Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Melitta Excellent 3.0

Melitta Excellent 3.0

Filter kaffebrygger 1455W, Kapacitet: 1.25 L, Kapacitet (Kopper): 10
Fra 400 kr. til 669 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Melitta Excellent 3.0 er en helt klassisk kaffemaskine, som brygger lækre, friske kopper kaffe på få minutter.

Denne flotte kaffemaskine, Melitta Excellent 3.0, er Danmarks mest solgte. Og det er bestemt ikke noget tilfælde. Melitta Excellent 3.0 kommer i et flot retro design, som vil pynte i ethvert køkken. Kaffemaskinen fra Melitta kan brygge op til 10 kopper kaffe på ganske få minutter. Du kan selv bestemme, hvor meget vand og kaffepulver, du vil hælde i maskinen, og du kan derved selv bestemme kaffens styrke. Vandbeholderen er transparent, så du let kan se, hvor meget vand du fylder i maskinen. Vandkapaciteten er 1,25 liter, hvilket altså svarer til omtrent 10 almindelige kopper kaffe.

Melitta Excellent 3.0 har et låg, der er nemt at tage af, så du får en nemmere rengøring. For at sikre en frisk kaffe, bør du skylle låget mindst én gang om ugen. Under låget sidder et stort brusehoved, som er med til at give kaffen en endnu bedre aroma.

Melitta Excellent 3.0 brygger kaffen ved 96 grader, hvilket er optimal temperatur for en kop kaffe. Den har dobbelt varmelegeme, hvilket betyder, at den både kan opvarme kaffen, men også holde kaffen varm, når den har nået de 96 grader. Kaffen kan altså holde sig varm i et par timer, så du ikke behøver at skynde dig. Efter 2 timer slukker varmelegemerne automatisk.

Melitta Excellent 3.0 har vundet prisen ”Den Gyldne Bønne.” Det er en pris, som European Coffee Brewing Centre giver til kaffemaskiner, der formår at producere kaffe i højeste kvalitet. Kaffemaskinen kommer med en glaskande, som kaffen automatisk løber ned i. Hvis du ønsker det, kan du i stedet køber en stålkande med thermo, som kan holde kaffen varm i længere tid.

Melitta har udviklet sin egen etiket, som fortæller, om et produkt er bæredygtigt og miljøvenligt eller ej. Produkterne kan få mellem 1 og 5 stjerner og måles blandt andet på ressourceforbrug under produktion, ressourceforbrug i forbindelse med produktion af emballage og strømbesparelse. Melitta Excellent 3.0 scorer 4 ud af 5 stjerner – den næsthøjeste karakter – og kan derfor betegnes som meget miljøvenlig.

Kaffemaskinen fra Melitta kan brygge kaffen på meget få minutter. Det vil cirka tage 6 minutter at brygge 10 kopper kaffe. Jo færre kopper du brygger, desto hurtigere kan Melitta Excellent 3.0 have dem klar.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnExcellent 3.0
Produktegenskaber
TypeFilter kaffebrygger
IntegreretNej
FunktionerAutomatisk Sluk
Kapacitet1.25 L
Kapacitet (Kopper)10
Effekt1455 W
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her