Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Bang & Olufsen BeoPlay H8
Bang & Olufsen Logo

Bang & Olufsen BeoPlay H8

Trådløs, On-Ear Høretelefoner, Mikrofon, Aktiv støjreducering, Bluetooth

Fra 3.595 kr. til 3.699 kr.
·

Placering 186 i kategorien Høretelefoner

BeoPlay H8 tilbyder lækkert design og teknologi i topklasse. Disse støjreducerende hovedtelefoner fra B&O er vild luksus og suveræn lyd.

Den danske virksomhed Bang & Olufsen har altid været kendt for deres utroligt flotte design, og B&Os støjreducerende hovedtelefoner BeoPlay H8 lægger sig meget fint i denne række af fornemme design produkter. B&O er desuden kendt for at producere kvalitet, også når det kommer til det tekniske, og ligeledes her er BeoPLay H8 med i front. Kort sagt, BeoPlay H8 er super flotte hovedtelefoner af topkvalitet.

Det særlige ved BeoPlay H8 er først og fremmest, at det er såkaldt støjreducerende hovedtelefoner. Det er samtidig de første af denne type hovedtelefoner fra B&O. Støjreducerende hovedtelefoner er konstrueret med henblik på at dæmpe indtrængende støj fra omgivelserne, sådan at hovedtelefonerne kan bruges i princippet hvor som helst. Altså er støjreducerende hovedtelefoner generelt skabt for at tilgodese folk, der ønsker at lytte til musik også på steder, hvor der er meget omgivende støj, for eksempel på gaden.

BeoPlay H8 er trådløse støjreducerende hovedtelefoner, og de opfylder til fulde forventningerne om at dæmpe den omgivende støj, så du kan nyde din favorit musik i fred. Støjreduktionen i BeoPlay H8 er meget effektiv, og B&O har formået at maksimere støjreduktionen uden samtidig at give køb på den gode lyd. BeoPlay H8 er hovedtelefoner af absolut topkvalitet, hvilket ses på alle områder, ikke blot støjreduktionen.

BeoPlay H8 er udført i et virkelig stabilt stel, hvor ørekopper og hovedbøjle er af børstet aluminium. Det er et smukt og samtidig meget holdbart design. BeoPlay H8 er klart fremstillet til at kunne holde. Hovedbøjlen er dernæst beklædt med okselæder og ørekopperne med lammeskindslæder. Meget behageligt, meget flot. Kvalitet i mindste detalje. Hovedtelefonerne er meget lette, de vejer 255 g, og er særdeles behagelige at benytte. BeoPlay H8 betjenes på den højre ørekop, hvor overfladen er touch-følsom. Egentlige knapper har hovedtelefonerne ikke. Designet er virkelig fuldendt.

Det diskrete luksusdesign følges op af overlegen teknologi, hvor lydoplevelsen er helt i top. Både bas, diskant og mellemtone er af bedste kvalitet. Benyttes BeoPlay H8 i stille omgivelser slås støjreduktionen fra, og lydbilledet bliver endnu mere nuanceret. Sidder du derimod i et fly, vil støjreduktionen isolere dig behageligt fra de larmende omgivelser. Batteriet giver strøm til mindst 14 timers brug, så der skulle være nok også til de længere rejser. BeoPLay H8 er luksushovedtelefoner af absolut topkvalitet.

Lignende produkter

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes om produktet, eller læs anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4,0(271 anmeldelser)
 • 5
  55%
 • 4
  17%
 • 3
  10%
 • 2
  12%
 • 1
  6%

Vær den første til at skrive en anmeldelse.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Bang & Olufsen BeoPlay H8 er 3.595 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 3 butikker.