Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Moccamaster KBG741 AO MS

Moccamaster KBG741 AO MS

Filter kaffebrygger med Drypstop, 1520W, Kapacitet: 1.25 L, Kapacitet (Kopper): 10 , Engangsfilter , Farve: Sølv
Flere egenskaber
fra 1.719 kr. til 1.764 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Dania Nova

Kaffemaskine KBG741AOdelux sølv

Kaffemaskine KBG741AOdelux sølv

Kaffemaskine KBG741AOdelux sølv

Fragt ukendt
1.719 kr. ekskl. fragt
Til butik

Moccamaster KBG741 AO er en lækker, brugervenlig kaffemaskine, der kan lave smagfuld kaffe på næsten ingen tid. Maskinen er håndbygget, og den er individuelt testet. Dens mange aftagelige dele gør, at den er let at rengøre.

Moccamaster KBG741 AO brygger kaffen elegant og nydeligt. Maskinen er stort set lydløs, når den brygger kaffe, og den laver ikke høje snorkeagtige lyde, som andre kaffemaskiner nogle gange gør. Dette skyldes, at denne maskine altid efterlader lidt vand i systemet, hvilket modvirker disse snorkeagtige lyde, som mange kaffemaskiner laver. Maskinen brygger kaffe hurtigt og effektivt. Det tager nemlig ikke meget mere end seks minutter at brygge en fuld kande kaffe med en Moccamaster KBG741 AO. En fuld kande kaffe svarer til cirka ti kopper. Udover at det er dejligt, at man slipper for at vente lang tid på sin kaffe, er der en yderligere fordel ved, at maskinen er hurtig og effektiv. Det har nemlig den konsekvens, at kaffen ikke bliver bitter, hvilket der kan være risiko for, at kaffen bliver, hvis det tager meget lang tid at brygge denne.

Udover at Moccamaster KBG741 AO brygger kaffe hurtigt, brygger den også kaffe på en måde, der sikrer, at kaffen får den optimale smag. Dette skyldes, at maskinen altid sørger for, at temperaturen på vandet, der løber ned i den malede kaffe, er mellem 92 og 96 grader celsius, og dette er på ingen måde ligegyldigt. Hvis vandet er koldere end 92 grader celsius, trækker det nemlig ikke tilstrækkeligt med smagsstoffer ud af kaffebønnerne, og man risikerer, at kaffen bliver tynd.

Moccamaster KBG741 AO er yderst lækkert designet, og den passer ind i stort set alle moderigtige hjem. Den er produceret i ridsefast aluminium, hvilket betyder, at dens flotte ydre varer ved over tid. Når man køber maskinen, får man fem års garanti på produktet, men man har faktisk også mulighed for at opnå ti års garanti på maskinen, hvis man ønsker dette. Dette kræver dog, at man betaler et yderligere beløb.

Hvis man køber en Moccamaster KBG741 AO, følger der en flot, lækker glaskande med, hvori denne bryggede kande ender. Maskinen er et ’must have’ for kaffeelskeren. En god kop kaffe om morgenen er lig med en god start på dagen, og en Moccamaster KBG741 AO kan sørge for, at man får den optimale start på dagen hver evig eneste dag.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnKBG741 AO MS
Produktegenskaber
TypeFilter kaffebrygger
IntegreretNej
EgenskaberDrypstop
FunktionerAutomatisk Sluk
FiltertypeEngangsfilter
Indbygget kaffekværnerNej
Indbygget mælkeskummerNej
Kapacitet1.25 L
Kapacitet (Kopper)10
Effekt1520 W
Type af kandeGlaskande
Inkluderet antal kaffekander1 stk
Bredde33.0 cm
Højde36.0 cm
Dybde17.0 cm
Vægt2.7 kg
FarveSølv
Favorit
Prisalarm