Illustration - Intern serverfejl

Vi bruger cookies på PriceRunner

Når du klikker 'Accepter', giver du samtykke til brugen af cookies. Nogle cookies bruges til statistik og til at forbedre brugeroplevelsen på sitet, mens andre cookies sættes af tredjepartstjenester til f.eks. målrettet annoncering.

Cookiepolitik

Det er genialt, det der Bøger

(28)

Det er genialt, det der

Det er genialt, det der

Tre af landets bedste fodboldkommentatorer gennem tilsammen mere end fem årtier tager os med på en rejse til deres største oplevelser med fodbold. De fortæller om minderige kampe, om møderne med de største stjerner, og de tager os med bag kulisserne på de bedste og de værste stadioner. I tre samtaler diskuterer de også det helt særlige arbejde, de har haft tilfælles, udviklingen inden for både teknik og professionel fodbold, deres forberedelse og egen særlige stil – og fordele og ulemper ved at have en medkommentator! Svend Gehrs, Flemming Toft og Carsten Werge har lagt stemmer til alle de største kampe – den legendariske 4-2-sejr over Sovjetunionen grundlovsdag 1985 (med Svend Gehrs), EM-finalen 1992 (med Flemming Toft) eller Liverpools ufattelige comeback i Champions League-finalen i 2005 (med Carsten Werge).

Fragt ukendt

300 kr.

Lindhardt og Ringhof

Det er genialt, det der

Det er genialt, det der

Fragt ukendt

173 kr.

Ebog

PaleoPower - spis dig sund og frisk med stenalderkost og funktionel træning

PaleoPower - spis dig sund og frisk med stenalderkost og funktionel træning

Savner du energi? Savner du en nem løsning i stedet for en slankekur? Er du hele tiden træt? Lider du af en autoimmun sygdom? Er du ked af lidt for mange kilo på sidebenene? Vil du prøve noget nyt – som faktisk er ”old news”? Vil du spise dig rask? Spise dig fra ADHD, diabetes, fedme mm.? Savner du inspiration til din træning? Vil du have en nem introduktion til paleolivsstilen? – uden at skulle være hverken forsker, kok eller historiker for at kunne forstå det? Letforståelig indgang til paleolivsstilen + træningsprogrammer + glutenfri, sukkerfri og mælkefri kogebog = ET NYT LIV Lægger du dit liv om med paleo, er der intet at tabe! - udover de overflødige kilo! Giv det en chance i 14 dage, og vi lover dig, at du vil mærke en forskel. Og efter en måned er der ingen vej tilbage: DU har lagt grunden for dit nye liv, og du vil ikke kunne forstå, at du ikke skruede tiden tilbage tidligere. "Bogen her er et genialt redskab for dig, der gerne i gang med stenalderkost, og i det hele taget en omfattende livsstilsændring, der giver energi, velvære, vitalitet, og kan gøre din krop bedre i stand til at genvinde helbredet, hvis det skranter. Og det med ændringer og redskaber, der på ingen måde er umulige eller uopnåelige, selvom de nok er anderledes end hvad du måske er vant til. Men hvis det, du gør nu, ikke virker, så skal du nok heller ikke forvente, at du opnår ændringer eller anderledes resultater, hvis du blot fortsætter med mere af det samme. Bogen her er også et eksempel på, hvad den rette kost kan gøre ved helbredsproblemer og FLS-syndromet (`Feeling Like Shit´ uden at have nogen klinisk diagnose). At gå fra gigtsygdom, overvægt, neurologiske problemer, en hjerne og et nervesystem, der var meget langt fra velfungerende og FLS-syndromet til at være stærk, glad, vital og have genvundet sundheden på mindre end to år, ved at ændre kosten og livsstilen, er fænomenalt. Både for Stinne, der nu har fået sin krop og vitalitet igen, men også for alle de andre, der har gjort no...
130 kr.inkl. fragt
100 kr.
Saxo DK Logo
Perfekt liv

Perfekt liv

Denne roman holder dig vågen om natten. Ludvig lever det perfekte liv, men hans gravide, smukke og intelligente kone, Natalie, forsvinder pludselig sporløst, og snart finder han sig selv spærret inde på en psykopatforvaring omgivet af mordere og voldsmænd anklaget for voldtægt af naboens kone. Skal han tro på den venlige psykiater Karen Harrison, der vil helbrede hans psykotiske vrangforestillinger eller skal han følge sin panikimpuls og flygte ud i den "virkelighed", som hans dæmoner, ikke mindst en pensioneret politimand, der til forveksling ligner Robert de Niro, prøver at lokke ham ud i for at finde den forsvunde kone? Med Perfekt liv har den garvede thrillerforfafter Nis Jakob skrevet en hæsblæsende og tankevækkende pageturner i et stærkt billeddannede sprog om de pus psyken spiller vores hjerne, når vi desperat rækker ud efter lykken. SAGT AF LÆSERNE: "Perfekt Liv. Den er fantastisk. Lav en film over den - Spændende fra første til sidst - Tak for en god bog," Majjbritt Drud - læser. "En fornøjelse at læse. En udsædvanlig velskrevet og handlingspræget psykothriller" Freddy Thorning, Litteratursiden.dk. "Årets bedste danske psykologiske thriller" Finn Hansen, Krimicirklen. "Jeg har nydt at læse denne bog. Især iscenesættelsen af Ludwigs forvirring angående hans realitetsopfattelse er original og medrivende. Det er sjældent, jeg har læst en bog, der i den grad har glædet mig med utraditionel fantasi og ideer." Ebbe , saxo.com "Perfekt Liv FEEED Krimi. Jeg blev meget draget af denne historie som foregår i en nær fremtid. Øjnene var ved at trille ud at hovedet på mig. Det hele var så genialt fundet på. Man kan ikke lægge den fra sig, da der hele tiden sker noget uventet, men beskrevet på en helt naturlig forførende måde." Robin, saxo.com "God tæft for at bygge uforudsigelig spænding op." Jakob Levinsen, Jyllandsposten. "Holder dig vågen om natten." Bent Christensen ebogzonenFil størrelse: 762 KB
100 kr.inkl. fragt
70 kr.
Saxo DK Logo
Bruno Schulz: Sanatoriet under timeglasset

Bruno Schulz: Sanatoriet under timeglasset

Oversat af Judyta Preis og Jørgen Herman Monrad Med efterord af Karsten Sand Iversen 2007. 320 sider. 299 kr. Bruno Schulz (1892-1942), polsk forfatter og tegner. Som forfatter er Schulz åndeligt beslægtet med Kafka. Som tegner bliver Schulz ofte sammenlignet med Goya, Chagall og Munch. Rigt ill. af forfatteren. “Vidunderlig læsning … Der er noget mirakuløst bevidsthedsudvidende i disse små historier, der forgrener sig i det uendelige.” Weekendavisen “Genialt hundehoved … Litteratur i verdensklasse.” Politiken “… et mesterværk.” Berlingske Tidende ★ ★ ★ ★ ★ ★

Fragt ukendt

299 kr.

Batzer & Co

Røverbruden

Røverbruden

Tony, Charis og Roz er tre meget forskellige kvinder, der mødes til frokost én gang om måneden. Omdrejningspunktet for deres venskab er mindet om deres nu afdøde rivalinde Zenia, der ikke formåede at føle hverken empati, skyld eller skam, og som manipulerede sig vej ind i deres liv, stjal deres mænd én efter én – og siden forsvandt. Men en dag under frokosten træder den smukke, charmerende – og lyslevende Zenia ind på restauranten, på jagt efter mere. Røverbruden handler om kvinder og om dynamikkerne kvinder imellem. Atwood sætter tingene på spidsen og i perspektiv uden nogen form for politisk korrekthed. Det er både tankevækkende, tidløst og underholdende. "En genialt tænkt og hudløs ærlig beskrivelse af kvinder, når de er bedst - men nok i højere grad værst." - Alt for Damerne "I Røverbruden spiller Atwood på alle sit talents strenge." - Jyllands-Posten "Humor og ironi drejer fortællingen i retning af det groteske, men uden at sætte den grundige, uddybende persontegning over styr." - Politiken

Fragt ukendt

300 kr.

Lindhardt og Ringhof

Verdens Bedste Hotdogs, Steen Larsen

Verdens Bedste Hotdogs, Steen Larsen

Der findes ikke et måltid, der er mere genialt end en hotdog. Et måltid bestående af en pølse i et brød, toppet op med forskelligt tilbehør, som kan både skabes og spises hvorsomhelst – det er da smart! Hotdogs er desuden en af de få spiser, der er elsket i alle aldre. Hotdogbogen viser med inspiration fra hele verden, hvordan man selv kan bygge spændende hotdogs med smagfulde toppings. Bogen har 40 gode forslag – lige fra den klassiske hotdog med det hele, den australske Down Underdog med eksotisk guacamolesalsa, den tyrkiske lammedog med myntecreme til den anderledes amerikanske gulerodsdog med løvstikkeremoulade. Dertil kommer over 100 opskrifter på overraskende tilbehør, brød og pølser (også hjemmelavede) med mange smagskombinationer, også til vegetaren. Der er fx blommeketchup, figensennep, stikkelsbærrelish, persillepesto, chilisalsa, lime-agurkesalat og rødbedehummus. Det sprøde er med som fx rosmarinløg, friteret persillerod, crispy grønkål og parmesanflager. Og det hele serveres i fx speltbrød, boghvedepandekager, glutenfrit brød, dampede boller eller blot i et kålblad. Verdens bedste hotdogs giver kort sagt uanede muligheder for at rykke hotdogs ind på middagsbordet – til både hverdag og fest. Om forfatteren: Kemi- og læreruddannet og underviser i madkundskab i folkeskolen og på aftenskoler. Er tilknyttet kogeskolen Bisquitfabrikken og har lavet kurser landet over med sit “Hotdog-cirkus”. Steen er madskribent og kogebogsforfatter og står bag flere populære og fantasifulde kogebøger med inspiration fra hele verden, bl.a. Pølsebogen, Rent vegetarisk, Gå hjem og wok, Lev stærkt, Eksotisk mad, Mad med krudt i, Kom i kog og Kogebog for grønne kødspisere. Udkom maj 2017, Muusmann Forlag Hardcover,, 177 sider. Gennemillustreret med mange fotos af Kenney Faurbye. Nettovægt: 700 gram Mål: 17 x 24 cm.

Fragt ukendt

200 kr.

Danske Hjemmeproduktion

Helga Flatland: Alle vil hjem, ingen vil tilbage

Helga Flatland: Alle vil hjem, ingen vil tilbage

Oversat af Jannie Jensen 2016. 306 sider. 300 kr. Julie har mistet sin bror Tarjei i krigen i Afghanistan. Der døde også vennerne Kristian og Trygve. Alle var de fra den samme bygd. Alle vil hjem, ingen vil tilbage handler om de efterladte. Julie, nabodrengen Sigurd som var forelsket i Trygve, og Mats, Julies kasserede kæreste, er i færd med at bygge et liv op i skyggen af sorgen. De ved at de må komme videre efter katastrofen som har ramt dem, og de møder udfordringer i sig selv og i forholdet til de andre, og alle mærker hvor møjsommelig og krævende det er at komme hjem – til sig selv og alt som må rives ned og bygges op på nyt. Alle vil hjem, ingen vil tilbage fortæller om sammenhørighed, identitet og afgørende valg i livet. »Helga Flatland er en filmisk fortæller. Hun krydsklipper og vender synsvinkler, så den samme episode gennemspilles fra to perspektiver. Det er hverken genialt eller originalt, men det fungerer storartet – som en ensemblefilm i romanformat. Og så skriver hun godt.« – Weekendavisen »Helga Flatland er sprogligt meget sikker, og hun er visuel. Du ser personerne for dig, på samme måde som du ser bygden og naturen. Det er psykologi her, som både unge og ældre vil nikke genkendende til. Jeg tror Vesaas ville have glædet sig over at læse de to første bøger af unge Flatland.« – Varden

Fragt ukendt

300 kr.

Batzer & Co

WILLIAM KEJSERS HÅNDBOG

WILLIAM KEJSERS HÅNDBOG

En historisk forankret spændingsroman. En videbegærlig seriemorder. Et samfund med storhedsvanvid. William Kejser er en ambitiøs ung kirurg, der absolut ingen intentioner har om at dø ukendt. Og kombinationen af en læreplads hos den berømmede læge Thomas Bartholin og en ny pestepidemi giver ham muligheder for at skabe et navn, eftertiden vil huske. Men det er ikke nok. Konkurrencen er for hård, og hvis William vil skille sig ud fra flokken, må han tage drastiske midler i brug. Med William Kejsers håndbog skaber Martin Locht Christensen et billede af et genialt, men skrøbeligt sind. Han fortæller vidende og fængende om 1600-tallets Danmark, set gennem en psykopats øjne. I den skarpe beskrivelse af en unik personlighed og et for os fremmed samfund, minder bogen til dels om Patrick Süskinds Parfumen, men hvor Süskind skabte en sanselig oplevelse, fokuserer Christensen i stedet på det psykologiske og det historiske. Bogen er ikke for enhver, men kan man klare mosten og udfordringen, er det en sjældent underholdende oplevelse. Uddrag af bogen ”Vi vil nu begynde aftenens underholdning for gentlemen.” En titel Bartholin plejede at bruge, hver gang han holdt et lille, lukket selskab bestående af det bedre og mere dannede borgerskab. ”Først vil vi dinere og dernæst dissekere.” Han smilede til sine gæster fra sin position midt i rummet. ”Jeg har den glæde at kunne fortælle jer, at jeg har fremskaffet en ung barnemorder, som vi vil have fornøjelsen af her i aften, og I vil samtidig være de første, der vil få lejlighed til at kunne opleve min nye assistents første aften.” Om forfatteren MARTIN LOCHT CHRISTENSEN (f. 1989 i Glostrup) studerer informationssøgning og kulturformidling på Det Informationsvidenskabelige Akademi i Aalborg.

Fragt ukendt

259 kr.

Forlaget mellemgaard

WILLIAM KEJSERS HÅNDBOG - e-bog

WILLIAM KEJSERS HÅNDBOG - e-bog

En historisk forankret spændingsroman. En videbegærlig seriemorder. Et samfund med storhedsvanvid. William Kejser er en ambitiøs ung kirurg, der absolut ingen intentioner har om at dø ukendt. Og kombinationen af en læreplads hos den berømmede læge Thomas Bartholin og en ny pestepidemi giver ham muligheder for at skabe et navn, eftertiden vil huske. Men det er ikke nok. Konkurrencen er for hård, og hvis William vil skille sig ud fra flokken, må han tage drastiske midler i brug. Med William Kejsers håndbog skaber Martin Locht Christensen et billede af et genialt, men skrøbeligt sind. Han fortæller vidende og fængende om 1600-tallets Danmark, set gennem en psykopats øjne. I den skarpe beskrivelse af en unik personlighed og et for os fremmed samfund, minder bogen til dels om Patrick Süskinds Parfumen, men hvor Süskind skabte en sanselig oplevelse, fokuserer Christensen i stedet på det psykologiske og det historiske. Bogen er ikke for enhver, men kan man klare mosten og udfordringen, er det en sjældent underholdende oplevelse. Uddrag af bogen ”Vi vil nu begynde aftenens underholdning for gentlemen.” En titel Bartholin plejede at bruge, hver gang han holdt et lille, lukket selskab bestående af det bedre og mere dannede borgerskab. ”Først vil vi dinere og dernæst dissekere.” Han smilede til sine gæster fra sin position midt i rummet. ”Jeg har den glæde at kunne fortælle jer, at jeg har fremskaffet en ung barnemorder, som vi vil have fornøjelsen af her i aften, og I vil samtidig være de første, der vil få lejlighed til at kunne opleve min nye assistents første aften.” Om forfatteren MARTIN LOCHT CHRISTENSEN (f. 1989 i Glostrup) studerer informationssøgning og kulturformidling på Det Informationsvidenskabelige Akademi i Aalborg.

Fragt ukendt

69 kr.

Forlaget mellemgaard

Steen Larsen Verdens bedste hotdogs

Steen Larsen Verdens bedste hotdogs

Der findes ikke et måltid, der er mere genialt end en hotdog. Et måltid bestående af en pølse i et brød, toppet op med forskelligt tilbehør, som kan holdes i én hånd og med god balance spises stående på ét ben, siddende, gående eller løbende – det er da smart! Hotdog er desuden en af de få spiser, der er elsket i alle aldre. Hotdogbogen viser med inspiration fra hele verden, hvordan man selv kan bygge spændende hotdogs med smagfulde toppings. Bogen har 40 gode forslag: lige fra den klassiske hotdog med det hele, den mexi-canske med guacamole, toppet med ristede græshopper, den australske med terøget pølse og papaja-remoulade til den anderledes amerikanske, grillede gulerodsdog med mangorelish. Dertil kommer over 100 opskrifter på overraskende tilbehør, brød og pølser (også hjemmelavede) med mange smagskombinationer, også til vegetaren. Der er fx rabarberketchup, avocadoremoulade, figensennep, stikkelsbærrelish, persillepesto, chilisalsa, limeagurkesalat og rødbedehummus. Det sprøde er med som rosmarinløg, friteret persillerod, crispy grønkål, østerscrackers og parmesanflager. Og det hele serveres i fx speltbrød, boghvedepandekager, glutenfrit brød, dampede boller eller blot i et salatblad. Verdens bedste hotdogs giver kort sagt uanede muligheder for at rykke hotdogs ind på middagsbordet – til både hverdag og fest. Om forfatteren Steen Larsen er kemi- og læreruddannet og underviser i madkundskab i folkeskolen og på aftenskoler. Er tilknyttet kogeskolen Bisquitfabrikken og har lavet kurser landet over med sit “Hotdog-cirkus”. Steen er madskribent og kogebogsforfatter og står bag flere populære og fantasifulde kogebøger med inspiration fra hele verden, bl.a. Pølsebogen, Rent vegetarisk, Gå hjem og wok, Lev stærkt, Eksotisk mad, Mad med krudt i, Kom i kog og Kogebog for grønne kødspisere . Forlag: muusmann'forlag Udgave: 1 Oplag: 2 Oplagsdato: 10-02-2018 Udg. dato: 01-06-2017 Sprog: dan Originalsprog: dan EAN: 9788793430891 Indbinding: Hardback ISBN: 9788793430891 St...
259 kr.inkl. fragt
200 kr.

Pen & Papir

Sange ved himlens port - Bob Dylans bibelske inspirationskilder

Sange ved himlens port - Bob Dylans bibelske inspirationskilder

Beskrivelse Bob Dylan kendes først og fremmest som musiker, og derfor tenderer hans store litterære kvaliteter at drukne i folkrock, protestsang og mundharpe. Bob Dylans tekstunivers er delikat, genialt, originalt og billedrigt, og i 2016 vandt han Nobelprisen i litteratur Der er indsigt og udblik at hente for fans og feinschmeckere, men nybegyndere kan også være med, for hele Dylans univers bliver præsenteret. Jakob Brønnum skriver både som den spændende teolog han er, men også som mangeårig lytter af den legendariske sanger. ★★★★★ Et seriøst og ganske respektindgydende værk, Brønnum har begået. Gaffa Fra først til sidst rummer "Sange ved Himlens port" tekstanalyser, som man kan fortabe sig i og blive klogere af at læse. Ikke blot klogere på Dylan, men på selve spændingsfeltet mellem kristendom og kultur i de sidste 50 år. Og måden, man får fortalt historien om Dylans tekster på, er yderst veloplagt. Det skrider fremad, man kommer dybere og dybere ind i tekstuniverset. Jørgen Bo Christensen, Præsteforeningens Blad Det er et omfattende og imponerende arbejde og i øvrigt meget fascinerende, fordi det bliver tydeligt for læseren, at Dylans væsentligste inspirationskilde er Bibelen. Josua Christensen, Udfordringen Fine analyser og inspirerende læsning som øger nysgerrigheden for Bob Dylan. Ultimativ analyse af Bob Dylans tekstunivers set i forhold til Bibelen. Lektørudtalelse Det er et imponerende undersøgelsesarbejde, forfatteren har sat sig for. Jesper Hougaard Larsen, Fyens Stift Det allerbedste ved bogen er måske at den kan få folk til at lytte, opdage og genopdage Bob Dylans sange. Kirken i Østjylland, CS Nielsen Yderligere information ISBN: 978 87 7115 106 0, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2014

Fragt ukendt

278 kr.

Eksistensen

Babystrik på pinde nr. 3 - hæfte nr. 05

Babystrik på pinde nr. 3 - hæfte nr. 05

Babystrik på pinde 3, hæfte 5, indeholder opskrifter i størrelse nyfødt til 2 år. Alle opskrifter passer til garn med strikkefastheden 27-28 masker glatstrik måler 10 cm i bredden. Det betyder, man kan bruge opskrifterne, uanset om man vil strikke i uld, bomuld, alpaka eller de fleste andre fibre. For at hjælpe med at få bugt med resterne, er garnforbruget opgivet i antal gram. Babystrik på pinde 3, hæfte 5, indeholder opskrifter i størrelse nyfødt til 2 år. Alle opskrifter passer til garn med strikkefastheden 27-28 masker glatstrik måler 10 cm i bredden. Det betyder, man kan bruge opskrifterne, uanset om man vil strikke i uld, bomuld, alpaka eller de fleste andre fibre. For at hjælpe med at få bugt med resterne, er garnforbruget opgivet i antal gram. Babystrik på pinde 3, hæfte 5, indeholder opskrifter i størrelse nyfødt til 2 år. Alle opskrifter passer til garn med strikkefastheden 27-28 masker glatstrik måler 10 cm i bredden. Det betyder, man kan bruge opskrifterne, uanset om man vil strikke i uld, bomuld, alpaka eller de fleste andre fibre. For at hjælpe med at få bugt med resterne, er garnforbruget opgivet i antal gram. Babystrik på pinde 3, hæfte 5, indeholder opskrifter i størrelse nyfødt til 2 år. Alle opskrifter passer til garn med strikkefastheden 27-28 masker glatstrik måler 10 cm i bredden. Det betyder, man kan bruge opskrifterne, uanset om man vil strikke i uld, bomuld, alpaka eller de fleste andre fibre. For at hjælpe med at få bugt med resterne, er garnforbruget opgivet i antal gram. Lene Holme Samsøe har igen lavet et hæfte med 8 af de fineste klassiske designs til babyer. Det er så genialt med Lenes opskrifter at du helt selv kan vælge garnet til modellerne. Du finder en opskrift du syntes om, finder strikkefastheden og vælger en garn der har samme strikkefasthed. Om det er bomuld, uld eller en blandingsgarn. Det bestemmer du selv. Jeg har nederst i beskrivelsen forslået nogle garner du kan bruge. Babystrik på pinde 3 , hæfte 05, indeholder opskr...
169 kr.inkl. fragt
134 kr.

Tante Hanne

Babystrik på pinde 3½ og 4 - hæfte nr. 04

Babystrik på pinde 3½ og 4 - hæfte nr. 04

Babystrik på pinde 3 1/2 - 4, hæfte 4, indeholder opskrifter i størrelse nyfødt til 2 år. Alle opskrifter passer til garn med strikkefastheden 22 masker glatstrik måler 10 cm i bredden. Det betyder, man kan bruge opskrifterne, uanset om man vil strikke i uld, bomuld, alpaka eller de fleste andre fibre. For at hjælpe med at få bugt med resterne, er garnforbruget opgivet i antal gram. Babystrik på pinde 3 1/2 - 4, hæfte 4, indeholder opskrifter i størrelse nyfødt til 2 år. Alle opskrifter passer til garn med strikkefastheden 22 masker glatstrik måler 10 cm i bredden. Det betyder, man kan bruge opskrifterne, uanset om man vil strikke i uld, bomuld, alpaka eller de fleste andre fibre. For at hjælpe med at få bugt med resterne, er garnforbruget opgivet i antal gram. Babystrik på pinde 3 1/2 - 4, hæfte 4, indeholder opskrifter i størrelse nyfødt til 2 år. Alle opskrifter passer til garn med strikkefastheden 22 masker glatstrik måler 10 cm i bredden. Det betyder, man kan bruge opskrifterne, uanset om man vil strikke i uld, bomuld, alpaka eller de fleste andre fibre. For at hjælpe med at få bugt med resterne, er garnforbruget opgivet i antal gram. Lene Holme Samsøe har igen lavet et hæfte med 8 af de fineste klassiske designs til babyer. Det er så genialt med Lenes opskrifter at du helt selv kan vælge garnet til modellerne. Du finder en opskrift du syntes om, finder strikkefastheden og vælger en garn der har samme strikkefasthed. Om det er bomuld, uld eller en blandingsgarn. Det bestemmer du selv. Jeg har nederst i beskrivelsen forslået nogle garner du kan bruge. Babystrik på pinde 3 1/2 - 4, hæfte 4, indeholder opskrifter i størrelse nyfødt til 2 år. Alle opskrifter passer til garn med strikkefastheden 22 masker glatstrik måler 10 cm i bredden. Det betyder, man kan bruge opskrifterne, uanset om man vil strikke i uld, bomuld, alpaka eller de fleste andre fibre. For at hjælpe med at få bugt med resterne, er garnforbruget opgivet i antal gram. Garn med en strikkefasthed på...
169 kr.inkl. fragt
134 kr.

Tante Hanne

Verdens bedste burgere / Steen Larsen

Verdens bedste burgere / Steen Larsen

Verdens bedste burgere af Steen Larsen Forlaget skriver: En burger er et genialt koncept: Et helt måltid, hvor alle smage, teksturer, dufte og farver, ja, alt, hvad der udgør en burger, er samlet på et meget lille areal mellem den varme under- og overbolle. Der er en grund til, at burgere spises overalt i verden. I de senere år er fastfood kommet ud af skammekrogen – det skyldes måske, at så mange caféer og restauranter har taget burgeren til sig og eksperimenterer på alle fronter med gode råvarer og interessante sammensætninger. Men hvorfor ikke lave burgeren selv fra bunden sammen med familie og venner? Inspirationen til denne bog er hentet fra mange steder i verden, og som den vil vise, behøver en burger ikke altid at være med kød. Faktisk er der stor vægt på grønne burgere, som nok kan overraske de fleste. Der gives forslag til både vegetar-, insekt-, fiske-, skaldyr- og kødburgere – alle krydret med fantasifuldt og spændende fyld og tilbehør, som er lige til at gå til og let at lave. I alt 60 opskrifter på burgere og 125 opskrifter på fyld og tilbehør. Eksempler fra bogen er: Rødbedeburger med peberrodscreme, hyldeblomstsyltede rødløg og feta Linseburger med trøffelmayo, sød kartoffel og rugbrødscroutoner Flækærteburger med kirsebærketchup, blåskimmelost og rabarberchutney Strudseburger med peberfrugtrelish, pistaciesmør og friteret lotusrod Torskeburger med grønkålspesto og agurkesalat Kammuslingesliders med passionsfrugtcreme og mangosalsa Pulled pork-burger med Kentucky whisky-mayo, spicy okrapickles og cajunstegte røgede østers Og naturligvis den klassiske oksekødsburger med chilimayo, tomatketchup, syltet agurk og bacon Bogen guider dig igennem en burgers DNA og har et smagsskema med de fem grundsmage; salt, sødt, surt, bitter og umami, som kan være en hjælp til at give burgeren det særlige, som løfter smagen op, hvor man kan høre englene synge. Sideantal: 256 Sprog: Dansk Udgivet: 2019

Fragt ukendt

250 kr.

Kunst og køkkentøj

Verdens bedste burgere, Steen Larsen

Verdens bedste burgere, Steen Larsen

Det siger læserne om bogen: “Jeg har læst denne bog med stor glæde. Faktisk har jeg prøvet et par vegetarvarianter med stor succes. Opskrifterne er nemme at følge og ikke super arbejdskrævende. Kort sagt en bog der er lige til at gå til og som ikke skuffer.” “En bog som løfter smagen af burger op, hvor man kan høre englene synge.” – Amager bladet Om bogen: En burger er et genialt koncept: Et helt måltid, hvor alle smage, teksturer, dufte og farver, ja, alt, hvad der udgør en burger, er samlet på et meget lille areal mellem den varme under- og overbolle. Der er en grund til, at burgere spises overalt i verden. I de senere år er fastfood kommet ud af skammekrogen – det skyldes måske, at så mange cafeer og restauranter har taget burgeren til sig og eksperimenterer på alle fronter med gode råvarer og interessante sammensætninger. Men hvorfor ikke lave burgeren selv fra bunden sammen med familie og venner? Inspirationen til denne bog er hentet fra mange steder i verden, og som den vil vise, behøver en burger ikke altid at være med kød. Faktisk er der stor vægt på grønne burgere, som nok kan overraske de fleste. Der gives forslag til både vegetar-, insekt-, fiske-, skaldyr- og kødburgere – alle krydret med fantasifuldt og spændende fyld og tilbehør, som er lige til at gå til og let at lave. I alt 60 opskrifter på burgere og 125 opskrifter på fyld og tilbehør. Eksempler fra bogen er: Rødbedeburger med peberrodscreme, hyldeblomstsyltede rødløg og feta Linseburger med trøffelmayo, sød kartoffel og rugbrødscroutoner Flækærteburger med kirsebærketchup, blåskimmelost og rabarberchutney Strudseburger med peberfrugtrelish, pistaciesmør og friteret lotusrod Torskeburger med grønkålspesto og agurkesalat Kammuslingesliders med passionsfrugtcreme og mangosalsa Pulled pork-burger med Kentucky whisky-mayo, spicy okrapickles og cajunstegte røgede østers Og naturligvis den klassiske oksekødsburger med chilimayo, tomatketchup, syltet agurk og bacon Bogen guider dig igennem en burgers D...

Fragt ukendt

250 kr.

Danske Hjemmeproduktion

Steen Larsen Verdens bedste burgere

Steen Larsen Verdens bedste burgere

En burger er et genialt koncept: Et helt måltid, hvor alle smage, teksturer, dufte og farver, ja, alt, hvad der udgør en burger, er samlet på et meget lille areal mellem den varme under- og overbolle. Der er en grund til, at burgere spises overalt i verden. I de senere år er fastfood kommet ud af skammekrogen – det skyldes måske, at så mange cafeer og restauranter har taget burgeren til sig og eksperimenterer på alle fronter med gode råvarer og interessante sammensætninger. Men hvorfor ikke lave burgeren selv fra bunden sammen med familie og venner? Inspirationen til denne bog er hentet fra mange steder i verden, og som den vil vise, behøver en burger ikke altid at være med kød. Faktisk er der stor vægt på grønne burgere, som nok kan overraske de fleste. Der gives forslag til både vegetar-, insekt-, fiske-, skaldyr- og kødburgere – alle krydret med fantasifuldt og spændende fyld og tilbehør, som er lige til at gå til og let at lave. I alt 60 opskrifter på burgere og 125 opskrifter på fyld og tilbehør. Eksempler fra bogen er: Rødbedeburger med peberrodscreme, hyldeblomstsyltede rødløg og feta Linseburger med trøffelmayo, sød kartoffel og rugbrødscroutoner Flækærteburger med kirsebærketchup, blåskimmelost og rabarberchutney Strudseburger med peberfrugtrelish, pistaciesmør og friteret lotusrod Torskeburger med grønkålspesto og agurkesalat Kammuslingesliders med passionsfrugtcreme og mangosalsa Pulled pork-burger med Kentucky whisky-mayo, spicy okrapickles og cajunstegte røgede østers Og naturligvis den klassiske oksekødsburger med chilimayo, tomatketchup, syltet agurk og bacon Bogen guider dig igennem en burgers DNA og har et smagsskema med de fem grundsmage; salt, sødt, surt, bitter og umami, som kan være en hjælp til at give burgeren det særlige, som løfter smagen op, hvor man kan høre englene synge. Om forfatteren Steen Larsen er kemi- og læreruddannet og laver kurser landet over med sit ”Hotdog Cirkus”. Han er madskribent og forfatter til flere populære og fanta...
309 kr.inkl. fragt
250 kr.

Pen & Papir

Dirch Passer

Dirch Passer

I anledning af ny storfilm udkommer ny udgave af den populære Dirch Passer-biografi. Dirch Hartvig Passer blev født den 18. maj 1926 på Østerbro i København. Hans forældre var hjemmegående mor Ragnhild Fich og skibsfører Vilhelm Passer. Han havde to yngre søstre, Kirsten og Marchen, og han tog realeksamen på Bryggervangens skole. Derefter blev han indmeldt på J. Lauritzens Søfartsskole Kogtved (ved Svendborg) i 1944. Men han ville meget, meget hellere være skuespiller, og derfor gik han på De frederiksbergske teatres Elevskole. Dirch Passer havde fire længerevarende forhold med: Sigrid Horne-Rasmussen (1949-1958, gift 4. marts 1950), Judy Gringer (1958-1963, ikke gift), Hanne Bjerre (1963-1976, gift 1970) og Bente Askjær (1976-1980, ikke gift). Han fik to børn, Dorte (f. 1951) med SHR og Josefine (f. 1966) med HB. Dirch Passer døde onsdag den 3. september 1980. Han blev med andre ord kun 54 år gammel. Han var med i mere end 100 film. Han var med i et lige så svimlende antal revyer. Han lavede biografreklamer, han indspillede plader, han optrådte på markeder og dyrskuer landet rundt, og i perioder drak han mindst én flaske whisky om dagen. Det var ikke alt sammen lige godt, dét han lavede. Men det bedste, han lavede, var genialt - og han er på mange måder stadig Danmarks største og mest grænseoverskridende komiker. Han er stadig elsket af de fleste. Også dem, der ikke kan huske ham. Selv børn elsker at se Dirch Passer-film. Og den biografi, som Dirch Passer fortjener, er aldrig blevet skrevet før nu. Alle hans kolleger, venner og familie medvirker i bogen. Alle har åbnet dørene, for alle vil gerne fortælle historien om Dirch. Læs mere

Fragt ukendt

300 kr.

Borgens Forlag

Ole Sønnichsen - Dirch Passer

Ole Sønnichsen - Dirch Passer

Ole Sønnichsen - Dirch Passer Isbn. 9788702077001 (hardback) Dirch Hartvig Passer blev født den 18. maj 1926 på Østerbro i København. Hans forældre var hjemmegående mor Ragnhild Fich og skibsfører Vilhelm Passer. Han havde to yngre søstre, Kirsten og Marchen, og han tog realeksamen på Bryggervangens skole. Derefter blev han indmeldt på J. Lauritzens Søfartsskole Kogtved (ved Svendborg) i 1944. Men han ville meget, meget hellere være skuespiller, og derfor gik han på De frederiksbergske teatres Elevskole. Dirch Passer havde fire længerevarende forhold med: Sigrid Horne-Rasmussen (1949-1958, gift 4. marts 1950), Judy Gringer (1958-1963, ikke gift), Hanne Bjerre (1963-1976, gift 1970) og Bente Askjær (1976-1980, ikke gift). Han fik to børn, Dorte (f. 1951) med SHR og Josefine (f. 1966) med HB. Dirch Passer døde onsdag den 3. september 1980. Han blev med andre ord kun 54 år gammel. Han var med i mere end 100 film. Han var med i et lige så svimlende antal revyer. Han lavede biografreklamer, han indspillede plader, han optrådte på markeder og dyrskuer landet rundt, og i perioder drak han mindst én flaske whisky om dagen. Det var ikke alt sammen lige godt, dét han lavede. Men det bedste, han lavede, var genialt - og han er på mange måder stadig Danmarks største og mest grænseoverskridende komiker. Han er stadig elsket af de fleste. Også dem, der ikke kan huske ham. Selv børn elsker at se Dirch Passer-film. Og den biografi, som Dirch Passer fortjener, er aldrig blevet skrevet før nu. Alle hans kolleger, venner og familie medvirker i bogen. Alle har åbnet dørene, for alle vil gerne fortælle historien om Dirch. Bogen udkommer samtidig med en stor cd-boks med hans bedste monologer, sketches og sange.
118 kr.inkl. fragt
69 kr.

Hobbix

Dirch Passer

Dirch Passer

I anledning af ny storfilm udkommer ny udgave af den populære Dirch Passer-biografi. Dirch Hartvig Passer blev født den 18. maj 1926 på Østerbro i København. Hans forældre var hjemmegående mor Ragnhild Fich og skibsfører Vilhelm Passer. Han havde to yngre søstre, Kirsten og Marchen, og han tog realeksamen på Bryggervangens skole. Derefter blev han indmeldt på J. Lauritzens Søfartsskole Kogtved (ved Svendborg) i 1944. Men han ville meget, meget hellere være skuespiller, og derfor gik han på De frederiksbergske teatres Elevskole. Dirch Passer havde fire længerevarende forhold med: Sigrid Horne-Rasmussen (1949-1958, gift 4. marts 1950), Judy Gringer (1958-1963, ikke gift), Hanne Bjerre (1963-1976, gift 1970) og Bente Askjær (1976-1980, ikke gift). Han fik to børn, Dorte (f. 1951) med SHR og Josefine (f. 1966) med HB. Dirch Passer døde onsdag den 3. september 1980. Han blev med andre ord kun 54 år gammel. Han var med i mere end 100 film. Han var med i et lige så svimlende antal revyer. Han lavede biografreklamer, han indspillede plader, han optrådte på markeder og dyrskuer landet rundt, og i perioder drak han mindst én flaske whisky om dagen. Det var ikke alt sammen lige godt, dét han lavede. Men det bedste, han lavede, var genialt - og han er på mange måder stadig Danmarks største og mest grænseoverskridende komiker. Han er stadig elsket af de fleste. Også dem, der ikke kan huske ham. Selv børn elsker at se Dirch Passer-film. Og den biografi, som Dirch Passer fortjener, er aldrig blevet skrevet før nu. Alle hans kolleger, venner og familie medvirker i bogen. Alle har åbnet dørene, for alle vil gerne fortælle historien om Dirch. Læs mere I anledning af ny storfilm udkommer ny udgave af den populære Dirch Passer-biografi. Dirch Hartvig Passer blev født den 18. maj 1926 på Østerbro i København. Hans forældre var hjemmegående mor Ragnhild Fich og skibsfører Vilhelm Passer. Han havde to yngre søstre, Kirsten og Marchen, og han tog realeksamen på Bryggervangens skole. Der...

Fragt ukendt

300 kr.

Gyldendal

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Aktuelle tilbud og spændende indhold hver uge. Læs om produktnyheder, trends, guides og produkttest, som hjælper dig med at gøre bedre køb!

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.