Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Philips Avance Collection HR1871

Philips Avance Collection HR1871

Saftpresser, Integreret saftbeholder, 800W, 2 Hastighedstrin, Saftbeholder kapacitet 1500 ml, Frugtkød kapacitet 1600 ml
Flere egenskaber
fra 1.196 kr. til 1.999 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Saftcentrigfuge, saftpresser eller juicer. Kært barn har som bekendt mange navne, men uanset navn, så er Philips Avance Collection HR1871 din garanti for lækker juice.

Findes der noget mere forfriskende end et glas friskpresset juice? Udover at smage godt er der endnu en bonus ved en lækker frugt- eller grøntsagsdrik, nemlig at den er sprængfuld af vitaminer og mineraler og dermed et fantastisk sundt supplement til din kost.

Med Philips Avance Collection HR1871 får du nu mulighed for at lave din egen hjemmepressede saft, præcis som du vil have den, hurtigt og nemt. Her er der frit valg på så at sige alle hylder, så du og familien har masser at vælge mellem, og I kan derfor teste og kombinere jer frem til netop jeres favoritter. Det er sjovt og spændende, og så er det en aktivitet, der er både lærerig og lækker, for der skal naturligvis smages på en masse varianter. Det er klart.

Både i forhold til design og funktionalitet er saftcentrifugen i en klasse for sig. Det er en flot og stilren maskine i aluminium med strømlinede flader og linjer uden for mange detaljer, og det gør den særdeles nem at rengøre såvel indvendigt som udvendigt. Indvendigt kan det gøres på under et minut med QuickClean- funktionen. Det eneste, du skal gøre, er, at hælde et glas vand i påfyldningsrøret og trykke på en knap, og så sørger maskinen selv for at skylle fibre og rester bort fra låget. Sien kan derefter rengøres med en svamp eller vaskes ren i opvaskemaskinen. Alle aftagelige dele kan nemlig gå direkte i opvaskemaskinen.

Det kan det smarte og funktionelle drypstop også. Med drypstoppet undgår du irriterende sjatter af saft på køkkenbordet, som derfor forbliver rent og pænt, og du skal så hverken skærme bordet af eller løbende rengøre det.

Philips Avance Collection HR1871 har en stærk motor på 1000 W og dette, kombineret med et bredt udformet påfyldningsrør, gør dit arbejde med frugt og grøntsager særdeles overskueligt. Glem alt om at skulle bruge tid på at skære dem i små stykker, for selv store stykker kan gå direkte ned i centrifugen, også uskrællet. Her sørger de 1000 W for, at selv store og hårde stykker bliver presset optimalt. Du kan vælge mellem 2 hastighedsindstillinger, så du styrer selv, hvornår du synes, at der er brug for mere eller mindre kraft til at presse de forskellige frugter/grøntsager.

Bedømmelser

Produkt
ProduktnavnAvance Collection HR1871
Produktegenskaber
Type
Saftpresser
Saftbeholder kapacitet1500.0 ml
Frugtkød kapacitet1600 ml
Hastighedstrin2
Effekt800 W
EgenskaberIntegreret saftbeholder