du stryger syntetisk materiale. Brug den næstvarmeste indstilling, hvis du skal stryge uld eller silke. Brug den varmeste indstilling, når du skal stryge tøj af bomuld eller linned.

Tefal Aquaspeed Autoclean FV5335 har en ledning på hele 2,5 meter. Det er meget praktisk, da det giver dig bevægelsesfrihed, når du stryger og sikrer, at strygejernet ikke behøver at stå lige op af en stikkontakt. Sørg for at tage strygejernet ud af stikkontakten, inden du fylder nyt vand på Tefal Aquaspeed Autoclean FV5335.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnAquaspeed Autoclean FV5335
Produktegenskaber
TypeDampstrygejern
DampfunktionDampskud, Lodret damp, Spray
FunktionerAutosluk
Effekt2400 W
Dampkapacitet40 %
Favorit
Prisalarm