Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Bose Solo 5

Bose Solo 5

Bose tilbyder her en soundbar til dig, der ønsker ordentlig lyd fra dit fladskærms-tv. Soundbaren tilsluttes med koaksialkabel.
Fra 1.949 kr. til 2.399 kr.
Pris eksklusiv fragt

Moderne flad-tv er flotte og slanke, men desværre er det svært at lave ordentlige højttalere og levere god lyd i de moderne smalle tv.

Bose Solo 5 Med Bose Solo 5 lydsystem og alt i en-højttaler kan du få bedre lyd til dine film- og tv-oplevelser på en nem og flot måde. Lydsystemet er enkelt og flot designet som en sort lydbar, og det kan både placeres på en tv-bænk under dit flad-tv, på et bord eller sættes fast på væggen under dit fjernsyn med et vægbeslag.

Det er nemt at tilslutte lydsystemet til dit tv med enten et optisk, koaksialt eller analogt lydkabel, og der medfølger både optisk og koaksialt digitalt lydkabel med højttaleren samt en netledning. Bose Solo 5 kan selv detektere, hvilket kabel du bruger, så du er sikret den bedste forbindelse. Når lydsystemet er koblet på dit tv, kan du bruge den medfølgende universal-fjernbetjening til at styre både lydsystemet sammen med dit fjernsyn og de fleste andre enheder såsom Blu-ray-afspiller, dvd-afspiller eller spillekonsol, som du måtte have tilkoblet Bose Solo 5-højttaleren.

Da lydsystemet ydermere har indbygget Bluetooth, kan du også nemt og praktisk streame musik trådløst fra andre Bluetooth-understøttede enheder såsom din smartphone, tablet eller computer og nyde musik og anden underholdning, når du ikke ser fjernsyn. Bluetoothforbindelsen virker op til 10 meter fra højttaleren til den enhed, som du streamer fra. Bose Solo 5 har en flot og klar lyd og vil uden tvivl højne dine tv-oplevelser i forhold til den indbyggede lyd i dit flad-tv. En særlig indbygget dialogtilstand sørger desuden for, at dialog i film og tv-udsendelser fremstår endnu tydeligere, så du bedre kan høre hele samtalen uden at skulle skrue op og ned, mens du ser film. Hører du musik eller ser spændende film, kan du også tilføje lidt ekstra bas via en speciel bas-knap på fjernbetjeningen.

Anmeldelser

Her viser vi anmeldelser fra vores medlemmer, ekspertanmeldelser fra uafhængige kilder og anmeldelser indhentet fra andre hjemmesider.

4,3

(5148 anmeldelser)

 • 5
  64%
 • 4
  18%
 • 3
  7%
 • 2
  5%
 • 1
  5%

Vær den første til at skrive en anmeldelse.

Spørgsmål og svar

Her kan du stille spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnSolo 5
Type
TypeSoundbar
Trådløse surround højttalereNej
Egenskaber
Optisk drevNone
Trådløst
TrådløsBluetooth
Bluetooth Version4.0
Tilslutninger
Tilslutninger (Inputs)3,5mm, Coaxial, Optical
Antal Coaxial In1
Antal Optisk in1
Antal 3,5mm(aux) In1
Antal Mini jack 3,5mm1
Design
Farve på Højttaler/SoundbarSort
Lyd
Kanalsystem2.0
Strømkilde
Energiforbrug standby1.5 W
Energiforbrug ved brug30.0 W
Mål
Mål og vægtSoundbar
Højde soundbar7.0 cm
Dybde soundbar8.6 cm
Bredde soundbar54.8 cm
Vægt soundbar1.7 kg
Total vægt1.7 kg
Favorit
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem