Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Witt by Kuvings B6100

Witt by Kuvings B6100

Slow juicer, Integreret saftbeholder, 240 W
Fra 1.797 kr. til 3.499 kr.
Pris ekskl. fragt

Med denne robuste kvalitets-juicepresser er du garanteret masser af lækre juicer, nemt og hurtigt. Saml familie og venner og hyg jer med at finde frem til jeres egne unikke og personlige juicer.

Er du også en af de efterhånden rigtigt mange danskere, der har fået øjnene op for den store glæde, det er, at presse sin egen juice? Stadigt flere vælger selv at stå for denne proces, og det skyldes især 2 forhold. For det første smager friskpresset juice helt vidunderligt, og for det andet er den en fremragende kilde til at holde kroppen sund. Et glas juice, hvad enten der er tale om frugt- eller grøntsagsjuice, er sprængfyldt med vitaminer og mineraler.

Saftcentrifuge, saftpresser eller juicer. Der findes mange forskellige betegnelser for disse maskiner. Fælles for dem alle er dog, at de er udviklet og designet til at forvandle frugter og grøntsager til velsmagende juicer. Hvad du foretrækker af frugt og grøntsager er naturligvis en smagssag, og der findes ikke noget sjovere end at kombinere sig frem til nye og spændende smagsvarianter. Det er en aktivitet, som kan involvere både store og små, for alle har garanteret yndlingsfrugter/-grøntsager, som de vil elske at omdanne til dejlig juice.

Forudsætningen for at få gode oplevelser er, at udstyret er i orden. Slækker man på kvaliteten af dette, risikerer man, at oplevelsen bliver dårlig. Måske har den indkøbte saftcentrifuge alligevel ikke den kapacitet eller ydelse, som man troede, eller det kan være, at den er designet på en måde, der gør rengøringen lang mere omstændelig, end man havde fået at vide i butikken.

Witt by Kuvings B6100 er en solid og kraftfuld maskine, som hører til i kategorien ”slow juicer”. Det betyder, hvad navnet måske mere end antyder, at juicen bliver presset ud af frugt og grøntsager på en stille og rolig måde. Herved bevares flere af de vigtige vitaminer og mineraler, ligesom smag, farve og holdbarhed forlænges væsentligt. Det er værd at huske på.

På grund af det ekstra store påfyldningsrør slipper du for at skulle stå i køkkenet og skære frugt og grønt i mindre stykker, inden du kan komme det i centrifugen. Maskinen tager nemlig hele frugter og grøntsager. Når det drejer sig om større frugter og grøntsager, kan det være nødvendigt at dele dem i 2 eller flere mindre stykker, før de puttes i røret. Det er dog undtagelsen frem for reglen.

Bedømmelser

 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnB6100
Produktegenskaber
Type
Slow juicer
Effekt240 W
EgenskaberIntegreret saftbeholder
Højde448.0 mm
Dybde208.0 mm
Bredde228.0 mm
Vægt6.4 kg
Favorit

Ikke medlem? Start her