Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Tefal Actifry 9601 2-in-1

Tefal Actifry 9601 2-in-1

Transparent låg, Flytbar indsats, Timer, Dele tåler maskineopvask, 1400 W, Kapacitet 1.5 liter,Oliekapacitet 1.7 liter
Fra 1.223 kr. til 2.868 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Amazon DE

Tefal YV9601 Heißl... teuse Actyfry 2IN1

Tefal YV9601 Heißluft-Fritteuse Actyfry 2IN1

Tefal YV9601 Heißluft-Fritteuse Actyfry 2IN1

1.279 kr.
1.223 kr. ekskl. fragt
Til butik

Enestående frituregryde til fedtfattig tilberedning af lækker og sund mad - nemt og hurtigt.

Friturestegte fødevarer behøver ikke at være usunde. Faktisk kan de være både lækre og sunde, så længe man sørger for at investere i kvalitetsudstyr, der er investeret masser af tid og penge på at udvikle optimalt. Med Tefal Actifry 2-in-1 er du garanteret en lille maskine/varmluftsovn/bordovn/friture, som kan gøre al mad, der sædvanligvis kræver rimeligt store mængder af olie, langt sundere og betydeligt mere fedtfattigt.

Med bare 1 skefuld olie er du klar til at tilberede masser af sunde og fedtfattige retter til familie og venner. Glem alt om dårlig samvittighed ved at spise pommes frites, for også her gælder reglen med den ene skefuld olie. Det kan være svært at forestille sig, når man tømte en hel flaske solsikkeolie ud i en gryde sidst, der skulle nydes nuggets. Men sådan er realiteterne, og det er naturligvis noget, der i sidste ende vil have en positiv effekt på sundheden. Foruden pommes frites og nuggets, kan du tilberede forårsruller, falafler, diverse kødretter, stegte grøntsager og meget, meget andet med god samvittighed. Det har ganske enkelt ikke været nemmere og hurtigere.

Som set ovenfor kan det være svært præcis at finde den helt rigtige betegnelse for denne fantastiske køkkenmaskine. Når alt kommer til alt, minder den mest om alt om en varmluftovn med en drejearm, der roterer under tilberedningen. Du slipper derfor for at skulle bruge tid og armkræfter på at stå og røre i en frituregryde. Her er der igen fare for, at maden brænder på, eller at maden ikke bliver tilberedt ordentligt på alle sider. Det er der helt styr på.

Tefal Actifry 2-in-1 fremstår flot og brugervenlig. Den er fremstillet i hærdet plast og leveres med en udtagelig gryde, der er belagt med teflon, og som nemt kan fjernes i et snuptag ved hjælp af et robust håndtag. Da der kun findes 3 knapper, er den fantastisk nem at bruge, selv om du ikke skulle høre til de mest teknisk begavede. En knap er en start/sluk-knap, en anden er til indstilling af tid og en tredje er til at klikke gryden åben.

Med hensyn til rengøring er den særdeles nem at rengøre, fordi mængden af olie er så begrænset. Det betyder, at du nemt kan vaske den op manuelt eller putte den i opvaskemaskinen. Begge dele fungerer perfekt.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnActifry 9601 2-in-1
Produktegenskaber
TypeVarmluft frituregryde
FarveSort
Kapacitet
1.5 kg
Oliekapacitet
1.7 L
Effekt1400 W
EgenskaberDele tåler maskineopvask, Flytbar indsats, Timer, Transparent låg
Højde300 mm
Dybde490 mm
Bredde389 mm
Vægt6.0 kg
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her