Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Nescafé Dolce Gusto Piccolo

Nescafé Dolce Gusto Piccolo

Betjeningen af en kapselmaskine er meget nemt. Intet køkkenbord er fuldendt uden en kaffebrygger. Bryggetrykket er højere end i en gennemsnitlig maskine.
Fra 549 kr. til 799 kr.
Annonce fra Skiftselv.dk555 kr.
 • Fri fragt
 • På lager
 • God vurdering
 • Butikker(5)

  Fra 549 kr.
 • Udenlandske(5)

  Fra 334 kr.

Kapselmaskinen Dolce Gusto Piccolo fra Nescafe er en let anvendelig kaffemaskine, som både kan lave mange slags kaffe, te og forfriskende kolde drikke.

Kaffemaskinen Piccolo fra Nescafe’s Dolce Gusto-serie kan alt det, du forventer af en moderne kaffemaskine og meget mere. Med et væld af muligheder og forskellige kapsler, bliver du pludselig en fremragende barista i dit eget køkken. Maskinen producerer én kop kaffe ad gangen og med det brede udvalg af Nescafe-kapsler, kan du nærmest lave enhver varm drik på Dolce Gusto Piccolo. Der er både muligheder for dig, som holder af en helt almindelig varm kop kaffe eller cappuccino. Og dig, som gerne vil eksperimentere med en Latte Macchiato, chai-te eller kold is-te.

Med et tryk på 15 bar brygger Dolce Gusto Piccolo kaffen grundigt. Du får alt smagen med, og kaffen bliver ligeså cremet og blød som på en italiensk café. Med den manuelle doseringsarm, kan du selv styre, hvor meget vand, der skal hældes igennem maskinen og dermed selv bestemme kaffens styrke. Du kan altså både lave en stor kop mild kaffe eller en lille skarp espresso.

En af de store fordele ved Dolce Gusto Piccolo er, at det er lynhurtigt bare at lave én eller to kopper kaffe. Put kapslerne i maskinen, tryk vandet igennem og ud kommer en frisk, velsmagende kop kaffe. Herefter kan du smide kapslerne ud og give kapselholderen et hurtigt skyl under vandhanen. Mere rengøring behøver maskinen ikke. Engang imellem bør du skylle kopholderen. Maskinen slukker automatisk 20 minutter efter endt brug.

Du kan anvende alle Nescafes kapsler i Dolce Gusto Piccolo. Det sikrer dig et bredt udvalg af smage og varianter. De mest almindelige former for kaffe kan stort set købes i ethvert supermarked, mens du kan eksperimentere med smage som Nestea Peach og Chococino ved at bestille dem hjem fra nettet.

Dolce Gusto Piccolo er en elegant maskine, som vil klæde de fleste køkkener. Den fås både i hvid og sort. Maskinen er kun 38 centimer høj, så hvis du ønsker det, kan Dolce Gusto Piccolo let stilles væk i et skab eller på en hylde, når du ikke har den i brug. Vandholderen kan indeholde 0,7 liter vand, hvilket bør være nok til mindst to kopper. Har du behov for en større vandtank, kan det købes som ekstraudstyr.

Lignende produkter

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes om produktet, eller læs anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4,3(246 anmeldelser)
 • 5
  60%
 • 4
  27%
 • 3
  4%
 • 2
  2%
 • 1
  7%

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Nescafé Dolce Gusto Piccolo er 549 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 5 butikker.