Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Bosch Tassimo Amia T20

Bosch Tassimo Amia T20

Kapselmaskine med Drypstop, 1300W, Kapacitet: 1.5 L, Kapacitet (Kopper): 1 , Permanent
Flere egenskaber
Pris 349 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Effektiv og billig kaffemaskine fra Bosch, der kan have din yndlingskaffe klar når som helst.

Med denne smarte nye kaffemaskine fra Bosch behøver du ikke længere at vente længe på, at kaffen bliver klar. Den er designet til både at være smart, effektiv og let at bruge, og det er netop det, der vil glæde dig ved din nye kaffemaskine.

Med blot ét enkelt tryk på knappen kan din kaffe være klar på ingen tid. Bosch Tassimo er nemlig bygget med en automatisk genkendelse af den drik, som du har lyst til. Det betyder, at når du har valgt din favorit og trykket på knappen, så vil kaffemaskinen automatisk give dig den perfekte drik, hvor bryggetid, temperatur og størrelse bliver udregnet, uden at du skal gøre andet end at glæde dig til din nye yndlingskaffe.

Et stort plus ved denne fikse lille maskine er, at den er designet i et stilrent og smart look, der gør det til en glæde at have den stående i køkkenet. Den er både lille og i et smart blankt sort design, så den kan passe ind i et hvilket som helst køkken. En anden fordel ved denne maskine er også, at den er utrolig lydsvag. Med en solid konstruktion på den lille kapselmaskine, kan du altså nyde kaffe uanset tidspunktet, hvis nogen skulle sove i nærheden.

I stedet for at have en stor og normal kaffemaskine, kan du altså nu få en lækker lille sag, der kan tilberede diverse former for forskellige varme drikke. Det er netop det brede udvalg af drikke, der gør den til en vinder for hele familien. I kan blandt andet nyde espresso, cappuccino, latte macchiato, varm chokolade og te. Det giver altså et udvalg, som alle i familien kan nyde godt af, og med den lette betjening med blot et tryk, kan selv børnene finde ud af at lave deres egen kakao.

En lækker detalje som mange andre kaffemaskiner ikke har er de indbyggede rengøringsfunktioner. Kapselmaskinen er nemlig programmeret med et system til både rengøring og afkalkning. Ved regelmæssigt at benytte dig af disse funktioner, får din maskinen en lang levetid, og med de indbyggede programmer har det aldrig været lettere at vedligeholde en kaffemaskine. Hvis du længe har drømt om en helautomatisk kaffemaskine, men måske ikke har haft råd, behøver du nu ikke at lede længere. Til en lav pris får du en fiks, lille og effektiv maskine, der kan glæde dig og din familie i mange år.

Bedømmelser

Produkt
ProduktnavnTassimo Amia T20
Produktegenskaber
TypeKapselmaskine
IntegreretNej
EgenskaberDrypstop
FunktionerVarmtvands dispenser, Programmerbar, Automatisk Sluk
FiltertypePermanent
Bryggetryk (bar)3.3 bar
Indbygget kaffekværnerNej
Indbygget mælkeskummerNej
Kapacitet1.5 L
Kapacitet (Kopper)1
Effekt1300 W
Bredde19.9 cm
Højde29.8 cm
Dybde27.8 cm
Vægt3.2 kg