PriceRunner prisliste pr. 1/7-2018

Denne prisliste indeholder priser på PriceRunners standardprodukter og ydelser. Priserne er pr. klik ekskl. moms og er gældende fra den 1. juli 2018. Ret til ændringer forbeholdes. Prislisten er sidst opdateret den 1. juli 2018. Alle priser hos PriceRunner er tilpasset den enkelte kategori. Priserne er minimumspriser, hvilket betyder, at man som butik kan tilpasse sit bud efter konkurrencesituationen og den synlighed, man ønsker. Som standard sorteres alle priser efter prisen inkl. fragt for det pågældende produkt.

Budgivning

Der er mulighed for at afgive bud i de forskellige kategorier. Dette betyder, at man som butik kan få mere synlighed og dermed mere salg. Benyt forhandlerlogin for at få adgang til budgivning. Hvis der ønskes en mere detaljeret introduktion til dette, så kontakt os venligst.

Unikke produkt-identifikationer

Alle priser hos PriceRunner lægges op ved hjælp af unikke produkt id’er. Unikke produkt id’er er typisk EAN nr. (stregkoder), producent varenr., TUN, VVS nr. etc. Når man benytter disse id’er, så sikrer det, at vi kan matche priser med produkter i vores database. Dette har stor betydning for hurtigheden på opdatering samt sikkerhed for korrekte priser. Hvis vi ikke har disse informationer opdateret, så skal vi manuelt matche alle priser. Dette kræver mange ressourcer og tager meget tid. Pr. 1. marts 2017 indførte PriceRunner et ekstra gebyr for denne manuelle matching. Prisen er 0,35 DKK pr. klik på priser, som vi manuelt matcher.

1
(1,85 DKK)
2
(2,25 DKK)
3
(2,95 DKK)
4
(3,95 DKK)
5
(7,95 DKK)
6
(9,95 DKK)
Øvrige kategorier Rengøringsartikler Elektriske køretøjer Udestuer Blæk og Toner Kontaktlinser
Tøj og Tilbehør Badeværelse Sex og Erotik
Renovering og Byggeri Senge og Madrasser Garageporte
Gamingstole Cykler Drivhuse
Skønhed og Helse Bildæk Udhuse
Hus og Have Døre Trampoliner
Husholdnings-apparater Brændeovne og Pejse
Børn og Familie Fitness og træningsmaskiner
Autoudstyr og Både Gulve
Software Møbler
Sport og Fritid Varmepumper
Hvidevarer Smykker
Havetraktorer
Havemøbler
Barnevogne
Robotplæneklippere
Robotstøvsugere
Sko
Sneslynger
Solbriller
Fliser og Klinker
Vinduer


Alle kategorier, som ikke falder ind under disse hovedkategorier, kategoriseres som 1 (1,85 kr.) pr. klik.

Bemærk alle priser er i danske kroner pr. klik og ekskl. moms.