Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Logitech G933 Artemis Spectrum

Logitech G933 Artemis Spectrum

Gaming Headset, Wireless, Over-Ear, Lukket, Hvid, Sort, Passiv støjreduktion, Volumekontrol for høretelefon, Svar Knap, Skip-sang knap, Aftageligt kabel, Foldbar, Udskiftelige puder, Mikrofon
Flere egenskaber
Fra 671 kr. til 1.918 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Logitech G933 Artemis Spectrum er perfekt til dig, der vil have en spiloplevelse i absolut topklasse.

Med 7.1 Dolby Surround Sound og Logitechs egne Pro-G lyddrivere vil din spiloplevelse blive endnu mere virkelighedstro. De mindste lyddetaljer bliver gengivet med høj præcision. Det er ligesom at være der selv. Logitech G933 Artemis Spectrum med de 40 mm højtalere kan bruges med både PC, mobiltelefon og tablet i op til 12 timer. Du kan koble dit headset op til tre lydkilder på samme tid. Dermed kan du game, lytte til musik og snakke i telefon samtidig.

Med både lydkontrol og Logitech Gaming Software kan du forudindstille lyden til både spil, film og musik, som du gerne vil have det. Der er forskel på spil, så med Logitech G933 Artemis Spectrum kan du vælge særlige lydindstillinger for hvert spil, så de passer til netop dine ører. Logitech G933 Artemis Spectrumhar 20 Hz-20 kHz responsfrekvens i hovedtelefonerne, 107 dB følsomhed og 32 Ohm impedans i hovedtelefonerne.

Logitech G933 Artemis Spectrum anvender en trådløs USB-dreven modtager, der har op til 15 meters rækkevide. Modtageren er kompatibel med både PC, spillekonsoller og de fleste hjemmebiografsystemer. Der følger naturligvis også kabler med i pakken. Men hvis du vil slippe for at få kabler i vejen, så du kan koncentrere dig om din gaming, så kan du nyde den gode lyd helt uden ledninger.

Du kan være sikker på at blive hørt med din Logitech G933 Artemis Spectrum. Støjreduktionen og100 Hz-20 kHz responsfrekvens i mikrofonen gør, at du kan høres krystalklart i den anden ende. LED-indikatoren gør, at du let kan se, hvornår lyden er slået fra. Du kan tage den med næsten alle steder, og der medfølger en mobilledning samt en ekstra mikrofon på ledningen til mobilenheder, hvis du ikke lige har lyst til at gå rundt med en mikrofonarm i ansigtet.

Logitech G933 Artemis Spectrum er designet med henblik på, at du spiller længe ad gangen. Der er brugt polstringsmateriale – de samme, der bruges til sportsudstyr – i ørepudderne og hovedbøjlerne. Det gør dem bløde og åndbare og sikrer dig den bedste komfort. Ørepudderne er designet til de fleste ører og kan dække hele øret. Du kan også nemt og hurtigt fjerne ørepudderne, hvis de trænger til rengøring efter de lange spilsessioner.Du kan selv være med til at designe dit headset. Via den justerbare belysning kan du vælge imellem 16,7 millioner farver dit din helt egen Logitech G933 Artemis Spectrum.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnG933 Artemis Spectrum
Type
TypeGaming Headset
Lydegenskaber
Følsomhed107.0 dB/mW
Frekvensgang minimum20.0 Hz
Frekvensgang max20000.0 Hz
Impedans (Hovedtelefon)39.0 ohm
Mikrofon Frekvensgang min100.0 Hz
Mikrofon Frekvensgang max20000.0 Hz
Funktioner
FunktionerAftageligt kabel, Foldbar, Mikrofon, Passiv støjreduktion, Skip-sang knap, Svar Knap, Udskiftelige puder, Volumekontrol for høretelefon
Trådløst
TrådløsWireless
Trådløs TeknologiFM
Trådløs rækkevidde20.0 m
Element mængde og størrelse
Elementstørrelse40.0 mm
Design
DesignOver-Ear
LydisoleringLukket
FarveHvid, Sort
Konstruktion og elementerDynamic
Lyd
Surround SoundDTS:X, Dolby Headphone
Surround konfiguration7.1
Højttalerkonfiguration2.0
Kompatibilitet
KompabilitetPlaystation 4, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Xbox One, macOS
Strømforsyning
Batteritid i brug8.0 timer
StrømforsyningGenopladeligt batteri, USB
Størrelse
Vægt366.0 g
Relateret
Inkluderet tilbehørEkstra kabel, Ladekabel
Favorit
Prisalarm