Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Wilfa BL-1200S

Wilfa BL-1200S

Blender med kande, 1.8 Liter, Pulsfunktion, Isknuser, Rengøringsprogram, Justerbar hastighed, 1200W
Flere egenskaber
Fra 799 kr. til 1.449 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Wilfa BL 1200 er ikke for ingenting kendt som en af de bedste blendere på markedet. Med en effekt på 1200 watt er den både stærk og nem at bruge, så du nemt får perfekte smoothies, suppe, knust is og meget andet.

Den norske virksomhed Wilfa har siden 1948 udviklet mindre kvalitetsapparater til for eksempel køkkenet, og de seneste år, er det særligt de stærke blendere, der er blevet populære i Skandinavien. Det skyldes nok især det store fokus på bekvemmelighed og robusthed, der gør Wilfas produkter nemme at bruge i hverdagen i mange år fremad. Den blanding er også opskriften på den kendte blender Wilfa BL 1200, der er blevet en favorit i mange skandinaviske hjem. Særligt Wilfa BL 1200’s styrke og kapacitet har gjort den populær blandt for eksempel børnefamilier og andre med et intensivt brug af køkkenapparater.

Wilfa BL 1200 er udført i kraftige materialer, og når man står med den i hånden, er man ikke i tvivl om, at der her er tale om et kvalitetsprodukt. Blenderens glasbeholder er udført i tykt glas, man ikke er nervøs for skal revne under selv intensivt brug, ligesom både knive, knapper og resten af blenderen er logisk designet med henblik på brugervenlighed og styrke. Glasbeholderen er på hele 1,8 liter, hvilket gør Wilfa BL 1200 til et godt valg til for eksempel familier, hvor der skal laves større portioner. Den store kapacitet følges op af en motorstyrke på 1200 watt, hvilket gør blenderen stærk nok til at klare selv hårde opgaver som knusning af is uden problemer.

Når det gælder funktionalitet, er Wilfa BL 1200 udformet, så den er nem at bruge. Blenderen kan enten indstilles trinløst, eller du kan bruge et af de tre programmer, blenderen leveres med. Med et enkelt tryk kan du for eksempel knuse is, lave smoothies eller bruge blenderens rengøringsprogram. Det betyder, at blenderen hurtigt og nemt klarer de mest almindelige opgaver, men at den også kan klare mere avancerede opskrifter, der kræver manuel håndtering.

Wilfa BL 1200 har vundet en række forbrugertests i blandt andet Søndagsavisen, JP og Politiken. Her får blenderen særligt ros for den gode blanding af funktionalitet og pris. Der er nemlig mere kraftfulde blendere på markedet, men ofte er de langt dyrere end Wilfa BL 1200, der altså ofte løber med betegnelsen bedst til prisen, og i en række tests bliver den endda bedømt bedre end konkurrenter, der koster meget mere. Wilfa BL 1200 er en robust og praktisk blender, hvor du får rigtig meget for pengene.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnBL-1200S
Produktegenskaber
TypeBlender med kande
FarveRustfrit stål
Kapacitet1.8 L
Effekt
1200 W
EgenskaberIsknuser, Justerbar hastighed, Pulsfunktion, Rengøringsprogram
Bæger materialeGlas
Antal programmer3
ProgramSmoothie
Antal knivblade4 stk
Antal inkluderet bægre/skåle1 stk
Bredde21.5 cm
Dybde21.5 cm
Højde44.5 cm
Vægt5.5 kg
Favorit
Prisalarm