Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Philips HR1869

Philips HR1869

Saftpresser, Integreret saftbeholder, 700W, 2 Hastighedstrin
Flere egenskaber
fra 839 kr. til 1.199 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Philips har udviklet denne fantastiske juicepresser, der har vundet priser for bedste køb.

Det har aldrig været lettere at lave frisk og lækker juice til morgenbordet, end det er nu med denne nye juicepresser fra Philips. Philips har udviklet en juicepresser, der både ser godt og virker fantastisk.

Selvom den er smart i designet, er det indmaden, der virkelig adskiller denne presser fra dens konkurrenter. Den har et XXL påfyldningsrør, der gør det muligt at smide hele frugten i presseren på en gang. Du behøver altså ikke at stå og bruge tid på at skære den ud eller gøre noget som helst, Philips juicepresseren gør hele arbejdet for dig. Når du altså bare skaffer dig frugterne, kan maskinen let håndtere dem med skal på og i store bide, så du hurtigt og let kan få et glas frisklavet juice.

Med hele 900 Watt i motoren og to forskellige hastighedstrin, der passer til forskellige typer af frugter og grøntsager, er det ikke noget problem at presse lækker frisk juice. Den kraftige motor kan uden problemer presse selv de hårdeste frugter og grøntsager og gøre dem til en lækker juice. Et nyt og moderne design er også blevet udviklet med fokus på at få mere juice ud af frugten. Det betyder, at du med den nye teknologi og den omvendte si kan få helt 10 % mere juice fra alle dine frugter. Når frugten først er presset samles alt frugtkødet på én enkelt si, der gør det utrolig let blot at fjerne det, og så er maskinen klar til næste omgang.

Et andet stort plus ved netop denne model er, at den er utrolig nem at rengøre. Juicemaskinen er nemlig udstyret med en speciel rengøringsfunktion, der hjælper dig på vej og gør det let og hurtigt at klare. Så i stedet for hele tiden at bruge masse af tid på at rengøre din blender eller din juicepresser, kan du altså nu med den nye model fra Philips bruge tiden på andet, imens du nyder dit kolde friske glas juice. Den har en stor kapacitet og kan lave helt op til 2,5 liter frisk juice på en presning.

Philips HR1861 skal også have ros til det smarte design. Med smarte metaldetaljer og et moderne design, er det ikke noget problem at have den stående i køkkenet hele tiden. Du vælger til og med selv, hvilken farve du vil have den i, så du er helt sikker på at få en maskine, der passer ind i dit hjem.