Illustration - Intern serverfejl

Vi bruger cookies på PriceRunner

Når du klikker 'Accepter', giver du samtykke til brugen af cookies. Nogle cookies bruges til statistik og til at forbedre brugeroplevelsen på sitet, mens andre cookies sættes af tredjepartstjenester til f.eks. målrettet annoncering.

Cookiepolitik

Bliv glad Bøger

(14)

Bliv glad

Bliv glad

Bliv glad er en del af bogserien "Bøger der forbedrer din hverdag", der også tæller Sov godt, Få selvtillid og Find ro. Ingen mennesker føler sig glad... Vis mere Bliv glad er en del af bogserien "Bøger der forbedrer din hverdag", der også tæller Sov godt , Få selvtillid og Find ro . Ingen mennesker føler sig glade hele tiden. Negative følelser er en naturlig og sund del af livet. Men hvis vrede, nedtrykthed og frustration fylder for meget, er det på tide at gøre noget ved det. Denne bog indeholder redskaber og øvelser, som vil hjælpe dig med at - finde ud af, hvorfor du er trist - acceptere dine følelser - forstå hvorfor du tænker og handler, som du gør - ændre negative tankemønstre - sætte realistiske og opnåelige mål OM FORFATTERNE Jessamy Hibberd er klinisk psykolog. Jo Usmar er freelancejournalist og redaktør og fast skribent for Cosmopolitan FORFATTERE: Jessamy Hibberd & Jo Usmar UDGIVELSESDATO: 31. januar 2015 FORLAG: Informations Forlag SIDER: 153 sider ISBN: 978-87-7514-4655 Vis mindre

Fragt ukendt

44 kr.

Butikken

Fermentering 2.0 - Kondimenter, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann

Fermentering 2.0 - Kondimenter, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann

I FERMENTERING 2.0 dykker Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode fra bestselleren FERMENTERING. Hvad er det for processer, der ligger bag tidens største kulinariske trend – i mulden, på marken, i munden og i maven? Hvilke gastronomiske glæder er der, når vi gærer og gemmer på glas? Og hvordan påvirkes vores indre mikroliv, når vi spiser mad med levende planter. Du får 56 nye opskrifter på kondimenter, der giver naturlig smagsforstærkning til dit køkken. Oplev komplekse smage i kendinge som ketchup, sennep og chutney. Gå agurk i mælkesyregærede grøntsager, pickles og saltede citrusser. Bliv boblende glad af juice og kombucha. Og få sved på panden af din egen fermenterede hotsauce eller en af de vilde koreanske kimchi. DYK NED I FERMENTERINGS UNIVERSET OG DYRK DIG SELV! Forfattere: Søren Ejlersen og Ditte Ingemann 203 sider. Illustreret med mange fotos. 1. udgave 2017. People's Press. Nettovægt: 580 gram Mål: 17,8 x 24,8 cm.

Fragt ukendt

190 kr.

Danske Hjemmeproduktion

Søren Ejlersen og Ditte Ingemann Thuesen Fermentering 2.0

Søren Ejlersen og Ditte Ingemann Thuesen Fermentering 2.0

I FERMENTERING 2.0 dykker Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode fra bestselleren FERMENTERING. Hvad er det for processer, der ligger bag tidens største kulinariske trend – i mulden, på marken, i munden og i maven? Hvilke gastronomiske glæder er der, når vi gærer og gemmer på glas? Og hvordan påvirkes vores indre mikroliv, når vi spiser mad med levende planter. Du får 56 nye opskrifter på kondimenter, der giver naturlig smagsforstærkning til ditkøkken. Oplev komplekse smage i kendinge som ketchup, sennep og chutney. Gå agurk i mælkesyregærede grøntsager, pickles og saltede citrusser. Bliv boblende glad af juice og kombucha. Og få sved på panden af din egen fermenterede hotsauce eller en af de vilde koreanske kimchi. DYK NED I FERMENTERINGS UNIVERSET OG DYRK DIG SELV! SØREN EJLERSEN er medstifter af Aarstiderne.com, passioneret foredragsholder og forfatter til en lang række grønne kogebøger. Forlag: People'sPress Udgave: 1 Oplag: 2 Oplagsdato: 07-11-2017 Udg. dato: 23-03-2017 Sprog: dan Originalsprog: dan EAN: 9788771803365 Indbinding: Indbundet ISBN: 9788771803365 Sidetal: 206 Størrelse i mm (BxHxD): 178x248x22mm Vægt: 656g
259 kr.inkl. fragt
200 kr.

Pen & Papir

Spis tarmen sund og tab dig

Spis tarmen sund og tab dig

Forandre din tarmflora på 48 timer og bliv slank. I Spis tarmen sund og tab dig får du opskriften på et effektivt vægttab, der gør underværker for din tarmflora, så du efter vægttabet kan blive ved med at holde vægten. De omkring 50 billioner bakterier, som lever i dine tarme, kan ikke alene påvirke dine følelser og tanker; de kan også påvirke din vægt, så du oplever, at det er umuligt at smide de overflødige kilo. Men med en overvejende grøn kost kan du på 48 timer ændre dine tarmbakterier, og hvad de producerer af stoffer. Derved kan du få et mikrobiom, som producerer hormoner, der hjælper dig med at smide de overflødige kilo. Stine Junge Albrechtsen er klinisk diætist med mange års erfaring inden for vægttab og tarmlidelser. I Spis tarmen sund og tab dig forener hun begge specialer og giver dig en bog med 50 lækre og næringsberegnede opskrifter samt en overskuelig plan for dit vægttab. Reglerne er enkle: Spis fiberrigt og grønt suppleret med gode fedtstoffer og probiotiske fødevarer. Det vil gøre din tarmflora sund, sikre dig et vægttab og give dig en glad, flad mave. Læs mere

Fragt ukendt

270 kr.

Borgens Forlag

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Aktuelle tilbud og spændende indhold hver uge. Læs om produktnyheder, trends, guides og produkttest, som hjælper dig med at gøre bedre køb!

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.