Sengestudiet

Privatejet sengeforretning. Kendte mærker. Høj kvalitet i produkter og service.

Til butik

Sengestudiet

Anmeldelser

Hjælp andre til at gøre bedre køb. Del din seneste oplevelse ved at fortælle, hvad du syntes var godt eller mindre godt, da du handlede hos butikken.

Verificeret kunde
et år siden
5,0

God information, super service, rare mennesker og det billigste sted

Verificeret kunde
et år siden
5,0

Det er ikke sidste gang, vi handler hos SENGESTUDIET!! God service hele vejen igennem:-)

Verificeret kunde
et år siden
5,0

God oplevelse. Kan stærkt anbefales!!

Verificeret kunde
et år siden
5,0

Sikke en fin service! De flinke chauffører samler det hele, tager skraldet med retur og endda også den gamle seng - uden beregning!! Kun roser herfra:) Tak og godnat:)

Verificeret kunde
et år siden
5,0

Fantastisk service, så kort kan det siges.

Populære produkter fra Sengestudiet

Tempur Shaped Eye Sovemaske
Sengestudiet Logo

Tempur Shaped Eye Sovemaske

299 kr.
4,4
Information om Sengestudiet
Navn
Sengestudiet
Butikkens hjemmeside
Adresse (hovedkontor)
Høegh Guldbergs Gade 9, 8700 Horsens
Telefon
75616141
moms
20281944
CVR-nummer
Sengestudiet
Virksomhedstype
Sengestudiet
Firmanavn
Sengestudiet
Antal butikker
2
Returregler
Fortrydelsesret – ikke returret: Meddeler køber www.sengestudiet.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler www.sengestudiet.dk det modtagne beløb efter at have modtaget varen retur i original emballage. Det påhviler køber at afholde udgifterne til fragten retur til SENGESTUDIET. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved ønske om returnering bedes du kontakte www.sengestudiet.dk for at aftale returneringen. Under alle omstændigheder skal benyttes pakkedistributører, hvor det er muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret og i original emballage – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Som kunde hæfter du kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden brug, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art og egenskaber. I vores optik er det ikke nødvendigt at fjerne plastik og emballage fra varen for at fastslå art, egenskab og funktion. Du må gerne afprøve varen ved at ligge herpå med plastik på, men du må ikke tage produkterne i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet og returnering af varen kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Dette er dog også afhængig af varens handelsmæssige værdi. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (og til private) – det gælder ikke varer købt og/eller afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder. Sengestudiet betaler de modtagne beløb, når de returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand samt i original emballage.
Fragtomkostninger
Danmark inkl. brofaste øer: Under 1.000,- opkræves fragtgebyr på 100,- ellers fragtfrit. Danmark excl. brofaste øer: Fragtpris aftales v/hvert enkelt købstilfælde
Betalings- og leveringsinformation
Betalingsmuligheder
DANKORTMOBILE_PAYVISAMASTERCARD
Leveringsmuligheder
POSTNORD
Tjenester
  • Prismatch
  • Click & Collect
  • Hjemmelevering

Alle produkter fra Sengestudiet

CykeltilbehørGadgetsMøblerSenge & MadrasserTekstiler

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.