elbil findes også i disse kategorier

En elbil vækker begejstring hos store og små

De fleste børn elsker legetøj med hjul og fart på. Deres egen gåvogn, gåbil, løbehjul, løbecykel og cykel er bare noget særligt. For med sit eget køretøj bestemmer man pludselig selv farten og ruten – og det giver jo en skøn fornemmelse af frihed!

En elbil vil uden tvivl også vække begejstring hos de fleste børn. Hidtil har den slags udelukkende været noget, man kunne prøve i tivoli. Så det kræver ikke megen fantasi at forestille sig, hvor stolt barnet vil føle sig, når det ruller forbi vennerne i den sejeste elbil. Og man kan virkelig købe de sejeste og vildeste elbiler til børnene, især hvis man er villig til at finde den store pengepung frem. Men ellers er der også masser af seje elbiler til langt mere overkommelige priser, hvor de fleste kan være med.

De mindste børn på to-tre år og opefter kan for eksempel prøve kræfter med en motorcykel, en politibil eller en anden sej bil. Og hvis man vil ofre noget mere: en Mini cabriolet, en BMW, en Range Rover, en Lamborghini, en Mercedes eller måske en Hummer.

Elbilerne til de mindste kører med en hastighed på 3-6 km/t og er udstyret med bremser, lys i lygterne og lyd. De kan køre både inde og ude. I nogle af elbilerne er der plads til to personer, så man kan invitere en ven eller veninde med på en køretur.

De større børn og voksne kan muntre sig med en ordentlig sag af en elbil med gashåndtag og en tophastighed på op til 25-30 km/t. Vil man som voksen kontrollere farten på elbilen, har den indbygget fartbegrænser, der kan indstilles på flere forskellige hastigheder, så børnene ikke kører hurtigere, end de er i stand til at klare. De store elbiler er terrængående og kan klare at blive udsat for det meste.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem

For at bruge PriceRunner skal du acceptere vores Cookiepolitik.

Accepter
Afvis