1. Lyd & Billede
 2. Høretelefoner
Creative Outlier Gold

Trådløs, In-Ear, True Wireless, Mikrofon, Passiv støjreducering, Bluetooth

Sammenlign priser fra 679 kr. til 903 kr.
·

Placering 14 i Høretelefoner

Lignende produkter

Test

Her samler vi test, guides og produktanmeldelser, så du kan få et indtryk af, hvad andre mener om produktet.

4.5/5
Læs hele testen

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.0

Baseret på 540 anmeldelser

 • 5

  51%

 • 4

  25%

 • 3

  9%

 • 2

  7%

 • 1

  9%

Stort set ubruelige

Har netop købt dem, og efter justering m.m. må jeg blot konstatere, at de ikke er egnet til telefonsamtaler. De ryger direkte i skuffen!

Værste lort

1. Mest ringe byggekvalitet. Føles meget plastik 2. Synkronisering mellem de to Ear buds fejler utallige gange under telefonopkald og nogle gange er det kun den ene earbud der kommer lyd igennem 3. Connectors mellem lade-etui og Ear buds er af så ringe kvalitet at earbuds ud af det blå stopper med at lade og connecter til telefonen og overtager lyd mv. der streames fra telefon. 4. Såkaldt super x-fi fungerer ikke med streamingtjenester til musik så som Spotify mv., men kun hvis lydfiler ligger fysisk på telefon og kan afspilles gennem creatives egen app 5. Etui er stort, klodset og meget plastik 6. Knapper på earbuds er så hårde at trykke på, at det gør ondt i ørene at trykke på dem mens man har earbuds i ørene 7. Earbuds lyser unødigt (og kraftigt) imens de er aktive i ørene - HVORFOR?! Eneste positive jeg har at sige er, at earbuds passer godt i mine ører - muligvis for store til folk med små ører. Lydkvalitet er middelmådig. Jeg ville ønske jeg aldrig havde købt dem. Jeg ville prismæssigt vurdere dem til 200kr

Går i stykker

Købte mine for ca. 2-3 mdr. siden nu er knappen på HØ øre gået i stykker. Jeg kan desværre ikke huske hvor jeg købte min, så husk at gemme kvitteringen... Men spiller uden mærket.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Creative Outlier Gold er 679 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 4 butikker.

Sammenlign alle Creative Høretelefoner

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.