Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Nespresso Lattissima Touch EN 550

Nespresso Lattissima Touch EN 550

Kapselmaskine med Thermoblock, Drypbakke, 1400W, Kapacitet: 0.9 L, Kapacitet (Kopper): 1
Flere egenskaber
fra 1.499 kr. til 3.476 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Nespresso Lattissima Touch – bryg din favoritkaffe under 1 minut – fantastisk aroma og kapacitet.

Danskerne er et kaffeelskende folkefærd. Undersøgelser har vist, at vi dagligt drikker ca. 20 millioner kopper kaffe, og det foregår både derhjemme, på job, på undervisningsinstitutioner og mange andre steder, hvor der er mulighed for det. Tidspunkterne, hvor man nyder en kop dejlig, velsmagende kaffe, er spredt ud over det meste af dagen. Der er dog ét tidspunkt, hvor en rigtigt stor del af danskerne ikke kunne forestille sig at skulle undvære kaffen, og det er om morgenen. Morgenkaffen, som typisk er den traditionelle filterkaffe, indtager en klar førsteplads, når det gælder dagens vigtigste kop. Den er for mange et pejlemærke for, om dagen begynder godt eller dårligt.

Grunden til at filterkaffe stadig er manges favorit burde ikke overraske. Det er en kaffe, som vi gennem generationer har nydt, og stadig holder af. Der sker dog ændringer i danskernes kaffevaner i disse år, hvor både nye smage og muligheden for selv at brygge specialkaffe absolut har stor betydning.

Den mulighed har du også, hvis du vælger at investere i en Nespresso Lattissima Touch. Den hører til i kategorien kapselmaskiner og er gået hen og blevet populær hos mange danskere, der holder af at prøve forskellige smagsvarianter, uden at det nødvendigvis betyder en lang bryggetid. Faktisk er tiden, fra du placerer en kapsel i maskinen og til du kan glæde dig over en kop god kaffe, blot 40 sekunder, og det må siges at være godkendt.

For at sikre dig dén smag, som du foretrækker, kan du selv justere, hvor stor en mængde kaffe og mælk der skal tilsættes, så du får netop den styrke og aroma, som giver dig den bedste kaffeoplevelse. Det er nemt og hurtigt.

Designmæssigt fremstår maskinen tidløs og flot med en kompakthed, der giver den et solidt og robust udtryk. Størrelsen er: Højde: 25,8 cm x Bredde: 17,3 cm x Dybde: 3 cm, og vægten er 4,5 kg. Den optager således ikke meget plads og er let at placere i selv mindre køkkener. Med hensyn til rengøring burde det ikke volde de store problemer. Beholderen kan skilles ad og kommes i opvaskemaskinen, mens du blot trykker på knappen ”Clean”, når mælkesystemet skal rengøres. God kaffesmag forudsætter, at vandet er optimalt. Det sikrer du dig bl.a. ved afkalkning af maskinen, som efter ca. 300 kopper giver dig besked.

Produkt
ProduktnavnLattissima Touch EN 550
Produktegenskaber
TypeKapselmaskine
IntegreretNej
EgenskaberThermoblock, Drypbakke
FunktionerAutomatisk Sluk
Bryggetryk (bar)19.0 bar
Indbygget kaffekværnerNej
Indbygget mælkeskummerNej
Kapacitet0.9 L
Kapacitet (Kopper)1
Effekt1400 W
Bredde17.3 cm
Højde25.8 cm
Dybde32.0 cm
Vægt4.5 kg