Bose QuietComfort 25i

Bose QuietComfort 25i

Høretelefoner, Over-Ear, Volumekontrol for høretelefon, Svar Knap, Støjreduktion, Radio, Play/pause knap, Skip-sang knap, Aftageligt kabel, Knaplås, Mikrofon, 3.5mmmm Kabelstik, Trådløs
Flere egenskaber
fra 1.668 kr. til 2.200 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Bose Quiet Comfort 25 er en opdateret version af forgængeren, og ligesom i tidligere versioner, er Bose Quiet Comfort 25 nogle af de bedste støjreducerende hovedtelefoner på markedet, både når det angår støjreduktion, lydkvalitet og design.

Bose er førende,når det gælder støjreducerende høretelefoner, og sådan har det været siden 2000, hvor det første set Quiet Comfort blev lanceret til almindelige forbrugere. Siden dengang har Bose holdt pladsen på toppen af podiet, og det fortsætter i den nyeste version Bose Quiet Comfort 25, som er producentens bedste sæt høretelefoner til dato.

Det var Bose, der først opfandt støjreduceringsteknologien, som stadig bruges i deres høretelefoner. Og siden de første støjreducerende høretelefoner til piloter udkom sidst i 1980’erne, er teknologien forbedret markant. Ifølge Bose kan lydene i et støjende kontor forsvinde, ligesom motorstøj fra for eksempel et fly forsvinder helt, så du som bruger kan nyde din musik eller lyden af den film, du havde planlagt at se på flyrejsen. Elektronikken og designet er optimeret yderligere i Bose Quiet Comfort 25, og derfor lover Bose, at du får endnu mindre støj for pengene.

I forhold til forgængeren er Bose Quiet Comfort 25 lidt anderledes i designet. Mest markant er det for udtrykket, at Bose Quiet Comfort 25 kommer i et mere diskret design, hvor sølv er erstattet af sort med blå kant eller hvid med beige betræk på både bøjle og ørepuder. Bose Quiet Comfort 25 er designet i en blanding af plastikelementer og metal, der er lavet i et forsøg på at skabe kompromis mellem udseende, komfort og vægt. Der kunne have været mindre plastik i høretelefonerne, men det havde resulteret i en højere vægt, som i længden ville være blevet et irritationsmoment. Komfort er nemlig enormt vigtigt, når et sæt høretelefoner er designet til at have på i mange timer i træk, og her skuffer Bose Quiet Comfort 25 ikke. På trods af at høretelefonerne sidder tæt, føles det ikke som om de klemmer hovedet, ligesom læderet på ørepuderne ikke giver svedige ører.

Bose Quiet Comfort 25 er designet til at bruge et enkelt AAA batteri. Det burde køre 35 timer, og selvom man alligevel er så uheldig at løbe tør for strøm, kan Bose Quiet Comfort 25 i modsætning til sin forgængere faktisk fortsat bruges, bare uden støjreduktion. Lydkvaliteten har også fået en ekstra omgang opmærksomhed, og Bose QC 25 lyder klarere, mere præcis og kort sagt bedre end hos forgængeren. Med andre ord er Bose Quiet Comfort 25 den nye konge af støjreducerende hovedtelefoner.

Produkt

Produktnavn
QuietComfort 25i

Produktegenskaber

Type
Høretelefoner
Design
Over-Ear
Trådløs
Cable
Lydisolering
Lukket
Funktioner
Mikrofon, Volumekontrol for høretelefon, Play/pause knap, Støjreduktion, Skip-sang knap, Svar Knap, Aftageligt kabel, Radio, Knaplås
Farve
Beige, Sølv, Brun, Sort, Blå, Grå, Hvid
Kabel længde
1.4 m
Kabelstik
3.5mm
Højttalerkonfiguration
2.0
Batteritid i brug
35.0 timer
Batteritype
AAA
Strømforsyning
Genopladeligt batteri

Størrelse

Vægt
195.6 g
Log ind
Bliv medlem

For at bruge PriceRunner skal du acceptere vores Cookiepolitik.

Accepter
Afvis