Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Beats by Dr. Dre Solo2 Wireless

Beats by Dr. Dre Solo2 Wireless

Høretelefoner, Trådløs, On-Ear, Bluetooth, Lukket, Hvid, Sort, Gul, Rød, Pink, Blå, Grøn, Brun, Guld, Sølv, Grå, Aftageligt kabel, Foldbar
Fra 1.297 kr. til 3.105 kr.
Pris eksklusiv fragt
TimeComputer

APPLEBeats Solo2 W... eadphones - Silver

APPLEBeats Solo2 Wireless Headphones - Silver

APPLEBeats Solo2 Wireless Headphones - Silver

3 varianter
2.296 kr.
2.391 kr. inkl. fragt

Elsker du musik, vil du takke dig selv for at anskaffe nogle ordenlige høretelefoner – de bevarer ikke bare lydens kvalitet, de bidrager ofte med helt nye aspekter til musikken.

Dr. Dre har virkelig fastslået sit navn som en af de seriøse spillere, når der skal købes kvalitetshøretelfoner inden for de sidste år på musikmarkedet. Beats By Dr. Dre Solo er bestemt ingen undtagelse. Denne model er trådløs, og du er dermed ikke afhængig af at skulle sidde hverken tæt på din computer, fjernsyn eller mobil for at bruge høretelefonerne. Du kan bevæge dig helt op til 9 meter væk fra dit apparat og stadig være nyde musikken – brug høretelefonerne til en mulighed for endelig at få lyttet til dine Spotify-spillelister, mens du laver mad i køkkenet, eller find en god lydbog og læg dig i haven, mens du lader elektronikken blive sikkert inde i huset.

Beats by Dr. Dre Solo kommer i et enormt tjekket, gennemført design, og du kan vælge mellem flere forskellige farver. Høretelefonerne er designet, så de passer til langt de flestes hovedform, og det kommer derfor til at være en helt anden oplevelse at høre musik med disse høretelefoner, end du er vant til – de er ganske enkelt fantastiske at have på. Selve hørebøffernes materiale er af utrolig høj kvalitet. Dette gør at der nærmest ikke slipper noget lyd ud til andet end dine ører og sikrer dig den absolut bedste oplevelse, når du vil lytte til musik.

Kvaliteten at lyden hos Beats By Dr. Dre kan man ikke diskutere – lyden er krystalklar og af højeste kvalitet. Gør dig selv den tjeneste at lytte til dine yndlingsalbums med høretelefonerne på. Du vil med stor sandsynlighed høre detaljer, du ikke anede fandtes på nummeret, fordi du ikke har hørt det i så skarp kvalitet tidligere. Derudover giver høretelefonerne dig muligheden for at nyde kunsternes oprindelige tanker omkring, hvilket øre der skal høre hvad på hvilket tidspunkt. Beats By Dr. Dre Solo er uden tvivl det perfekte udstyr til enhver, der elsker musik.

Høretelefonerne kommer med RemoteTalk, der lader dig skifte sange, spole tilbage, holde pauser og endda besvare opkald direkte fra dine høretelefoner. På denne måde giver Beats By Dr. Dre Solo virkelig brugeren et produkt, der bare lader brugeren læne sig tilbage, koble af og nyde musikken på en enorm let og lækker måde.

Anmeldelser

Her viser vi anmeldelser fra vores medlemmer, ekspertanmeldelser fra uafhængige kilder og anmeldelser indhentet fra andre hjemmesider.

4,0

(700 anmeldelser)

 • 5
  56%
 • 4
  19%
 • 3
  7%
 • 2
  6%
 • 1
  12%

Vær den første til at skrive en anmeldelse.

Spørgsmål og svar

Her kan du stille spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Produkt

Produktnavn

Solo2 Wireless
Type
Lydegenskaber

Frekvensgang min.

20.0 Hz

Frekvensgang maks.

20000.0 Hz
Egenskaber

Mikrofon

Ja

Støjreducerende

Aktiv støjreducering

Funktioner

Aftageligt kabel, Foldbar

Knapper og kontrol

Lydstyrke kontrol for høretelefoner, Play/Pause, Spring sang over, Svar/læg på
Trådløst

Trådløs

Trådløs

Trådløs Teknologi

Bluetooth

Trådløs rækkevidde

10.0 m

Bluetooth version

2.0
Tilslutninger

Kabel længde

1.4 m
Design

Design

On-Ear

Lydisolering

Lukket

Farve

Blå, Brun, Grå, Grøn, Gul, Guld, Hvid, Pink, Rød, Sort, Sølv

Konstruktion og elementer

Dynamic
Lyd

Højttalerkonfiguration

2.0
Kompatibilitet

Kompabilitet

iPhone
Strømforsyning

Batteritid i brug

12.0 timer

Batteritype

Li-Ion

Strømforsyning

Genopladeligt batteri, USB
Mål

Vægt

215.0 g
Relateret

Inkluderet tilbehør

Ladekabel, Taske
Favorit
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem