Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Sportmaster

Danmarks største online sportskæde med mere end 5.000 produktet på hylderne med dag-til-dag levering. Stort udvalg af sportsudstyr.

Anmeldelser

Her ser du anmeldelser af butikken fra kunder, der har handlet hos dem, og fra PriceRunner Plus-medlemmer. Som medlem kan du hjælpe andre til at gøre bedre køb ved at skrive en anmeldelse og fortælle, hvad du synes var godt eller mindre godt, da du handlede hos butikken.

Kundeanmeldelser af denne butik kan kun gives af personer, der har gennemført et køb på butikkens hjemmeside.

Information om Sportmaster

Navn
Sportmaster
Butikkens hjemmeside
Adresse Hovedkontor
Baltorpbakken 5-7, 2750 Ballerup
Telefon
43 28 72 27
Telefonordre
43 28 72 27
Company name
SPORTMASTER A/S - Vild med sport
Antal butikker
92
Prisgaranti
”Fair Play” er et velkendt begreb overalt i sportsverdenen. Det er vi fortalere for, og vi har valgt at gøre til en fordel for alle vores kunder. Med ”Fair Play garanti” sørger vi hos SPORTMASTER for, at du altid kan få vores produkter til den laveste netpris i markedet. Det synes vi er mest fair… Læs mere her!Med ”Fair Play garanti” sørger vi for, at du hos SPORTMASTER altid får vores produkter til den laveste netpris i markedet. Det synes vi nemlig er klart mest fair…Vi matcher kort og godt den laveste netpris, du kan finde – uagtet om du ønsker at handle på SPORTMASTER.dk eller i en af vores fysiske butikker. Du kan derved både opnå at få produktet til ”den rigtige” pris samtidigt med, at du ikke går glip af den specielle service, som vi tilbyder i vores butikker og hos vores landsdækkende kundeservice via livechat og telefon. Modsat vores mange af vores konkurrenter erkender vi, at man skal kunne opnå den samme pris online og i vores butikker. Vi synes ikke, at andet giver mening!Hvordan virker prismatch så, når du skal handle hos SPORTMASTER? Det er ganske simpelt. Hvis du står i en fysisk butik henvender du dig blot til en af vores medarbejdere eller via vores livechat, mail eller pr. telefon, hvis du ønsker at handle på SPORTMASTER.dk. Du viser herefter produktet og den laveste pris på en anden forhandlers hjemmeside – dog kræver det, at webshoppen er danskejet, og at prisen er aktuel på købstidspunktet.Nedenstående betingelser gælder for Fair Play:-- Prisen/produktet skal være fundet på en danskejet webshop der primært handler sportsudstyr-- Prisen/produktet skal være aktuel på købstidspunktet-- Varen skal være tilgængelig i samme farve og størrelse hos konkurrenten-- Prismatch gælder ikke på elektroniske varer, restpartier/køtilbud/åbningstilbud.Derudover gælder vores prismatch kun ved privatkøb og max 3 stk. pr. kunde til og med d. 31.12.18. Med andre ord har du en god grund til at handle dine sportsvarer på SPORTMASTER.dk. Du behøver nemlig ikke engang være medlem af Klub SPORTMASTER for at udnytte vores prismatch med ”Fair Play garanti”.
Betalingsmuligheder
MobilePay, Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Debit og gavekort
Leveringstid
1-2 hverdage
Fragtomkostninger
Ikke-medlemmer:Køb under 500,-:Levering til SPORTMASTER butik – GratisLevering til GLS Pakkeshop – 39,-Levering til døren med Post DK – 49,-Køb over 500,-:Levering til SPORTMASTER butik – GratisLevering til GLS Pakkeshop – 0,-Levering til døren med Post DK – 49,-Medlemmer:Uanset beløb:Levering til SPORTMASTER butik – GratisLevering til GLS pakkeshop – 0,-Levering til døren med Post DK – 49,-
Returret
Når du bestiller på SPORTMASTER.dk vil der i pakken være inkluderet en returlabel, du kan bruge, hvis du fortryder dit køb. Hvis du benytter den vedlagte returlabel er returportoen gratis for dig. Du har altid 365 dages fortrydelsesret, når du bestiller online.
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem