Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Razer Kraken 7.1 Chroma

Razer Kraken 7.1 Chroma

Gaming Headset, USB Standardmm Kabelstik, Trådløs
Flere egenskaber
fra 1.099 kr. til 1.277 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Coolshop Marketplace

Razer Kraken 7.1 C... Lighting) - Black

Razer Kraken 7.1 Chro... ma Lighting) - Black

Razer Kraken 7.1 Chroma Gami... and Chroma Lighting) - Black

1.277 kr.
Fri fragt
Til butik

Med Razer Kraken 7.1 Chroma kan du godt forberede dig på bragende bas og vilde eksplosionslyde i de bløde ørepuder.

SHvis du vil have de mest virkelighedstro lyde, når du spiller spil eller streamer film på din computer, bør du overveje Razer Kraken 7.1 Chroma – et par eksklusive høretelefoner med voldsom lyd. Razer Kraken 7.1 Chroma kommer med en avanceret 7.1 surround sound motor, som vil få alle skud, eksplosioner og brøl til at lyde helt livagtige. Høretelefonerne er i stand til at gengive hele lydspektret af høje og lave lyd, og sender lydene 360 grader rundt i de tætomsluttende høretelefoner. De tykke puder om øret sikrer, at der hverken slipper lyd ind eller ud af Razer Kraken 7.1 Chroma.

Køber du Razer Kraken 7.1 Chroma medfølger den intelligente Synapse software, som du kan downloade til din computer. Den giver dig mulighed for selv at indstille lyden i dine Razer Kraken 7.1 Chroma-høretelefoner, så lydbilledet passer lige til dit behov og dine favoritspil. Du kan gemme forskellige lydindstillinger alt efter, om du hører musik, spiller spil eller ser film. Med Synapse er lyden gjort helt personlig.

I den venstre ørekop er der indbygget en lille mikrofon. Den er skjult i høretelefonerne, når du ikke skal bruge den, så Razer Kraken 7.1 Chroma bevarer sit stilrene design. Med et simpelt tryk på øret, kommer mikrofonen frem. Mikrofonen er blød og fleksibel, så du altid kan trække den derhen, hvor du har behov for den. Ved et simpelt tryk på mikrofonen, går den på mute. Den lille mikrofon har et indbygget filter, så støj og utilsigtede lyde bliver holdt udenfor. Det betyder, at dine venner og medspillere klart kan høre din stemme i sit naturlige pitch.

En fed funktion ved Razer Kraken 7.1 Chroma er det omskiftelige lys på begge sider af høretelefonerne. Du kan vælge mellem mere end 16 millioner forskellige farver til belysningen, og derudover kan du selv vælge, hvordan Razers logo på siden af høretelefonerne skal se ud. Du kan vælge Static, som ikke bevæger sig, cycling, som gradvist skifter mellem alle former og farver eller Breathing, som hvert 7 sekunder giver dig en ny farve.

Høretelefonerne forbindes til computeren gennem en USB-port. Der hører et 2 meter langt kabel med høretelefonerne. Razer Kraken 7.1 Chroma er kompatible med PC, Mac og Playstation. Med Razer Kraken 7.1 Chroma er du sikker på, at computerlyden aldrig vil svigte dig igen.

Bedømmelser

Produkt
ProduktnavnKraken 7.1 Chroma
Type
TypeGaming Headset
Lydegenskaber
Signal /støj- forhold (SNR)63 dB
Følsomhed112.0 dB/mW
Frekvensgang minimum20.0 Hz
Frekvensgang max20000.0 Hz
Impedans (Hovedtelefon)32.0 ohm
Mikrofon Frekvensgang min100.0 Hz
Mikrofon Frekvensgang max12000.0 Hz
Trådløst
TrådløsCable
Tilslutninger
Kabel længde2.0 m
KabelstikUSB Standard
Design
LydisoleringLukket
Lyd
Højttalerkonfiguration2.0
Strømforsyning
StrømforsyningUSB
Størrelse
Vægt340.0 g