Vi bruger cookies på PriceRunner

Vi bruger cookies for at tilpasse indhold og annoncer til dig og for at analysere vores trafik. Vi deler oplysninger om din brug af tjenesten med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med oplysninger, som du har delt med dem.

Cookiepolitik·

Ditte ingemann

59 produkter

Sorter efter popularitet
Hverdagsvegetar - Ditte Ingemann

Hverdagsvegetar - Ditte Ingemann

Ditte Ingemann er en af Danmarks mest rutinerede opskriftsudviklere ud i det gr�nne. I sin nye bog tager hun fat, hvor dens forg�nger, bestselleren Vegetar, slap, og giver os alt, hvad et moderne vegetarhjerte kan beg�re. Rigtig mange danskere har allerede for l�ngst indf�rt en k�dfri dag eller er g�et skridtet videre og spiser vegetarisk b�de to, tre og fire gange om ugen. I det hele taget er det nu blevet s� almindeligt at spise helt vegetarisk, at man ogs� godt t�r og har lyst til at servere det for venner og familie. Det kr�ver ny inspiration. Opskrifterne i denne bog er udviklet med et k�rligt blik p� danskernes traditionelle livretter, som fortsat er h�jt elskede, men ogs� fungerer perfekt med et gr�nt og moderne tvist. Hvordan laver man egentlig en perfekt gang vegetariske boller i karry, klassisk vegeburger, lasagne veggie style, fl�k�rtedeller med kartoffelsalat, gr�n gullasch eller linsebolognese med svampe og hasseln�dder? Det f�r man svar p� her. Andre opskrifter giver bud p� den bedste speltotto, m�ltidssalater, supper, t�rter, bowls, madvafler, ravioli, pizza, hotdogs … alt sammen superl�kker aftensmad, der m�tter. Dette er bogen, der ikke bare giver l�seren rutinen i det vegetariske k�kken, men ogs� et stort og varieret repertoire, s� man undg�r at g� d�d i de samme fem vegetarretter. Der er opskrifter til den travle hverdagsaften, men ogs� til de dage, hvor du har lidt ekstra tid eller vil imponere dine middagsg�ster i weekenden. Slutteligt har Ditte p� modigste vis givet sit bud p� en gr�n jul.
291 kr.inkl. fragt
252 kr.
iMusic Logo
Hverdagsvegetar - Ditte Ingemann - 9788740065428

Hverdagsvegetar - Ditte Ingemann - 9788740065428

Ditte Ingemann er en af Danmarks mest rutinerede opskriftsudviklere ud i det grønne. I sin nye bog tager hun fat, hvor dens forgænger, bestselleren Vegetar, slap, og giver os alt, hvad et moderne vegetarhjerte kan begære. Rigtig mange danskere har allerede for længst indført en kødfri dag eller er gået skridtet videre og spiser vegetarisk både to, tre og fire gange om ugen. I det hele taget er det nu blevet så almindeligt at spise helt vegetarisk, at man også godt tør og har lyst til at servere det for venner og familie. Det kræver ny inspiration. Opskrifterne i denne bog er udviklet med et kærligt blik på danskernes traditionelle livretter, som fortsat er højt elskede, men også fungerer perfekt med et grønt og moderne tvist. Hvordan laver man egentlig en perfekt gang vegetariske boller i karry, klassisk vegeburger, lasagne veggie style, flækærtedeller med kartoffelsalat, grøn gullasch eller linsebolognese med svampe og hasselnødder? Det får man svar på her. Andre opskrifter giver bud på den bedste speltotto, måltidssalater, supper, tærter, bowls, madvafler, ravioli, pizza, hotdogs … alt sammen superlækker aftensmad, der mætter. Dette er bogen, der ikke bare giver læseren rutinen i det vegetariske køkken, men også et stort og varieret repertoire, så man undgår at gå død i de samme fem vegetarretter. Der er opskrifter til den travle hverdagsaften, men også til de dage, hvor du har lidt ekstra tid eller vil imponere dine middagsgæster i weekenden. Slutteligt har Ditte på modigste vis givet sit bud på en grøn jul.
188 kr.inkl. fragt
169 kr.
Bog & idé Logo
Hverdagsvegetar

Hverdagsvegetar

Ditte Ingemann er en af Danmarks mest rutinerede opskriftsudviklere ud i det grønne. I sin nye bog tager hun fat, hvor dens forgænger, bestselleren Vegetar, slap, og giver os alt, hvad et moderne vegetarhjerte kan begære. Rigtig mange danskere har allerede for længst indført en kødfri dag eller er gået skridtet videre og spiser vegetarisk både to, tre og fire gange om ugen. I det hele taget er det nu blevet så almindeligt at spise helt vegetarisk, at man også godt tør og har lyst til at servere det for venner og familie. Det kræver ny inspiration. Opskrifterne i denne bog er udviklet med et kærligt blik på danskernes traditionelle livretter, som fortsat er højt elskede, men også fungerer perfekt med et grønt og moderne tvist. Hvordan laver man egentlig en perfekt gang vegetariske boller i karry, klassisk vegeburger, lasagne veggie style, flækærtedeller med kartoffelsalat, grøn gullasch eller linsebolognese med svampe og hasselnødder? Det får man svar på her. Andre opskrifter giver bud på den bedste speltotto, måltidssalater, supper, tærter, bowls, madvafler, ravioli, pizza, hotdogs … alt sammen superlækker aftensmad, der mætter. Dette er bogen, der ikke bare giver læseren rutinen i det vegetariske køkken, men også et stort og varieret repertoire, så man undgår at gå død i de samme fem vegetarretter. Der er opskrifter til den travle hverdagsaften, men også til de dage, hvor du har lidt ekstra tid eller vil imponere dine middagsgæster i weekenden. Slutteligt har Ditte på modigste vis givet sit bud på en grøn jul.Fil størrelse: 78301 KB
210 kr.inkl. fragt
180 kr.
Saxo DK Logo
Hverdagsvegetar - Indbundet

Hverdagsvegetar - Indbundet

Hverdagsvegetar Ditte Ingemann er en af Danmarks mest rutinerede opskriftsudviklere ud i det grønne. I sin nye bog tager hun fat, hvor dens forgænger, bestselleren "Vegetar", slap, og giver os alt, hvad et moderne vegetarhjerte kan begære. Rigtig mange danskere har allerede for længst indført en kødfri dag eller er gået skridtet videre og spiser vegetarisk både to, tre og fire gange om ugen. I det hele taget er det nu blevet så almindeligt at spise helt vegetarisk, at man også godt tør og har lyst til at servere det for venner og familie. Det kræver ny inspiration. Opskrifterne i denne bog er udviklet med et kærligt blik på danskernes traditionelle livretter, som fortsat er højt elskede, men også fungerer perfekt med et grønt og moderne tvist. Hvordan laver man egentlig en perfekt gang vegetariske boller i karry, klassisk vegeburger, lasagne veggie style, flækærtedeller med kartoffelsalat, grøn gullasch eller linsebolognese med svampe og hasselnødder? Det får man svar på her. Andre opskrifter giver bud på den bedste speltotto, måltidssalater, supper, tærter, bowls, madvafler, ravioli, pizza, hotdogs… alt sammen superlækker aftensmad, der mætter. Dette er bogen, der ikke bare giver læseren rutinen i det vegetariske køkken, men også et stort og varieret repertoire, så man undgår at gå død i de samme fem vegetarretter. Der er opskrifter til den travle hverdagsaften, men også til de dage, hvor du har lidt ekstra tid eller vil imponere dine middagsgæster i weekenden. Slutteligt har Ditte på modigste vis givet sit bud på en grøn jul.
239 kr.inkl. fragt
210 kr.
Coop.dk Logo
Fermentering 2.0 / Ditte Ingemann & Søren Ejlersen

Fermentering 2.0 / Ditte Ingemann & Søren Ejlersen

Fermentering 2.0: Kondimenter af Ditte Ingemann Thuesen & Søren Ejlersen Forlaget skriver: Med Fermentering 2.0 vender grøntsagsnørderne Søren Ejlersen og Ditte Ingemann tilbage på fuld tryk med en opfølger til bestselleren Fermentering, som fortsætter hvor den første bog slap. I Fermentering 2.0 dykker Søren Ejlersen, kok og medstifter af Aarstiderne.com, og madfotograf, foodstylist og kogebogsforfatter Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode fermentering og undersøger de processer, der ligger bag tidens største kulinariske trend. Hvad sker der med frugter og grøntsager, når de mælkesyrergærer? Og hvordan påvirkes vores tarmes mikroliv, når vi spiser mad med levende planter? Derudover byder bogen på 50 nye opskrifter på pickles og salsaer, krydrede saucer og selvfølgelig kraut og kimchi. Sideantal: 203 Sprog: Dansk Udgivet: 2017

Fragt ukendt

200 kr.

Kunst og køkkentøj

Fermentering 2.0 - Kondimenter, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann

Fermentering 2.0 - Kondimenter, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann

I FERMENTERING 2.0 dykker Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode fra bestselleren FERMENTERING. Hvad er det for processer, der ligger bag tidens største kulinariske trend – i mulden, på marken, i munden og i maven? Hvilke gastronomiske glæder er der, når vi gærer og gemmer på glas? Og hvordan påvirkes vores indre mikroliv, når vi spiser mad med levende planter. Du får 56 nye opskrifter på kondimenter, der giver naturlig smagsforstærkning til dit køkken. Oplev komplekse smage i kendinge som ketchup, sennep og chutney. Gå agurk i mælkesyregærede grøntsager, pickles og saltede citrusser. Bliv boblende glad af juice og kombucha. Og få sved på panden af din egen fermenterede hotsauce eller en af de vilde koreanske kimchi. DYK NED I FERMENTERINGS UNIVERSET OG DYRK DIG SELV! Forfattere: Søren Ejlersen og Ditte Ingemann 203 sider. Illustreret med mange fotos. 1. udgave 2017. People's Press. Nettovægt: 580 gram Mål: 17,8 x 24,8 cm.

Fragt ukendt

190 kr.

Danske Hjemmeproduktion

Fermentering 2.0 - Kondimenter, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann

Fermentering 2.0 - Kondimenter, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann

I FERMENTERING 2.0 dykker Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode fra bestselleren FERMENTERING. Hvad er det for processer, der ligger bag tidens største kulinariske trend – i mulden, på marken, i munden og i maven? Hvilke gastronomiske glæder er der, når vi gærer og gemmer på glas? Og hvordan påvirkes vores indre mikroliv, når vi spiser mad med levende planter. Du får 56 nye opskrifter på kondimenter, der giver naturlig smagsforstærkning til dit køkken. Oplev komplekse smage i kendinge som ketchup, sennep og chutney. Gå agurk i mælkesyregærede grøntsager, pickles og saltede citrusser. Bliv boblende glad af juice og kombucha. Og få sved på panden af din egen fermenterede hotsauce eller en af de vilde koreanske kimchi. DYK NED I FERMENTERINGS UNIVERSET OG DYRK DIG SELV! Forfattere: Søren Ejlersen og Ditte Ingemann 203 sider. Illustreret med mange fotos. 1. udgave 2017. People's Press. Nettovægt: 580 gram Mål: 17,8 x 24,8 cm.

Fragt ukendt

190 kr.

Danske Hjemmeproduktion

Fermentering, Shane Peterson, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann

Fermentering, Shane Peterson, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann

Der er noget i gære i restaurantkøkkener verden over. Helt bogstaveligt. Og nu kan du gøre kunsten efter i dit eget køkken. I FERMENTERING finder du 35 nemme opskrifter på fermenterede grøntsager og frugter. Vi guider dig i gang med den klassiske SAUERKRAUT, den spicy koreanske KIMCHI og den læskende te-drik KOMBUCHA. Vi videreudvikler på klassikerne og opdaterer dem til velsmagende vidundere, der giver helt nye smagsdimensioner i dit køkken. Bliv klog på KRAUT, KIMCHI og KOMBUCHA, lad dig inspirere af de urgamle konserveringsmetoder og find ind til din indre fermentør, mens du masserer en kraut, fylder hylderne i dit fadebur og lader tiden arbejde for dig og de fermenterede sager. Resultatet er både livgivende, styrkende og smagseksplosivt. Forfattere: Shane Peterson, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann. 160 sider. Illustreret med mange fotos. 1. udgave 2015. People's Press. Nettovægt: 580 gram Mål: 17,8 x 24,8 cm.

Fragt ukendt

190 kr.

Danske Hjemmeproduktion

Fermentering, Shane Peterson, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann

Fermentering, Shane Peterson, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann

Der er noget i gære i restaurantkøkkener verden over. Helt bogstaveligt. Og nu kan du gøre kunsten efter i dit eget køkken. I FERMENTERING finder du 35 nemme opskrifter på fermenterede grøntsager og frugter. Vi guider dig i gang med den klassiske SAUERKRAUT, den spicy koreanske KIMCHI og den læskende te-drik KOMBUCHA. Vi videreudvikler på klassikerne og opdaterer dem til velsmagende vidundere, der giver helt nye smagsdimensioner i dit køkken. Bliv klog på KRAUT, KIMCHI og KOMBUCHA, lad dig inspirere af de urgamle konserveringsmetoder og find ind til din indre fermentør, mens du masserer en kraut, fylder hylderne i dit fadebur og lader tiden arbejde for dig og de fermenterede sager. Resultatet er både livgivende, styrkende og smagseksplosivt. Forfattere: Shane Peterson, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann 160 sider. Illustreret med mange fotos. 1. udgave 2015. People's Press. Nettovægt: 580 gram Mål: 17,8 x 24,8 cm

Fragt ukendt

190 kr.

Danske Hjemmeproduktion

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.