Når du klikker 'Accepter', giver du samtykke til brugen af cookies. Nogle cookies bruges til statistik og til at forbedre brugeroplevelsen på sitet, mens andre cookies sættes af tredjepartstjenester til f.eks. målrettet annoncering.

Cookiepolitik

Danmarks sommerfugle Bøger

4 produkter

Sorter efter popularitet
BOG: KRYDDERSNAPS - Velsmag på flasker, af Peter Friis Møller

BOG: KRYDDERSNAPS - Velsmag på flasker, af Peter Friis Møller

Forbløffende mange arter i natur og have egner sig til virkelig gode kryddersnapse – og der er forskellige muligheder i rødder, blade, stængler, knopper, rakler, blomster, frø og frugter. Samtidig kan man bruge snapsene som et alternativt herbarium, og hver gang man tager sig en dram, husker man, hvor man plukkede den. Peter Friis Møller, der igennem livet har opbygget et stort 'flaske-herbarium', giver i denne bog sine bedste opskrifter videre. Forfatteren er forstkandidat og naturhistoriker. Han arbejder som deltidsansat på GEUS og som selvstændig konsulent med bl.a. vegetationshistorie, naturlig skovdynamik og naturforvaltning. Hver uge skriver han om have og natur i Weekendavisen og han er forfatter og medforfatter til bl.a. "Danmarks træer og buske", "Danmarks insekter", "Danmarks Skove" og "Skovene" (Naturen i Danmark). De smukke illustrationer er tegnet af Susanne Weitemeyer Flere bøger i samme serie: Bær - sund superfood Duftende planter - med opskrifter på cremer, salver, badesalt mv. Havens krydderurter Lavendel - duftende, smuk og velsmagende Mit grønne apotek - naturens lægeurter Mynte - et frisk pust Naturens spiselige frugter Roser - hårdføre skønheder Smagen af honning Spiselige blomster - øjenfryd og velsmag Spiselige svampe - og lækre svamperetter Spiselige vilde planter Æbler - sorter der smager Vilde bier og biplanter Sommerfugle og blomster

Fragt ukendt

74 kr.

Haveisten

Biodiversitet i byen

Biodiversitet i byen

Af Henrik Sell og Morten DD Hansen, Natur og Museum, 54. årg. nr. 1, 2015, 33 sider. Kunne du tænke dig at opleve langbenede skønheder lige i dit nabolag, eller tog du dig selv i at mene, at der var en kolibri i dine krydderurter? Hjælpen er på vej, når biologerne Morten DD Hansen og Henrik Sell fra Naturhistorisk Museum løfter sløret for al den skønne natur, som findes lige midt på stenbroen i det nyeste nummer af Natur og Museum. Faktisk er byen et glimrende leve sted for mange arter – og mange flere er på vej. Ræve på jagt efter mad i baggården, odderen på svømmetur op igennem Aarhus Å, et krondyr der er faret vild i parcelhuskvarteret – for ikke at tale om vandrefalken, der med 380 km i timen smækker en måge ned i asfalten, eller de mange smukke sommerfugle, hvor haver og parker er et mekka med de mange blomster. Havnen og jernbaneterrænet er også et sted, hvor det myldrer af liv. For ikke at tale om nogle af Danmarks bedste stenrev, der ligger lige ud for storbyerne. Som altid kaster Morten DD sig med smittende begejstring ud i besyngelsen af vores alle sammens natur – og dette nummer af Natur og Museum kan vi alle være med, for denne smukke natur er lige ved siden af os.

Fragt ukendt

68 kr.

Naturhistorisk Museum Aarhus

BOG: Havens KRYDDERURTER, af Lene Tvedegaard og Gunvor Maria Juul

BOG: Havens KRYDDERURTER, af Lene Tvedegaard og Gunvor Maria Juul

Krydderurter er, som navnet siger, et krydderi man kan bruge i maden. Aroma og smag (aromaen) stammer især fra de flygtige og smagsgivende olier i planterne, de æteriske olier . Disse smagsstoffer kan med fordel ”indfanges” i olie eller i forbindelse med tilberedning af forskellige retter. De æteriske olier er også helsebringende, og en hel del af krydderurterne har været anvendt, og bruges stadig, som lægeplanter. Spist i den rette dosis er mange af urterne gode for bl.a. vores immunforsvar. I denne bog bliver der omtalt mere end 40 krydderurter, deres egenskaber og dyrkning, og der er opskrifter på deres anvendelse. Forfattere af bogen er Lene Tvedegaard, der ejer Gartneri Toftegaard, som er kendt for sine krydderurter, chili, tomater mv., og som også har skrevet bøgerne: " Krydderurter", "Den lille stærke om chili", "Den nye røde om tomater", "Smagen af tomat", "Smagen af Chili" samt Gunvor Maria Juul, der er madhistoriker og forfatter til: " Danmarks første kogebog 1616" samt medforfatter til flere af Lene Tvedegaards bøger. Bogen indeholder illustrationer af Kirsten Tind. Flere bøger i samme serie: Bær - sund superfood Duftende planter - med opskrifter på cremer, salver, badesalt mv. Kryddersnaps - velsmag på flasker Lavendel - duftende, smuk og velsmagende Mit grønne apotek - naturens lægeurter Mynte - et frisk pust Naturens spiselige frugter Roser - hårdføre skønheder Smagen af honning Spiselige blomster - øjenfryd og velsmag Spiselige svampe - og lækre svamperetter Spiselige vilde planter Æbler - sorter der smager Vilde bier og biplanter Sommerfugle og blomster

Fragt ukendt

74 kr.

Haveisten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Aktuelle tilbud og spændende indhold hver uge. Læs om produktnyheder, trends, guides og produkttest, som hjælper dig med at gøre bedre køb!

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.