1. Børn & Familie
  2. Legetøj

brio gåvogn

(49)

Klassikeren: BRIO gåvognen

Er dit barn lige kommet i den alder, hvor det begynder at være sjovt at se, om 2 ben er nok til at komme fremad? Så er den klassiske BRIO gåvogn et sikkert hit. BRIO gåvognen støtter dit barns balance, når han eller hun skal lære at gå, og det gør det nemmere for barnet at komme op på 2 ben og bevæge sig frem. Modstanden på BRIO gåvognen kan justeres, så det passer til barnets vægt og dets udvikling, idet trykket på gåvognen vil være forskelligt alt efter, hvor godt barnet selv holder balancen.

BRIO gåvognene er blevet købt i over 50 år, og det er der en rigtig god grund til. BRIOs kendte trædesign er af bedste kvalitet, og selvom BRIO gåvognen er blevet moderniseret en smule, kan vi alle kende den fra vores egen barndom. Nu fås de nye BRIO gåvogne blot i flere forskellige farver og med flere funktioner. Den helt klassiske, som også er den billigste BRIO gåvogn, fås stadig kun i de traditionelle farver: Sort og rød. Men der er lavet en ny grøn BRIO gåvogn, som hedder ”Walk on”, og den har oven i købet et låg, der kan skubbes frem og tilbage over kassen. Og derudover er der den rigtig tøsede model i lyserød med Hello Kitty på siden af vognen.

Opbygningen af BRIO gåvognene er den samme som altid: En kasse med 4 tykke gummihjul og et metalhåndtag, som står helt lodret. Dette gør, at barnet øver sig i at få den rigtige holdning, når der prøves kræfter med at gå. En BRIO gåvogn egner sig til børn fra ca. 9 måneders alderen, eller så snart de begynder at vise interesse for at gå. Og da vognen også kan bruges som dukkevogn og i andre lege, kan børn sagtens have glæde af den i mange år, selvom de for længst har lært at gå selv.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem