Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Beats by Dr. Dre Solo2 Wireless

Beats by Dr. Dre Solo2 Wireless

Høretelefoner, Wireless, On-Ear, Bluetooth, Lukket, Hvid, Sort, Gul, Rød, Pink, Blå, Grøn, Brun, Guld, Sølv, Grå, Velegnet til, Træning, Volumekontrol for høretelefon, Svar Knap, Aktiv støjreduktion, Play/pause knap, Skip-sang knap, Aftageligt kabel, Foldbar, Knaplås, Mikrofon
Flere egenskaber
Fra 1.945 kr. til 2.799 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Elsker du musik, vil du takke dig selv for at anskaffe nogle ordenlige høretelefoner – de bevarer ikke bare lydens kvalitet, de bidrager ofte med helt nye aspekter til musikken.

Dr. Dre har virkelig fastslået sit navn som en af de seriøse spillere, når der skal købes kvalitetshøretelfoner inden for de sidste år på musikmarkedet. Beats By Dr. Dre Solo er bestemt ingen undtagelse. Denne model er trådløs, og du er dermed ikke afhængig af at skulle sidde hverken tæt på din computer, fjernsyn eller mobil for at bruge høretelefonerne. Du kan bevæge dig helt op til 9 meter væk fra dit apparat og stadig være nyde musikken – brug høretelefonerne til en mulighed for endelig at få lyttet til dine Spotify-spillelister, mens du laver mad i køkkenet, eller find en god lydbog og læg dig i haven, mens du lader elektronikken blive sikkert inde i huset.

Beats by Dr. Dre Solo kommer i et enormt tjekket, gennemført design, og du kan vælge mellem flere forskellige farver. Høretelefonerne er designet, så de passer til langt de flestes hovedform, og det kommer derfor til at være en helt anden oplevelse at høre musik med disse høretelefoner, end du er vant til – de er ganske enkelt fantastiske at have på. Selve hørebøffernes materiale er af utrolig høj kvalitet. Dette gør at der nærmest ikke slipper noget lyd ud til andet end dine ører og sikrer dig den absolut bedste oplevelse, når du vil lytte til musik.

Kvaliteten at lyden hos Beats By Dr. Dre kan man ikke diskutere – lyden er krystalklar og af højeste kvalitet. Gør dig selv den tjeneste at lytte til dine yndlingsalbums med høretelefonerne på. Du vil med stor sandsynlighed høre detaljer, du ikke anede fandtes på nummeret, fordi du ikke har hørt det i så skarp kvalitet tidligere. Derudover giver høretelefonerne dig muligheden for at nyde kunsternes oprindelige tanker omkring, hvilket øre der skal høre hvad på hvilket tidspunkt. Beats By Dr. Dre Solo er uden tvivl det perfekte udstyr til enhver, der elsker musik.

Høretelefonerne kommer med RemoteTalk, der lader dig skifte sange, spole tilbage, holde pauser og endda besvare opkald direkte fra dine høretelefoner. På denne måde giver Beats By Dr. Dre Solo virkelig brugeren et produkt, der bare lader brugeren læne sig tilbage, koble af og nyde musikken på en enorm let og lækker måde.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnSolo2 Wireless
Type
TypeHøretelefoner
Lydegenskaber
Frekvensgang minimum20.0 Hz
Frekvensgang max20000.0 Hz
Funktioner
FunktionerAktiv støjreduktion
Trådløst
TrådløsWireless
Trådløs TeknologiBluetooth
Trådløs rækkevidde10.0 m
Bluetooth version2.0
Tilslutninger
Kabel længde1.4 m
Design
DesignOn-Ear
LydisoleringLukket
Velegnet tilTræning
FarveBlå, Brun, Grå, Grøn, Guld, Guld, Hvid, Pink, Rød, Sort, Sølv
Konstruktion og elementerDynamic
Lyd
Højttalerkonfiguration2.0
Kompatibilitet
KompabilitetiPhone, macOS
Strømforsyning
Batteritid i brug12.0 timer
BatteritypeLi-Ion
StrømforsyningGenopladeligt batteri, USB
Størrelse
Vægt215.0 g
Relateret
Inkluderet tilbehørLadekabel, Taske
Favorit
Prisalarm