Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Bang & Olufsen BeoPlay H8

Bang & Olufsen BeoPlay H8

Høretelefoner, Wireless, On-Ear, Bluetooth, Lukket, Hvid, Sort, Rød, Beige, Brun, Sølv, Grå, Volumekontrol for høretelefon, Svar Knap, Aktiv støjreduktion, Play/pause knap, Skip-sang knap, Knaplås, Mikrofon
Flere egenskaber
Fra 2.156 kr. til 3.799 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

BeoPlay H8 tilbyder lækkert design og teknologi i topklasse. Disse støjreducerende hovedtelefoner fra B&O er vild luksus og suveræn lyd.

Den danske virksomhed Bang & Olufsen har altid været kendt for deres utroligt flotte design, og B&Os støjreducerende hovedtelefoner BeoPlay H8 lægger sig meget fint i denne række af fornemme design produkter. B&O er desuden kendt for at producere kvalitet, også når det kommer til det tekniske, og ligeledes her er BeoPLay H8 med i front. Kort sagt, BeoPlay H8 er super flotte hovedtelefoner af topkvalitet.

Det særlige ved BeoPlay H8 er først og fremmest, at det er såkaldt støjreducerende hovedtelefoner. Det er samtidig de første af denne type hovedtelefoner fra B&O. Støjreducerende hovedtelefoner er konstrueret med henblik på at dæmpe indtrængende støj fra omgivelserne, sådan at hovedtelefonerne kan bruges i princippet hvor som helst. Altså er støjreducerende hovedtelefoner generelt skabt for at tilgodese folk, der ønsker at lytte til musik også på steder, hvor der er meget omgivende støj, for eksempel på gaden.

BeoPlay H8 er trådløse støjreducerende hovedtelefoner, og de opfylder til fulde forventningerne om at dæmpe den omgivende støj, så du kan nyde din favorit musik i fred. Støjreduktionen i BeoPlay H8 er meget effektiv, og B&O har formået at maksimere støjreduktionen uden samtidig at give køb på den gode lyd. BeoPlay H8 er hovedtelefoner af absolut topkvalitet, hvilket ses på alle områder, ikke blot støjreduktionen.

BeoPlay H8 er udført i et virkelig stabilt stel, hvor ørekopper og hovedbøjle er af børstet aluminium. Det er et smukt og samtidig meget holdbart design. BeoPlay H8 er klart fremstillet til at kunne holde. Hovedbøjlen er dernæst beklædt med okselæder og ørekopperne med lammeskindslæder. Meget behageligt, meget flot. Kvalitet i mindste detalje. Hovedtelefonerne er meget lette, de vejer 255 g, og er særdeles behagelige at benytte. BeoPlay H8 betjenes på den højre ørekop, hvor overfladen er touch-følsom. Egentlige knapper har hovedtelefonerne ikke. Designet er virkelig fuldendt.

Det diskrete luksusdesign følges op af overlegen teknologi, hvor lydoplevelsen er helt i top. Både bas, diskant og mellemtone er af bedste kvalitet. Benyttes BeoPlay H8 i stille omgivelser slås støjreduktionen fra, og lydbilledet bliver endnu mere nuanceret. Sidder du derimod i et fly, vil støjreduktionen isolere dig behageligt fra de larmende omgivelser. Batteriet giver strøm til mindst 14 timers brug, så der skulle være nok også til de længere rejser. BeoPLay H8 er luksushovedtelefoner af absolut topkvalitet.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnBeoPlay H8
Type
TypeHøretelefoner
Lydegenskaber
Følsomhed97.0 dB/mW
Frekvensgang minimum20.0 Hz
Frekvensgang max22000.0 Hz
Impedans (Hovedtelefon)30.0 ohm
Funktioner
FunktionerAktiv støjreduktion
Trådløst
TrådløsWireless
Trådløs TeknologiBluetooth
Trådløs rækkevidde10.0 m
Bluetooth version4.2
Bluetooth ProfilA2DP, AVRCP, HFP, HSP
Element mængde og størrelse
Elementstørrelse40.0 mm
Design
DesignOn-Ear
LydisoleringLukket
FarveBeige, Brun, Grå, Hvid, Rød, Sort, Sølv
Konstruktion og elementerDynamic
Lyd
Højttalerkonfiguration2.0
Kompatibilitet
KompabilitetNintendo Wii U, Nintendo Wii U
Strømforsyning
Batteritid ved standby35.0 timer
Batteritid i brug14.0 timer
BatteritypeLi-Ion
StrømforsyningGenopladeligt batteri, USB
Størrelse
Vægt255.0 g
Relateret
Inkluderet tilbehørAirplane Adapter, Ekstra kabel, Taske
Favorit
Prisalarm