Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
OBH Nordica Prestige 6749

OBH Nordica Prestige 6749

Saftpresser, Integreret saftbeholder, 800 W, 2 hastigheder, Saftbeholder kapacitet 1200 ml, Frugtkød kapacitet 2000 ml
Fra 466 kr. til 1.199 kr.
Pris ekskl. fragt
Stoevsugerposen.dk

OBH Nordica Saftce... Prestige. OBH 6749

OBH Nordica Saftcentr... . Prestige. OBH 6749

OBH Nordica Saftcentrifuge. Prestige. OBH 6749

1 variant
800 kr.
Fri fragt
Til butik
KopK

OBH Prestige Saftcentrifuge

OBH Prestige Saftcentrifuge

OBH Prestige Saftcentrifuge

800 kr.
809 kr. inkl. fragt
Til butik
Isenkrammeren

OBH Prestige Saftcentrifuge 6749

OBH Prestige Saftcentrifuge 6749

OBH Prestige Saftcentrifuge 6749

900 kr.
935 kr. inkl. fragt
Til butik
Tjept.dk

Juice Extractor Prestige, OBH Nordica

Juice Extractor Prestige, OBH Nordica

Juice Extractor Prestige, OBH Nordica

1.199 kr.
Fri fragt
Til butik
Vis flere

Få friskpresset juice hver morgen. Uanset din smag og dine ønsker, så kan OBH Nordica Prestige 6749 opfylde dine ønsker.

Uanset om du vil have saft, juice, smoothies eller grøntsagsdrik, så kan OBH Nordica Prestige 6749 lave det til dig. Ifølge Metro er OBH Nordica Prestige 6749 forbrugernes absolutte favorit. Det stilfulde design er kombineret med et væld af funktionsmuligheder, som alt i alt gør OBH Nordica Prestige 6749 uundværlig i dit køkken. Saftpresseren er lavet af stål, og det gør den robust med en lang levetid, så du længe kan få glæde af den.

OBH Nordica Prestige 6749 er udstyret med en kraftfuld motor på 800 W, og det gør den til en centrifugal saftpresser af høj kvalitet, der kan presse al slags frugt og grøntsager til dig. Påfyldningsrøret er stort, og derfor behøver du ikke skære frugterne og grøntsagerne ud, inden du laver din juice. Samtidig kan du undervejs i processen tilføre nyt frugt. Det sparer dig for en masse tid og besvær. Du kan vælge imellem flere forskellige hastighedsniveauer, hvilket gør den utrolig velegnet til at presse flere forskellige slags frugter – og det giver dig mulighed for at eksperimentere med opskrifter.

Med OBH Nordica Prestige 6749 behøver du ikke bekymre dig om rengøringen. Du kan let samle og skille maskinen ad, hvilket gør den let at rengøre. For alle de aftagelige dele kan nemlig tåle at komme i opvaskemaskinen – med undtagelse af rivejernet. Hvis alt ikke kommer af i opvaskemaskinen, så medfølger der en lille rengøringsbørste, der kan komme ind de steder, hvor du ikke kan komme ind med klud og almindelige opvaskebørster. Alt i alt er maskinen utrolig nem og overskuelig at gøre rent – og det sparer dig for masser af tid i hverdagen.

Udover selve maskinen føler der masser af tilbehør med til dig, som kan give dig den bedste juice hver dag. Blandt andet følger der en frugtkødsbeholder med til det overskydende frugtkød, som kan spare dig for en masse rengøring i sidste ende. Derudover får du en 1,2 liters kande med til juicen samt et godt rivefilter og en låseanordning.

OBH Nordica Prestige 6749 er udviklet med fokus på kvalitet, design og funktionalitet. Multifunktionelt elektronik behøver ikke være stort og fylde hele køkkenet. Med en stilfuld OBH Nordica Prestige 6749 kan du få lækker juice hver dag, og du behøver ikke rydde hele køkkenet for at få plads til den.

Bedømmelser

 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnPrestige 6749
Produktegenskaber
Type
Saftpresser
Saftbeholder kapacitet1200.0 ml
Frugtkød kapacitet2000 ml
Hastighedstrin2
Effekt800 W
EgenskaberIntegreret saftbeholder
Favorit

Ikke medlem? Start her