SteelSeries Siberia V2

SteelSeries Siberia V2

Gaming Headset, Volumekontrol for høretelefon, Mikrofon, 3.5mmmm Kabelstik
Flere egenskaber
fra 686 kr. til 1.216 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Er du ved at være træt af it gamle headset, så se her. Når det handler om at få et rigtigt godt headset, der sikrer dig fantastisk lyd, så er SteelSeries Siberia V2 absolut værd at kigge nærmere på.

Hvis du ikke bevæger dig i gaming-universet, er chancen for, at du ved, at SteelSeries faktisk er en dansk virksomhed, nok forsvindende lille. SteelSeries er en dansk producent af diverse udstyr og tilbehør til gaminguniverset, herunder tastaturer, pc-mus og headset af en rigtig god kvalitet. Men det afslører dig også, for alle der færdes i det miljø og med respekt for sig selv, er helt og aldeles inden i og opdateret med, hvilke SteelSeries-produkter, der findes aktuelt på markedet.

Det siger næsten sig selv, at når man udvikler og fremstiller headsets til hardcore gamere, så skal de være både innovative, robuste og komfortable. Det går ganske enkelt ikke at gå på kompromis med nogen af de elementer, for så ryger det fantastiske ved gaming sig en tur.

Selv om headsettet er udviklet til gamere, er det absolut muligt at bruge det, selv om man ikke hører til denne kategori af brugere. Designet er smart og enkelt, men det betyder absolut intet i negativ retning med hensyn til komfort. For der er tale om et behageligt headset med 2 ørekopper, der, trods deres fleksibilitet, slutter godt om ørerne uden på noget tidspunkt at stramme eller på anden måde irritere. Mikrofonen finder du i den venstre ørekop, og den kan du trække ud, når du skal bruge den. Hovedstøtten er yderst komfortabel, og headsettet fremstår som helhed robust og flot. For at gøre det så nemt og fleksibelt for dig som muligt, finder du på ledningen til headsettet en controller. Her kan du skrue op og ned for volumen, og det er også her, at du kan tænde og slukke for mikrofonen.

Som sagt kan headsettet bruges af os alle. Som med så meget andet er smag og behag personlig. Mens nogle måske vil finde det for stort og ørekopperne for voluminøse til at have på til løbeturen eller i bussen på vej til job eller skole, vil andre finde looket så cool, at det naturligvis skal luftes, når muligheden er der.

Uanset, hvilken holdning du har til dette, er du sikret et fantastisk funktionelt og velfungerende headset, hvor kvaliteten er helt i top.

Produkt

Produktnavn
Siberia V2

Produktegenskaber

Type
Gaming Headset
Lydisolering
Lukket
Funktioner
Mikrofon, Volumekontrol for høretelefon
Kabel længde
3.0 m
Kabelstik
3.5mm
Frekvensgang minimum
10.0 Hz
Frekvensgang max
28000.0 Hz
Impedans (Hovedtelefon)
32.0 ohm
Mikrofon Frekvensgang min
50.0 Hz
Mikrofon Frekvensgang max
16000.0 Hz
Højttalerkonfiguration
2.0
Log ind
Bliv medlem

For at bruge PriceRunner skal du acceptere vores Cookiepolitik.

Accepter
Afvis