Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Wilfa SJ-150A

Wilfa SJ-150A

Saftpresser, Integreret saftbeholder, 150 W
Flere egenskaber
Fra 699 kr. til 1.999 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med Wilfa Juicemaster får du en populær slowjuicer, der imponerer med sin gedigene kvalitet og praktiske udformning.

Er du på udkig efter en solid slowjuicer og saftcentrifuge, som er nem og hurtig at betjene? Så er Wilfa's Juicemaster et godt bud. Det er ikke uden grund, at denne juicer bl.a. er testvinder i Politikens juicertest 16. januar 2015. Ikke blot er den solide juicer og saftcentrifuge et stærkt og driftsikkert bekendtskab, der uden problemer juicer alt fra appelsiner til broccoli eller rodfrugter. Den er også særdeles nem at rengøre.

På få minutter laver juiceren en homogen og lækker juice af dine frugter og grøntsager. Juicemasteren presser råvarerne langsomt igennem, så man får en reel og fyldig juice, som har bevaret næringsstofferne fra frugten. Og det gælder uanset om du juicer ananas, gulerødder, rødbeder eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænserne.

Juiceren består af en række enkeltdele, der er lynhurtige at samle og skille ad. Det betyder, at du blot skal skylle de enkelte dele under vandhanen for at gøre den rent. Du slipper for besværret med at få opvaskebørsten ind i små kringelkroge, som ved andre juicemaskiner. Selve filteret er udformet, så det kun tager et minut at gøre rent, mens det på andre juicemaskiner nemt kan komme op på 3 eller 4 minutter. Samtidig har den ingen skarpe kanter eller blade til at stikke ud, så det er nemt at juice sammen med hele familien.

Wilfa Juicemaster har en kraftig motor på 150 watt og en keramisk kværn. Det gør den særdeles stabil i drift og betyder, at juiceren ikke tager farve til sig fra de frugter og grøntsager, du juicer. Den stærke motor betyder desuden, at du også kan bruge juiceren til at lave sorbet af frossen frugt. For eksempel bliver frosne bananer på få minutter til en særdeles delikat og let is, som minder mere om lækker, italiensk gelata end frugt.

Skal du juice tidligt om morgenen, er det heller ikke noget problem. Juiceren har en lyddæmpet motor, så du roligt kan bruge den, selvom resten af familien stadig ligger og sover. Så hvorfor ikke vække familien med en sund og lægger morgenjuice? Lækre juices er en simpel måde at få selv de mest kræsne børn til at indtage broccoli. Prøv også at lade børnene være med til at juice og se, hvordan de store og svært tilgængelige grøntsager på få sekunder forvandler sig til farvestrålende og søde drikke.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnSJ-150A
Produktegenskaber
Type
Saftpresser
Effekt150 W
EgenskaberIntegreret saftbeholder
Favorit
Prisalarm