Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Philips TAPH805

Philips TAPH805

Trådløs, Over-Ear Høretelefoner, Mikrofon, Aktiv støjreducering, Bluetooth

Fra 1.290 kr. til 1.874 kr.
·

Placering 302 i kategorien Høretelefoner

Lignende produkter

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes om produktet, eller læs anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4,0(44 anmeldelser)
 • 5
  30%
 • 4
  55%
 • 3
  5%
 • 2
  11%
 • 1
  0%
Niveau 1
en måned siden
3,0

God støjreducering

Flot design og sidder godt på hovedet. Om jeg vil anbefale dem afhænger af, hvad de skal bruges til. Lyden er god, og jeg har ikke oplevet bedre støjreducering i nogen andre headsets. Betjeningen er dog ikke særlig brugervenlig og jeg kommer til at bruge tap/slide-funktioner på siden af øret ved et uheld. Telefonfunktionen er heller ikke den bedste, da modtageren har svært ved at høre hvad man siger. Når det er sagt, er det et fint headset til prisen, hvor man får mere for pengene end hos JBL.
Niveau 3
2 måneder siden
4,0

Få svagheder

I samarbejde med Buzzador har jeg testet disse høretelefoner i en måned. Jeg er meget positivt overrasket over noise cancelling-funktionen, som lukker en stor del af de omkringliggende lyde ude. Der er mange smarte funktioner via knapper samt touch på højre høretelefon. Det er smart og fungerer godt. Lyden er rigtig god og klar. De har et flot og stilrent design, så man undgår at gå rundt og ligne noget fra fremtiden. Pasformen er fantastisk, og ørerne bliver ikke på nogen måde klemt, da de er tilpas store til at rumme ørerne under selve høretelefonerne. Jeg har dog oplevet et par svagheder ved disse høretelefoner: De er meget store og buler en del ud i siderne. Det er en smagssag, og måske er det mit hovede, der er lille, men når man bærer dem føles de store. Knappen til at tænde/slukke, afspille/pause og skifte nummer fungerer uden problemer, men den føles ret plastik-agtig og af lav kvalitet. Touch-funktionerne fungerer også fint, men det er ærgerligt, at der ikke er en slags lås-funktion. Det medvirker, at jeg utallige gange er kommet til at røre den højre høretelefon, hvorefter noise cancelling (AMC) bliver slået fra, som en stemme fortæller. Herefter er man nødt til at røre igen, for at slå ambient sound til for at kunne røre igen for at slå AMC til igen. En irriterende og langsom omvej. Desuden virker ambient sound som en fuldstændig unødvendig funktion, da musikken bliver så lav, at det for mig har fungeret bedre at røre en gang, så AMC bliver slået fra og efterfølgende pause musikken. Jeg oplever ligeledes en del forsinkelse via Bluetooth, når jeg fx ser en video på telefonen. Lyden er så at sige ude af sync med billedet. Ærgerligt. Det oplever jeg som et langt mindre problem med mine AirPods. Men heldigvis følger der et kabel med til tilslutning den vej, som løser problemet. Adapteren til fly er også en god tilføjelse! Batteritiden er fantastisk og de er hurtige at oplade. Skønt ikke at skulle tænke på, om der mon er strøm på, eller om de snart løber tør. Det har aldrig været et problem. Jeg synes, at høretelefonerne er i den dyrere ende. Hvis prisen skulle retfærdiggøres, savner jeg funktioner som en mulighed for at låse touch-delen, automatisk pause, når høretelefonerne tages af, slå ambient sound-funktionen fra, så man udelukkende skifter mellem AMC on/off og indstillinger for bassen, som ikke er den mest insisterende.
Niveau 2
2 måneder siden
4,0

God til prisen

Jeg synes bestemt de er pengene værd. Lyden er god og mega plus med noise cancelling. Dog synes jeg at de er lidt for store i pasformen. De sidder perfekt på min kæreste, men til mig som kvinde der måtte de godt være lidt mindre - og man kan desværre ikke justerer det.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Philips TAPH805 er 1.290 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 11 butikker.