Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Cocopanda DK

Hos Cocopanda har vi et stort udvalg inden for skønhedsprodukter, bl.a. hår- og hudpleje, makeup, glattejern og føntørrere.

Anmeldelser

Hjælp andre til at gøre bedre køb ved at skrive en anmeldelse og fortælle, hvad du syntes var godt eller mindre godt, da du handlede hos butikken.

4,5

(43)

5,0

Alt var i orden og ok.
17. juli 2019

3,3

Ingen meddelelse om, at varen kunne afhentes. Da jeg fulgte trackingnummeret stod der pludselig at pakken var udleveret, hvorfor jeg kontaktede Cocopanda, spm havde fat i Bring, som påstod pakken var leveret på hjemmeadressen til en dame med et navn, jeg i hvert fald ikke kendte. Så efter korrespondance frem og tilbage, endte jeg med at tage derned, hvor varen skulle være leveret og heldigvis var min pakke der. Så det endte godt, men træls med forkerte og manglende informationer om pakken.
16. juli 2019

5,0

God pris , hurtig levering.
16. juli 2019

5,0

Alt er forløbet TIP TOP!
15. juli 2019

3,9

Super fin hjemmeside
13. juli 2019

Information om Cocopanda DK

Navn
Cocopanda DK
Bedømmelser og anmeldelser

4,5

(43)

Butikkens hjemmeside
Adresse Hovedkontor
Gammel Kongevej 1, 2. tv., 1610 København
Telefon
38 416 416
Company Type
Skønhedsbutik på net!
Company name
Cocopanda.dk
Garanti
Som forbruger er du beskyttet af forbrugerloven, og vil efter denne lovgivning have en omfattende reklamationsret og ret til at kræve ny vare eller pengene tilbage, hvis varen er defekt eller har mangler.
Betalingsmuligheder
Dankort, eDankort, Visa, MobilePay og Mastercard.
Leveringstid
Vores leveringstid er 1-2 arbejdsdage.Du vil modtage en e-mail, når din ordre er afsendt fra os, der indeholder informationer, så du kan spore din pakke. Du kan desuden også altid se disse informationer via "Mine ordrer" under "Min side", når du er logget ind på Cocopanda.dk.
Fragtomkostninger
Du kan vælge, at pakken skal sendes som:Bring Pakke uden omdelingVi afleverer din pakke i en postbutik eller i SwipBox, hvor du så selv henter den. Når pakken er afsendt, modtager du et track & trace nummer, så du kan følge den fra vores lager. (29,-)«Bring» pakke med omdelingVi afleverer din pakke til din adresse. Når pakken er afsendt, modtager du et forsendelsesnummer, så du kan følge den fra vores lager til din dør. (kr 49,-)
Returret
Hos Cocopanda.dk, har du altid 30-dages fortrydelsesret!Fortrydelsesretten forudsætter at varen kan leveres tilbage i væsentlig samme stand og mængde.
Log ind

Bliv gratis medlem

Ikke medlem? Bliv medlem