Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Anmeldelser

Hjælp andre til at gøre bedre køb ved at skrive en anmeldelse og fortælle, hvad du syntes var godt eller mindre godt, da du handlede hos butikken.

5,0(34)
5,0
God information, super service, rare mennesker og det billigste sted
31. marts 2020
5,0
Det er ikke sidste gang, vi handler hos SENGESTUDIET!! God service hele vejen igennem:-)
28. marts 2020
5,0
God oplevelse. Kan stærkt anbefales!!
28. marts 2020
5,0
Sikke en fin service! De flinke chauffører samler det hele, tager skraldet med retur og endda også den gamle seng - uden beregning!! Kun roser herfra:) Tak og godnat:)
28. marts 2020
5,0
Fantastisk service, så kort kan det siges.
23. marts 2020
Information om Sengestudiet
Navn
Sengestudiet
Bedømmelser og anmeldelser
5,0(34)
Butikkens hjemmeside
Adresse (hovedkontor)
Høegh Guldbergs Gade 9, 8700 Horsens
Telefon
75616141
Returregler
Fortrydelsesret – ikke returret: Meddeler køber www.sengestudiet.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler www.sengestudiet.dk det modtagne beløb efter at have modtaget varen retur i original emballage. Det påhviler køber at afholde udgifterne til fragten retur til SENGESTUDIET. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved ønske om returnering bedes du kontakte www.sengestudiet.dk for at aftale returneringen. Under alle omstændigheder skal benyttes pakkedistributører, hvor det er muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret og i original emballage – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Som kunde hæfter du kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden brug, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art og egenskaber. I vores optik er det ikke nødvendigt at fjerne plastik og emballage fra varen for at fastslå art, egenskab og funktion. Du må gerne afprøve varen ved at ligge herpå med plastik på, men du må ikke tage produkterne i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet og returnering af varen kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Dette er dog også afhængig af varens handelsmæssige værdi. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (og til private) – det gælder ikke varer købt og/eller afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder. Sengestudiet betaler de modtagne beløb, når de returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand samt i original emballage.
Fragtomkostninger
Danmark inkl. brofaste øer: Under 1.000,- opkræves fragtgebyr på 100,- ellers fragtfrit. Danmark excl. brofaste øer: Fragtpris aftales v/hvert enkelt købstilfælde
Betalings- og leveringsinformation
Betalingsmuligheder
DANKORTVISAMASTERCARD
Leveringsmuligheder
POSTNORDGLS
Tjenester
  • Click & Collect
  • Hjemmelevering
  • Pakkeshop

Alle produkter fra Sengestudiet