Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Beats by Dr. Dre Solo2

Beats by Dr. Dre Solo2

Høretelefoner, Cable, On-Ear, Lukket, Hvid, Sort, Gul, Rød, Lilla, Blå, Grøn, Brun, Sølv, Grå, Volumekontrol for høretelefon, Svar Knap, Aktiv støjreduktion, Play/pause knap, Skip-sang knap, Aftageligt kabel, Foldbar, Knaplås, MikrofonVis mere
Fra 967 kr. til 2.581 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Kontorsyd

Beats by Dr. Dre B... lv telefon headsæt

Beats by Dr. Dre Beat... Sølv telefon headsæt

Beats by Dr. Dre Beats Solo2... Trådløs Sølv telefon headsæt

3 varianter
2.581 kr.
Fri fragt
Til butik

Solo2 har den gode lydkvalitet, som vi forventer fra Beats by Dr. Dre. Og Solo2 er endnu mere stilren og har endnu flere funktioner end sine forgængere.

Uanset hvilken slags musik, du foretrækker, vil du opleve, at den lyder lidt bedre med Solo2 fra Beats by Dr. Dre. Solo2-høretelefoner er mere dynamiske, har et bredere lydspektrum og en endnu klarere lyd end de tidligere modeller. Og så ser de naturligvis hamrende flotte ud. I forhold til forgængeren har Solo2 fået et mere glat og stilrent design.

Beats by Dr. Dre har igen gjort sig umage med at lave et par høretelefoner, som er yderst komfortable. Det starter med den fleksible hovedbøjle, som er rundere end tidligere. Det bløde og bøjelige materiale giver dig mulighed for at indstille hovedbøjlen, så den passer perfekt og behageligt rundt om dit hoved. Selve ørekoppene er vinklet, så de lukker helt tæt omkring øret. Det giver både den rareste komfort og den bedste lyd. Et nyt materiale betyder også, at der ikke længere bliver så varmt inde i ørekopperne.

Solo2 fra Beats by Dr. Dre er blevet kåret som de bedste høretelefoner af avisen USA Today i både 2014 og 2015.

Trækker du stikket ud af dine Solo2 og parrer med dem med din iPhone, dit Apple Watch eller din iPad, kan du anvende dem 100 procent trådløst. Så længde du befinder dig inden for 9 meter af dit afspilningsdevice, vil du opleve højeste lydkvalitet. I øret sidder der en indbygget mikrofon og små knapper, så du kan tage et opkald og tale håndfrit, hvis telefonen ringer, mens du har høretelefonerne. Trådløst kan Solo2 Beats by Dr. Dre holde strøm i op til 12 timer. På den lille batterimåler kan du altid hurtigt se, hvor meget batteri, der er tilbage. Skulle du løbe tør for batteri, kan du anvende ledningen og høre videre.

Æsken med dine nye Solo2 fra Beats by Dr. Dre indeholder desuden et etui, så du ikke skal være bange for at skade dine høretelefoner, selvom du smider dem ned i skoletasken eller sportstasken. Den indeholder også en RemoteTalk-ledning, så du kan tilslutte høretelefonerne til ethvert device. På ledningen sidder et lille kontrolpanel, som blandt andet lader dig styre lydniveauet og modtage opkald. Solo2 fra Beats by Dr. Dre oplades ved hjælp af et USB 2.0 opladerkabel, som kan sættes i computeren eller i stikkontakten ved hjælp af en adapter.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnSolo2
Type
TypeHøretelefoner
Lydegenskaber
Frekvensgang minimum20.0 Hz
Frekvensgang max20000.0 Hz
Funktioner
FunktionerAktiv støjreduktion
Trådløst
TrådløsCable
Tilslutninger
Kabel længde1.4 m
Kabelstik3.5mm
Design
DesignOn-Ear
LydisoleringLukket
FarveBlå, Brun, Grå, Grøn, Gul, Hvid, Lilla, Rød, Sort, Sølv
Konstruktion og elementerDynamic
Lyd
Højttalerkonfiguration2.0
Størrelse
Vægt205.0 g
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her