Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

OBH Nordica Smoothie Twister 6620

OBH Nordica Smoothie Twister 6620

Smoothie blender, 0.6 Liter, Pulsfunktion, Isknuser, Aftagelige knive, Rengøringsprogram, Justerbar hastighed, 300W
Flere egenskaber
Fra 199 kr. til 550 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

OBH Nordica Smoothie Twister 6620 gør det nemmere end nogensinde at få dit daglige vitamintilskud i form af friske smoothies.

De fleste kender dilemmaet: Du elsker smoothies, og du vil gerne holde dig sund og frisk med masser af frugt og grønt på daglig basis. Men du har simpelthen ikke tid til at stå og fedte med skærebræt og blender-rengøring i en travl hverdag. Derfor har OBH lanceret den fikse blendermodel OBH Nordica Smoothie Twister 6620, der er målrettet til netop den travle smoothie-elsker.

Den lille og fikse blender er designet til netop at lave en frisk og lækker smoothie med et minimum af besvær. Den smarte blenderbeholder er ikke blot en del af blenderen, men også en fiks 600 ml flaske med aftagelig drikketud, så du kan bruge den som drikkedunk eller glas. Kombineret med den aftagelige kniv, betyder at opvasken og besværret er skåret ned til et minimum. Desuden er det nemmere end nogensinde at tage en sund og hjemmelavet smoothie med på madpakken eller som en lækker forkælelse på gåturen.

Nordica Smoothie Twisteren er i det hele taget designet med henblik på at gøre det så let som overhovedet muligt i hverdagen. Der medfølger to flasker, så du nemt kan lave to drikke ad gangen, og så du altid kan lave dig en ny smoothie, selvom den første flaske skulle være i opvaskeren. Med denne dedikerede smoothie-blender er der altså ingen undskyldning for ikke at få dit daglige skud vitaminer og kostfibre i flydende form.

Trods sin beskedne størrelse er OBH Nordica Smoothie Twister et kraftfuldt redskab, der kan holde til det meste. Motoren har en effekt på 300 watt, og kan nemt knuse isterninger, frosne bær og andre udfordrende ingredienser. Husk blot at bruge turbofunktionen, hvis der er tale om frostvarer. Dermed kan du nemt lave lækre milkshakes i både sunde og syndige udgaver – alt efter hvad du har lyst til.

Den fikse størrelse og det tidløse design betyder, at blenderen passer ind i ethvert køkken – også i den snævre storbylejlighed. De runde former og det ergonomiske håndtag gør det let at holde fast i blenderen under brug, og med denne model får du med sikkerhed en blender, som du ikke mister kontrollen over. Delene kan nemt skilles ad, og har du ikke plads på køkkenbordet, kan du hurtigt gemme den af vejen i en skuffe. Alle aftagelige dele af blenderen kan vaskes op i opvaskemaskinen. Blenderen må højest køre i 3 minutter ad gangen, hvorefter den skal den hvile i 15 minutter.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnSmoothie Twister 6620
Produktegenskaber
TypeSmoothie blender
FarveSort
Kapacitet0.6 L
Effekt
300 W
EgenskaberAftagelige knive, Isknuser, Justerbar hastighed, Pulsfunktion, Rengøringsprogram
Bæger materialePlast
Hastighedstrin1
Bredde19.0 cm
Dybde20.0 cm
Højde51.0 cm
Vægt5.0 kg
Favorit
Prisalarm